Minu uus Blueberry Guitar

Niipea, kui ma pidin oma käed mu Blueberry kitarri ma ei lase tal minna. See on erakordne vahend. See pole mitte ainult ilus vaadata, see kõlab uskumatu ja läbi imbunud müstilist vaim, mis teeb mind parem mängija. See on fantastiline laval - see näeb välja nagu ükski teine ​​kitarri seal - ja see mängib nagu unenägu. Olen fänn eluks.

mustikas

mustikas 4

mustikas 3

3 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Ilus kitarr. Kas oled proovinud ukulele? Nad on uskumatult magus kõlav ja lõbus mängida. Pehme nailon stringid, kompaktne. Võite teha neid heli bluesy (jäädes A, D, E chording) või saate teha 1920. Minoorkolmkõla asi. Lõbutsege tegemise muusika!

  2. Oled kindel, et on palju rohkem tätoveeringud kui sa tegid viimast korda kui ma sind nägin .. sa minna ühele konkreetsele tattoo artist? Mõned teie tats on tgat. Jaapani värv neile ... thats mitte midagi tgat lihtsalt mingi tat kunstnik saab teha, cuz japanese kasutada erinevaid eriline inks..the värvid on palju brighter..bolder ... sa oled väga ilus!

Jäta vastus