Donut Pussy

Minulla oli uusi menettely nimeltään "G-Shot", joka on ikään kuin plastiikkakirurgia, eräänlainen Kehonmuokkaus â € "mutta et näe sitä. Se on sisäpuolella. Se ei ole jotain haluan välttämättä yleensä tee, koska olen erittäin tyytyväinen minun emättimen tapa se on. Se on yksi maailman parhaista, ja todella tarvitsee vähän kaunistus. Se on palvellut minua hyvin monta vuotta ja siellä on paljon kilometrejä jäljellä sitä.

Sain G-shot osana minun uusi VH1 show, "Cho Show", joka olen kuvaamassa juuri nyt ja se on niin vitun mahtava aiot vain huutaa kun näet sen â € "Olen niin innoissani! Anyway, G-Shot on injektio kollageenin omaan G-Spot, joka on tarkoitus parantaa minkäänlaista stimulaatiota siellä. On naisia, jotka ovat rajallinen tunne niiden emättimessä, joka on minulle. Minun Puss on enemmän klitoriksen kuin emättimen. Olen enemmän osaksi ulkopuolella kuin sisäpuolella. Olen enemmän kuin näkyvään sisältöön. Aina menen puolue, minulla on tapana hengailla askelia kuin talossa ja en koskaan mennä takapihalle. Ja pitää puolueen analogisesti menossa, en edes ole G-Spot, per sanoa, yksi paikka, jossa puolue on kaikki keskitetty, mutta siellä on paljon pienempiä tapahtumista koko alueella. Mine ei G-Spot. Enemmän kuin G-Block Party. Minun pillua on paljon, kuten Coachella. On paljon bändejä hengailu odottamassa pelata.

Joten sain sen tehdä fancy Beverly Hills gyno toimisto ja se oli hieman epämukava. Ensimmäinen G-Spot on sijoitettava. Huono lääkäri piti penkoa siellä pitkään, ja se muistutti minua tämä kaveri, joka oli etsimässä sitä monta vuotta sitten, kaikki peukalot siellä menee "Missä paikalla? Missä paikalla? "Se ei tuntunut hyvältä ja olin kuin," uh, olen yleensä pysäköidä kadulle. "Lääkäri tuli heti ala, joka tuntui herkempi kuin muilla alueilla (lisää juhlimista tekeillä kuin muualla) joten hän paisuivat että alueen anestesia â € ", joka oli tuskallista !! Tarvitsin anestesia minun anestesian! Se oli niin piikikäs ja satutti että hän oli ampua minut kahdesti puuduttavaa ainetta. Sitten he saivat suuri neula pois, jota en tunne, mutta näytti niin pelottavan pitkä, että ajattelin loppuun voisi säkissä ulos selkääni! OW !!!!

Joten sen jälkeen, en ole tuntenut mitään seksuaalisen lisälaite ollenkaan. Jos mitään, se tekee minut halua tehdä sitä, mikä on uskomatonta, koska olen aina halua tehdä sitä â € "niin se ei toimi minkäänlaista seksuaalista, mutta olisi hyvä rangaistus seksuaalirikollisten. Nyt minun emättimen vain tuntuu siellä on geeli pohjallinen siellä. Mun kohdunkaula on yllään saapassukat. Olen täysin suvuton ja minusta tuntuu Istun Peräpukama donitsi koko ajan. Olen oikeastaan ​​sellainen huono valittavat menettelyä, koska lääkäri oli niin mukavaa, ja olen kaiken tukevat mitään, joka hyödyttää naisia ​​ja heidän seksuaalisuuttaan. Olen täysin sitä mieltä, että henki asia on viileä. Naisten pitäisi tuntuu hyvältä kehoaan ja jos leikkaus voi parantaa, että olen täysin sen kannalla. Valitettavasti G-Shot vain ei ollut minulle, mutta se saattaa olla sinulle. Siellä on paljon rave naisilta siitä, ja useammin kuin ei tuloksia tarkoitus Tajunnanräjäyttävä, mutta ei minulle!

Se kestää neljä kuukautta, joten aion olla luostarissa, kunnes turvotus laskee.

26 Kommentit. Lisää Mix ...

 1. Ensinnäkin, en voi FUCKING odota CHO SHOW! Milloin se tuulettaa?!?!? Luin Entertainment Weekly ja lähes paska housuni! haha. Toiseksi, oletteko sitä mieltä, että on mahdollista, että laukaus vain ei toimi vielä? Jos ei niin seksiä sinulla on 4 kuukautta on kick ass. haha. Menet rukoilla guuurl! haha.

 2. Hahaha !!! thats niiin hauska !!! Jos vain olisin emättimen saisin sen tehdä ..

  ehkä sairas tehdä parhaan ystäväni saada se tehdään ... minä teeskennellä im kuskaamisesta Disneylandissa yllättää hänet.

 3. Hyvänen! Uhrauksia teet taidetta !! Oma Cooch vain pamahti kiinni käsittelyssä, että. Ja sitten minä tukehtunut mini-muna taas nauraa "Kuin minun kohdunkaula on yllään saapassukat."

