Pakkumise minu mootorratta !!

Ma annetas oma mootorratast, et National Association kaitsta lapsi ja pakkumine toimub praegu !!

See 2012 Suzuki LS650 Savage on oksjonil maha saada National Association kaitsta lapsi , riiklike organisatsioon, arendab programme, mis kaitsevad lapsi seksuaalselt ja emotsionaalset väärkohtlemist. Nende viimane programmi HERO Child-Rescue Corps, rongid sõjalise kangelased kasutada tehnoloogiat, et tuvastada ja pääste lapse vägistamise ja kasutamist. Loe lähemalt siit.

see on star-täis mootorratta

Kui koomik ja näitleja Margaret Cho otsustas ta on vaja vabaneda üks tema mootorrattad, ta tegi seda viisil, mis tõid talle tiitli "pühak Outsiders": ta kinkis selle National Association laste kaitsmiseks.

Annetus oli "maakleri vahendusel" teise koomik / näitleja, Alison Arngrim , kes teenis tiitli "Prairie Bitch", kuid ainult sellepärast, et tema tasumata tegutsev "Väike maja preerias". Alison on olnud juhatuse National Association kaitsta lapsi algusest peale ja tuntakse tegusama advokaadi nii lastekaitse ja ka HIV / AIDS teadlikkust ja ravi.

Alison ütles: "Kuule, lähme kirjutama jalgrattaga." Ja nii ta ka tegi. Ja siis sai tema sõbrad osalevad.

Loe lisa ja pakkumisi SIIT!

Safari

Jäta vastus