Donitsi Pussy

Minulla oli uusi menettely nimeltään "G-Shot", joka on ikään kuin plastiikkakirurgia, eräänlainen Kehonmuokkaus â € "mutta et näe sitä. Se on sisäpuolella. Se ei ole jotain haluan välttämättä yleensä tehdä, koska olen erittäin tyytyväinen minun emättimen tapa se on. Se on yksi maailman parhaista, ja todella tarvitsee vähän kaunistus. Se on palvellut minua hyvin monta vuotta ja siellä on paljon kilometrejä jäljellä siitä.

Sain G-shot osana minun uusi VH1 show, "Cho Show", jonka minä kuvaamisen juuri nyt ja se on niin vitun mahtava aiot vain huutaa kun näet sen â € "Olen niin innoissani! Anyway, G-Shot on injektio kollageenin omaan G-Spot, joka on tarkoitus parantaa minkäänlaista stimulaatiota siellä. On naisia, jotka ovat rajoittaneet tunne heidän emättimessä, joka on minut. Oma mirri on enemmän klitoriksen kuin emättimen. Olen enemmän osaksi ulkopuolella kuin sisäpuolella. Olen enemmän näyttöä kuin sisältöä. Aina kun menen puolue, minulla on tapana hengailla askelia kuin talossa ja en koskaan mennä takapihalle. Ja pitämään puolueen vastaavasti menossa, en edes ole G-Spot, per sanoa, yksi paikka, jossa puolue on kaikki keskitetty, mutta siellä on paljon pienempiä tapahtumista eri puolilta aluetta. Mine ei G-Spot. Enemmän kuin G-Block Party. Pillua on paljon, kuten Coachella. On paljon bändejä hengailu odottamassa pelata.

Joten sain sen tehdä fancy Beverly Hills gyno toimisto ja se oli hieman epämiellyttävä. Ensimmäinen G-Spot on sijoitettava. Huono lääkäri piti penkoa siellä pitkään, ja se muistutti minua tämä yksi kaveri, joka oli etsimässä sitä monta vuotta sitten, kaikki peukalot siellä menee "Missä paikkasi? Missä paikkasi? "Se ei tuntunut hyvältä ja olin kuin," öh, olen yleensä pysäköidä kadulle. "Lääkäri tuli heti alue, joka tuntui herkempi kuin muilla alueilla (lisää juhlimista siellä tapahtuu kuin muualla) joten hän paisuivat että alueen anestesia â € "joka oli tuskallista !! Tarvitsin anestesia minun anestesian! Se oli niin piikikäs ja satuttaa, että hän oli ampua minut kahdesti puuduttavaa ainetta. Sitten he saivat ison neulan ulos, jota en tuntenut, vaan näytti niin pelottavan kauan, että ajattelin loppuun voisi pistää ulos selkääni! OW !!!!

Joten sen jälkeen, en ole tuntenut mitään seksuaalisen lisälaite ollenkaan. Jos jotain se tekee minut halua tehdä sitä, mikä on uskomatonta, koska olen aina halunnut tehdä sitä â € "niin se ei toimi minkäänlaista seksuaalista, mutta olisi hyvä rangaistus seksuaalirikollisia. Nyt minun emättimen vain tuntuu on geeli pohjallinen siellä. Mun kohdunkaula on yllään saapassukat. Olen täysin suvuton ja minusta tuntuu Istun Peräpukama donitsi koko ajan. Olen oikeastaan ​​sellainen paha valittavat menettelyä, koska lääkäri oli niin mukavaa, ja olen kaiken tukevat kaikkea mikä hyödyttää naisia ​​ja heidän seksuaalisuutensa. Olen täysin sitä mieltä, että henki on siisti juttu. Naisten pitäisi tuntuu hyvältä kehoaan ja jos leikkaus voi parantaa, että olen täysin sen kannalla. Valitettavasti, G-Shot vain ollut minua varten, mutta se saattaa olla sinulle. Siellä on paljon rave naisilta siitä, ja useimmiten tulokset tarkoitus Tajunnanräjäyttävä, mutta ei minulle!

