Minu uus Blueberry Guitar

Niipea, kui mul oli mu käed mu Blueberry kitarri ma ei lase tal minna. See on erakordne vahend. See pole mitte ainult ilus vaadata, see kõlab uskumatu ja läbi imbunud müstiline vaim, mis paneb mind parem mängija. See on fantastiline laval - see näeb välja nagu ükski teine ​​kitarri seal - ja see mängib nagu unenägu. Olen fänn elu.

mustikas

mustikas 4

mustika 3

3 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Ilus kitarr. Kas oled proovinud ukulele? Nad on uskumatult magus kõlav ja lõbus mängida. Pehme nailon stringid, kompaktne. Võite muuta need tunduda bluesy (jäädes, D, E chording) või saate teha 1920ndate alaealine akord asi. Lõbutse muusikat!

  2. Oled kindel, et on palju rohkem tätoveeringud kui sa tegid eelmine kord kui ma sind nägin .. sa minna ühele konkreetsele tattoo artist? Mõned teie Tats on tgat. Jaapani värv neile ... thats mitte midagi tgat lihtsalt mingi tat kunstnik saab teha, cuz Jaapani kasutavad erinevaid erilist inks..the värvid on palju brighter..bolder ... sa oled väga ilus!

Jäta vastus