 4. Sinun show on ensimmäinen asia, joka sai minut edes katsomaan saada enemmän kuin perus-kaapeli palvelu, jotta voisin nähdä VH1. Tärkein syy en saa iso kaapeli on, että se on vähän tai ei mitään haluan katsoa, ​​ja tiedän saisin riippuvaiseksi aallokko sitä. Sitten on kustannukset. Minun perus kaapeli on 12,55 dollaria / kk. Voit katsella halvin suunnitelma, joka antaisi minulle VH1 on 84,23 dollaria / kk. Tämä tarkoittaa Olisin menoja noin 840 dollaria / vuosi nähdä Cho Show. Rakastan sinua, mutta edes rakkaus on hinta, luulisin. Odotan ja saada DVD 40 dollaria / kausi. Ehkä kanssa 800 dollaria minä pelastan, Minä lentää ympäri maata mennä live-esityksiä. Voisin olla Cho Head!

  Ja kiitos heads up G Spot "lisälaite." Olen ohjelman komitean säätiön Sex Positiivinen kulttuuri. Kokemuksesi voi motivoida minua tuottamaan paneelikeskusteluun sukupuoli lisälaite villityksiä. Voimmeko lainata blogisi?

  Si

 5. OWWW! Jumala, minun pillua sattuu nyt vain lukemalla, että!

  Luuletko, että se tulee toimimaan myöhemmin? Pidä meidät lähetetty. Jos se todella toiminut, olisin kiinnostunut, koska olen paljon kuin sinä - minun clit ehdottomasti tekee sen asia, mutta loput ... ei niin paljon. En edes opetella orgasmin mistä levinneisyys kunnes olin noin 23. Joka ei ole, että myöhemmällä iällä, mutta silti, olin helpottunut, että olen itse tehdä sen. Tulee paljon, vaikka ja se ei aina tapahdu.

  En tiedä jos voisin käsitellä ei ole kiimainen. Tykkään olla pervy, se on ikään kuin korkea - olet aina etsimässä ympäri tsekkaamassa tavaroiden ... vaikka en itse harjoittaa joitakin mitä olen silmäillen, se on silti kiva.

 6. Tyttöystävä oli maininnut minulle, että hän vain saa pois, kun hänen ulompi alue on toiminut, joten kerroin hänelle tekniikka opin paras rakastaja elämässäni: työskennellä koko sisäisen alueen sijaan, että keskityttäisiin yhteen paikkaan. Se toimi hänen ja minulla oli tyydyttävällä tietäen olen parantunut sukupuolielämää pari, joka oli ollut yhdessä yli vuosikymmenen! Minulla ei ole aavistustakaan, miksi tämä pieni helmi ei ole enemmän seksiä käsikirjat! Itse en ole lukenut yhden vielä, joka teki, että ehdotus! WTF ?!

  Mielestäni G-Spot on yliarvostettua. Olen kaikkea oman lohkon puolueen analogisesti. Minulla on paljon parempi orgasmeja, kun koko alue on mukana toisin kuin joku menee vain yksi paikka.

  Aion näkemään sinut Miamissa muutaman päivän! Se tulee olemaan ensimmäinen keikkansa omasi! Olen Super Stoked!

 7. freinds älä anna ystävät neuloja ammuttiin heidän pussies! ajatus on vain niin sietämätön. se kuulostaa yksi Hitlerin natsi kokeiluja!

  kerro minulle et mene lääkäriin, joka tekee Lisa Rinna huulilla!

  kun olen masturboida tai harrastaa seksiä uudelleen, minulla on ylimääräistä orgasmi sinua varten ja lähettää sen tiesi hyviä ajatuksia.

  joo, otan yksi joukkue!

 8. Margaret, olen iloinen olit rehellinen kokemus, ja toivon et mielessä minua sanoen, älä tunne huonosti noin valittavat menettelyä. Minusta aito vastaus on täysin asianmukaista, ja vaikka lääkäri oli mukava siitä, jos se satuttaa, niin että syvältä!

  muah! Nähdään Davis toukokuussa!

 9. Vain ajatus ... on tämä G-shot todella naisille ?! vai onko miesten tehdä tyydyttää niiden kumppaneiden helpompaa ja samanaikaisesti oman tyytyväisyyttä? Ehkä tämä on vain yksi tapa, että hetero seksiä voi tulla vieläkin fallos keskittyvää.

  Tarkoitan, en ymmärrä, että siellä voisi olla suurempaa iloa naisille että alueella, mutta miksi ei vain kannustaa alueita, jotka ovat luonnollisesti miellyttävä heille, vaikka se tarkoittaa, että vihlova sukupuolen vain ei leikata sitä ?!

  Mielestäni hetero parit vain päästä pois heidän päänsä, että seksi on kyse levinneisyys ja että naisten pitäisi olla tyytyväisiä kaikenlaisten sukupuoleen saa miehen pois. Eiköhän, sen sijaan saada menettelyn, vain kerro kumppani, jossa voit itse tehdä maali!