Se kestää neljä kuukautta, joten aion olla luostarissa, kunnes turvotus laskee.

26 kommenttia. Lisää Mix ...

 1. Ensinnäkin, en voi FUCKING odota CHO SHOW! Milloin se ilmaa?!?!? Luin Entertainment Weekly ja lähes paska housuni! haha. Toiseksi, luuletko on olemassa mahdollisuus, että laukaus vain ei toimi vielä? Jos ei sitten seksiä teillä on 4 kuukausi tulee kick ass. haha. Menet rukoilla guuurl! haha.

 2. Hahaha !!! thats niiin hauska !!! Jos vain olisin emättimen saisin sen tehdä ..

  ehkä huonosti tehdä parhaan ystäväni saada se tehdään ... minä teeskennellä im ottaen hänen Disney maa ja yllättää hänet.

 3. Hyvänen aika! Uhrauksia teet taiteen !! Oma cooch vain pamahti kiinni käsittelyssä, että. Ja sitten tukehtunut mini-muna, kun nauraa "mun kohdunkaula on yllään saapassukat."

 4. Showsi on ensimmäinen asia, joka sai minut edes katsomaan saada enemmän kuin perus kaapeli palvelun, jotta voisin nähdä VH1. Tärkein syy En tajua iso kaapeli on, että se on vähän tai ei mitään Haluan katsoa, ​​ja tiedän, haluan tulla riippuvaiseksi aallokko sitä. Sitten on kustannus. Oma perus kaapeli on 12,55 dollaria / kk. Katsella halvin suunnitelma, joka antaisi minulle VH1 on 84,23 dollaria / kk. Se tarkoittaa, että minun olisi menojen noin 840 dollaria / vuosi nähdä Cho Show. Rakastan sinua, mutta myös rakkaus on hinta, luulisin. Odotan ja saada DVD 40 dollaria / kausi. Ehkä kanssa 800 dollaria Säästän, lennän ympäri maata mennä live esityksiä. Voisin olla Cho Head!

  Ja kiitos heads up G Spot "lisälaite." Olen ohjelman komitean säätiön Sex Positiivinen kulttuuri. Kokemuksesi voi motivoida minua tuottamaan paneelikeskustelun sukupuoli lisälaite villityksiä. Voimmeko lainata blogisi?

  Si

 5. Owww! Jumala, minun pillua sattuu nyt vain lukemalla sitä!

  Luuletko, että se tulee toimimaan myöhemmin? Pidä meidät ajan tasalla. Jos se todella toiminut, olisin kiinnostunut, koska olen paljon kuin sinä - minun clit ehdottomasti tekee sen asia, mutta loput ... ei niinkään. En edes opetella orgasmin levinneisyys kunnes olin noin 23., joka ei ole myöhemmällä iällä, mutta silti, olin helpottunut, että olen itse pystyisin siihen. Vie paljon, vaikka ja se ei aina tapahdu.

  En tiedä jos voisin käsitellä ei ole kiimainen. Tykkään olla pervy, se on ikään kuin suuri - olet aina katsella ympärilleen, tsekata tavarat ... vaikka en oikeastaan ​​jatkaa joitakin mitä olen silmäillen, se on silti mukavaa.

 6. Tyttöystävä oli maininnut minulle, että hän vain saa pois kun hänen ulompi alue on toiminut, joten kerroin hänelle tekniikkaa opin paras rakastaja elämässäni: työskennellä koko sisäinen alue sen sijaan, että keskityttäisiin yhteen paikkaan. Se toimi hänen ja minulla oli tyydyttävällä tietäen olen parantunut sukupuolielämää pari, joka oli ollut yhdessä jo yli kymmenen vuotta! Minulla ei ole aavistustakaan, miksi tämä pieni helmi ei ole enemmän seksiä käsikirjat! Itse en ole lukenut yhden vielä, että teki tätä ehdotusta! WTF ?!

