Koomik Margaret Cho edu tagajad: Kui sa oled naljakas, ei tee komöödia

Algselt avaldatud theglobeandmail.com

Safari

Kogu artikli SIIT

Tuntud oma in-your-face isikupära ja rõve huumorimeel, Margaret Cho on ka muusik, moekunstnik ja näitlejanna fänn lemmik TV show Drop Dead Diva, mis just tagasi oma viiendat hooaega. Siin Notorious CHO jagab mõned tema saladusi edu

Comfort on ülehinnatud

Kui ma olen laval teeb stand-up, minu peamine eesmärk on lõbustada, aga kui ma ka publikule natuke ebamugav see on okei. Ma arvan, et sa tahad teatud intensiivsusega igasuguste tulemuslikkuse ja igasuguseid kunsti. Kui ma näen, komöödia, filmi või muusika, Ma otsin midagi, mis probleemid mind. Ma arvan, et kui inimesed kasutavad sõna "ebamugav" See on lihtsalt paneb negatiivse spin, mida ma nimetaksin kasvu.

Kui sa oled naljakas, ei lähe komöödia

See on eksiarvamus, et on koomik on umbes on naljakas. Enamik koomikuid Ma tean tegelikult pole tegelikult väga naljakas. Loomulikult naljakas inimesed ei satu komöödia - need on muretu ja neil on rumal ellusuhtumist, kus nii koomikuid on väga arvutada. Ma kirjutan nali, ma teha seda ja ma lähen tagasi ja lisada asju, võtta asju välja, proovige aru saada, kas on parem nii, nagu ma võiks esitada teavet. Kui ma annan nõu ambitsioonikaid koomiksid, ma rõhutada, kui oluline on püüda nali mitu korda, isegi kui see ei tööta. Mõnikord see ei ole nali see on probleem, aga nii see on edastatud.

Mitte kõik nõuanded on head nõu

Võttes kriitika on oluline osa äri, mis ma olen, kuid selles on oluline meeles pidada, et lihtsalt sellepärast, et keegi annab teile tagasisidet ei tähenda see väärtuslik. Kui ma oli tegemist minu telesaate All American Girl mitu aastat tagasi ma oleks üks tootja ütleb mulle oli liiga Aasia ja teine ​​ütlus ma ei olnud Aasia piisa. Ma sain aru, et nad isegi ei pruugi aru saada, mida nad ütlevad ja et see oli täiesti mõttetu. Mõnikord inimesed pööratakse anda arvamus, et nad seda teha, sest see on nende töö ja kuna nad vajavad, et kinnitada nende olemasolu. Õppimine, kuidas ja millal jälgida oma soolestiku on midagi, mis nõuab aega ja harjutamist ja kogemusi. Välisjõududele on vältimatu. Üks põhiküsimusi on, mis on hea nõu ja mis on lihtsalt keegi rääkinud.

Fame ei ole eesmärk

Püüan kirjutada nali või lugu või midagi loomingulist iga päev. See ei ole välja pandud või midagi teha muud kui olla loominguline. Mul on sõber, kes mul on "laulu päev" väljakutse. Saadame üksteist uut laulu iga päev läbi iPhone memod. See on tõesti lõbus ja see läheb mulle läheb. Ma püüan määratleda oma edu, kui palju ma naudin midagi. Inimesed satuvad meelelahutus äri, sest nad tahavad olla kuulsad, mis on vaid ole see, mis peaks olema umbes. Fame ei ole eesmärk. Loving ise, armastav, mida sa teed, need on asjad, mida inimesed peaksid püüdlema.

Kuula oma Seinfeld

Alguses oma karjääri, ma võitsin konkursi ja sain avada Jerry Seinfeld. Ta ütles mulle, et ma peaksin kooli pooleli jätma ja saada koomik täistööajaga. See oli väga kinnitamise minu jaoks nagu noor koomik. Mul oli tegelikult juba välja langenud ajal - ma olin juba seda, mida ta räägib, ma peaks tegema, aga mul ei olnud julgust, et teda.

Jäta vastus