SF Cho Day Kuvat

Tässä on minulle kaupunginjohtaja Gavin Newsom ja ystäväni, Theresa Sparks. Etsimme kuin mainittuja paikallishallinnon !!

choday1.JPG

choday2.JPG

11 Kommentit. Lisää Mix ...

 1. Hei Maggie, jos se ei ollut homoja ja pullea tavoittelijat, joka näkisi asut?
  Olen yksinkertaisesti käynnissä sen yli päähäni miksi uskot mitenkään asiaan.

 2. Hei tyttö!

  Halusin vain pysähtyä ja sanoa olet hämmästyttävä ja todellinen idoli minun !! Näytät hyvältä episodi showsi teistä sf !! Kuvasi ampua koko miehistö kuin Wiz Oz! Olen vain sitä mieltä olet todella inspiroiva ..

  Loves !!

 3. FU C

  Margaret kiviä, ja jos edes vaivautunut tutustu hänen tv-show tai nähdä hänen elää tietäisitte miksi hän on merkitystä. Hän on uskomattoman hauska Aasian amerikkalainen nainen, joka ei pelkää sanoa, mitä on hänen mielessään, ei väliä kuinka törkeää tai sopimatonta. Rakastamme sinua Margaret ... xo
  Loput meistä !!!

Jätä vastaus