  Mielestäni G-Spot on yliarvostettua. Olen kaikkea oman Block Party vastaavasti. Minulla on paljon parempi orgasmeja, kun koko alue on mukana toisin kuin joku menee vain yksi paikka.

  Aion näkemään sinua Miamissa muutaman päivän! Se tulee olemaan minun ensimmäinen live show omasi! Olen erittäin Stoked!

 7. kaveria ei anna ystävänsä neuloja ammuttiin heidän pussies! ajatus on vain niin sietämätön. se kuulostaa yksi Hitlerin natsismi kokeiluja!

  kerro minulle et mene lääkärille, joka tekee Lisa Rinna huulilla!

  kun olen masturboida tai harrastaa seksiä uudelleen, minulla on ylimääräistä orgasmi sinua varten ja lähettää sen tiesi hyviä ajatuksia.

  joo, otan yksi joukkue!

 8. Margaret, olen iloinen olit rehellinen kokemus, ja toivottavasti et pahastu jos sanon, älä tunne huonosti noin valittavat menettelyä. Minusta aito vastaus on täysin asianmukaista, ja vaikka lääkäri oli mukava siitä, jos se satuttaa, niin että syvältä!

  muah! Nähdään Davis toukokuussa!

 9. Vain ajatus ... on tämä G-shot todella naisten ?! vai onko miesten tehdä tyydyttää heidän kumppaneilleen helpompaa ja samanaikaisesti oman tyytyväisyyttä? Ehkä tämä on vain yksi tapa, että hetero seksiä voi tulla vielä lisää fallos-keskeinen.

  Tarkoitan, ymmärrän, että siellä voisi olla suurempaa iloa naisille tuolla alueella, mutta miksi ei vain kannustaa alueita, jotka ovat luonnostaan ​​miellyttävä heille, vaikka se tarkoittaa, että vihlova seksiä vain ei leikata sitä ?!

  Mielestäni Heteroparit vain saada pois heidän päänsä, että seksi on kyse levinneisyys ja että naisten pitäisi olla tyytyväisiä kaikenlaisten sukupuoleen saa miehen pois. Ajattelin, sen sijaan saada menettelyn, kerro kumppani, jossa voit itse tehdä like it!

 10. OOOOOWWWWwwwwww .... olet osaksi kipua hieman etkö? Tuota, älä kerro meille, jos se toimii vaikka kertomalla, mitä hullu nymfomaani muutut yhtäkkiä .... hyvin, käännä ... takaisin yhtäkkiä. Anteeksi, oli pakko. viesti oli aivan liian hauskaa ja tunsin haastoi taiteilijana ja sarkastinen idiootti.

 11. Olen samaa mieltä kanssasi, mutta-maaliskuu Näytin innostus liikkein minun ex käyttäisi seksin aikana, mutta hän oli aina palata Ole 'in-and-out hetken kuluttua. Minun olisi pitänyt olla itsevarmempi siitä kertoen, mitä pidin-koska hän ei näyttänyt välittävän siitä minulle mieluisaa-mutta hän oli minun ensimmäinen ja tunsin, että hän tiesi enemmän koko sukupuolen asia kuin tein. Mielestäni naiset varmaan taipua miesten makuuhuoneessa, osittain, koska he pitäisi tietää, mitä he tekevät. Jos naiset eivät koskaan kerro ihmisille, mitä he haluavat, miten heidän tulee oppia, mitä tehdä miellyttää naista?

  Lisäksi hän sanoi, että emätin orgasmeja ovat niin paljon parempia kuin klitoriksen niistä? Onko naiset ilmoittamassa valtava paremmuus yksi yli muiden? Teet todella vaikka herättävä kohta huomata phallocentricism tällaisen lausunnon.