 10. OOOOOWWWWwwwwww .... olet osaksi kipua hieman etkö? Tuota, älä kerro meille, jos se toimii vaikka kertomalla meille, mikä hullu nymfomaani voit muuttua yhtäkkiä .... hyvin, käännä ... takaisin yhtäkkiä. Anteeksi, oli pakko. viesti oli aivan liian hauska ja tunsin haastoi taiteilijana ja sarkastinen Jackass.

 11. Olen samaa mieltä kanssasi, mutta-maaliskuu Näytin innostus liikkein minun ex käyttäisi seksin aikana, mutta hän oli aina palata Ole 'in-ja-jälkeen vähän aikaa. Minun olisi pitänyt olla itsevarmempi siitä kertoen, mitä pidin-koska hän ilmeisesti välitä minulle mieluisaa-mutta hän oli minun ensimmäinen ja tunsin, että hän tiesi lisää koko sukupuoli juttu kuin minä. Mielestäni naiset varmaan taipua miesten makuuhuoneessa, osittain koska he pitäisi tietää, mitä he tekevät. Kuitenkin, jos naiset koskaan kerro ihmisille, mitä he haluavat, miten ne pitäisi oppia, mitä tehdä miellyttää naista?

  Myös joka sanoi, että emätin orgasmeja ovat niin paljon parempia kuin klitoriksen niistä? Onko naisten ilmoittamassa valtava ylivoima yksi yli muiden? Teet todella vaikka herättävä kohta huomata phallocentricism tällaisen lausunnon.

 12. Kiitos teet tämän, joten en tarvitse, koska on kuuma toisen Olin utelias, jos voisin lisätä emättimen stimulaation minun klitoriksen (... ja peräaukon). Harmi poikaystävä, vaikka se antaa minulle sairas ilo munaa ei ole koskaan tarpeeksi!

 13. Margaret:
  Kiitos paljon lähettämistä noin G-Shot. Minun BFF Nora valitetaan rajoitettu tunne vaginaan. Kuukausien keskustella aiheesta cocktaileja ilman paljon edistystä, en voi odottaa kertoa hänelle G-Shot.

  Ja mikä tärkeintä, en voi odottaa katsella uusi show minun homot!

  Kaikki parhaat kanssa G-Spot ja show!
  Lulu B.

 14. Sen sijaan naiset muuttuvat kehoaan, miksi ihmiset eivät vain tarjota kumppaneiden oppitunteja kuinka miellyttää heitä? Paljon kestävämpää, vaikka he ovat polkumyynnillä.

 15. Hei Margaret

  Se kuulostaa oudolta ("G-Shot", että on). Pidin mietin yksi asia, mutta et vastannut kysymykseeni kanssa viime konekokonaisuuteen Toivottavasti se hälvenee pian sinulle ...

  Uusi näyttely kuulostaa mahtava - toivoa tekemässä jakson tai kaksi Down Under? Count minua studio yleisö!

 16. Olen haltioissaan teidän show, en ollut edes tietoinen!
  Tämä paska juuri tehnyt minun päivä, Hun, i cant wait, aion ehdottomasti olla katsomassa

 17. Margaret,
  Olen ollut suuri fani sinun pitkään pitkään aikaan. Minä näin sinut Radio City NY noin kaksi vuotta sitten, ja muistan sinua puhu TV-show, peräaukon valkaisu, ja että olisit "tehdä mitään paremmin seksiä". Siksi ajattelin sinulle heti kun tapasin elokuvantekijän dokumentin, orgasmi INC.

  http://orgasminc.org/about-synopsis.php

  Jos et ole jo nähnyt tämän, mielestäni sinun pitäisi! Mielestäni sinun pitäisi myös tietää, että menettelytyyppeihin että monet naiset joutuvat lisäksi G-laukausta, kuten labioplasty, clittoral augmentation, jne, ovat täysin SÄÄNTELEMÄTÖN. Ne kehitettiin, patentoitu ja franchising tämän MD / MBA

  http://www.drmatlock.com/MeetDrMatlock.html

  Mutta jotkut plastiikkakirurgien ja gynekologit kehittävät omia menettelyjä ulkopuolella franchising. Ne eivät vaadi ylimääräisiä lisenssejä orl hallituksen sertifiointi kehittää näitä menettelyjä.

  Menettelyt, kuten emätin kanava "nuorentaminen" estää naisia ​​saamasta luonnon synnytyksen, mutta monet nuoret naiset, jotka ovat tätä menettelyä ei ole täysin perillä riskeistä. Lisäksi, koska nämä menettelyt ovat melko uusi, joitakin mahdollisia sivuvaikutuksia tämän menettelyt ovat tuntemattomia.

  Koska kunnioitan teitä ja työsi, ja tiedän, kuinka kannustava olet naisten ja LGBTG oikeuksia, kehotan teitä tutkimaan aihetta tarkemmin. Selvästikin tämä menettely ei ollut apua sinulle, ja monet muut naiset voivat olla samoja oireita kuin teit, tai pahempaa komplikaatioita! Saatat löytää monia tutkimuksia, jotka viittaavat siihen, hyöty tämäntyyppisiä menettelyjä, mutta entä kustannukset?

  Kiitos kuunteluun, Margaret. Paljon rakkautta teille!

Jätä vastaus