 12. Kiitos teet tämän, joten minun ei tarvitse, koska on kuuma toisen Olin utelias jos voisin lisätä emättimen stimulaation minun klitoriksen (... ja peräaukon). Harmi poikaystävä, mutta se antaa minulle sairas ilo, että munaa ei ole koskaan tarpeeksi!

 13. Margaret:
  Kiitos lähettämistä noin G-Shot. My BFF Nora valitetaan rajoitettu tunne vaginaan. Kuukausien keskustella aiheesta cocktaileja ilman paljon edistystä, en voi odottaa kertoa hänelle G-Shot.

  Ja, mikä tärkeintä, en voi odottaa katsella uusi show minun homot!

  Kaikki parhaat teidän G-Spot ja show!
  Lulu B.

 14. Sen sijaan, että naiset muuttuvat kehoaan, miksi ihmiset eivät vain tarjota kumppaneiden oppitunteja kuinka miellyttää heitä? Paljon kestävämpi, vaikka he ovat polkumyynnillä.

 15. Hei Margaret

  Se kuulostaa oudolta ("G-Shot", joka on). Pidin mietin yksi asia, mutta et vastannut kysymykseeni viimeisen konekokonaisuuteen Toivottavasti se hälvenee pian sinulle ...

  Uusi näyttely kuulostaa mahtava - Kaikki toivo tekee jakson tai kaksi Down Under? Count me in studio yleisö!

 16. Olen haltioissaan teidän show, en ollut edes tietoinen!
  Tämä paska juuri tehnyt minun päivä, hun, i cant wait, aion ehdottomasti olla katsomassa

 17. Margaret
  Olen ollut suuri fani omasi pitkään pitkään aikaan. Näin sinut Radio City NY noin kaksi vuotta sitten, ja muistan oikein puhut TV-show, peräaukon valkaisu, ja että olisit "tehdä mitään paremmin seksiä". Siksi ajattelin sinua heti kun tapasin elokuvantekijän dokumentin, orgasmia, INC.

  http://orgasminc.org/about-synopsis.php

  Jos et ole vielä nähnyt tätä, mielestäni sinun pitäisi! Mielestäni sinun pitäisi myös tietää, että menettelytyyppeihin että monet naiset joutuvat lisäksi G-laukausta, kuten labioplasty, clittoral augmentation, jne, ovat täysin SÄÄNTELEMÄTÖNTÄ. Ne kehitettiin, patentoitu ja franchising tällä MD / MBA

  http://www.drmatlock.com/MeetDrMatlock.html

  Mutta jotkut plastiikkakirurgien ja gynekologit ovat kehittämässä omia menettelyjä ulkopuolella franchising. Ne eivät vaadi ylimääräisiä lisenssejä orl hallituksen sertifiointi kehittää näitä menettelyjä.

  Menettelyjä, kuten emättimen kanava "nuorentaminen" estää naisia ​​saamasta luonnollista synnytystä, mutta monet nuoret naiset, jotka ovat tämän menettelyn eivät ole täysin selvillä riskeistä. Lisäksi, koska nämä menettelyt ovat melko uusi, joitakin mahdollisia sivuvaikutuksia tämän menettelyt ovat tuntemattomia.

  Koska kunnioitan teitä ja teidän työtä, ja tiedän, kuinka kannustava olet naisten ja LGBTG oikeuksia, kehotan teitä tutkimaan aihetta tarkemmin. Selvästi tämä menettely ei ollut apua sinulle, ja monet muut naiset voivat olla samoja oireita kuin teit, tai pahempaa komplikaatioita! Saatat löytää monia tutkimuksia, jotka osoittavat hyödyt tämäntyyppisten menettelyjen, mutta entä kustannukset?

  Kiitos kun kuuntelit, Margaret. Paljon rakkautta teille!

Jätä vastaus