Babie hirmuta mind rohkem kui midagi

alates Salon.com

Excerpted alates "no kidding: Naised Kirjanike kohta Möödasõit Parenthood" toimetanud Henriette Mantel. Saadaval Seal Press liige Perseus Books Group. Copyright 2013.

Mul ei ole lapsi ja ma ei ole kindel, kas ma olen tahtnud neid või ei tahtnud neid. See on imelik, ei suuda otsustada. Lapsed on suur ja paljud mu sõbrad on nüüd peaaegu-täiskasvanud lapsed, nagu nende hilises teismeeas ja varajase 20s, ja ma näen neid pikk olendite ma ükskord toimus mu käsi ja ma olen häiritud, lõbustas, ja ma tahan nutma, lihtsalt aja jooksul ja kuidas ta kasvab meid nagu taimed. Ma mõtlen, kuidas kõik need aastad on nad üles kasvanud, pean kasvanud maha. See on kohutav realiseerida.

Korea lapsed saavad palju kära teha nende üle, ma arvan, sest elu oli karm vana riik, ja see oli suur asi, kui sa elasid. Seal on suur pidu visanud, kui oled 100 päeva vana, millele järgneb teine, kui sa teed seda ühe terve aasta. Minu vanemad võtsid palju pilte minust on need isikud, kuigi ma ei mäleta midagi, kuna olin tõesti purjus nii. Alates pilte näen kook, kuigi - kõik need suured kirjud riisi koogid, iga pastell triip aurutatud kiht uhmerdatud ja aurutatud riisi jahu, mitte magus nagu sünnipäevatorti kuid maitsev kohtleb kõiki sama. Tundub, nätske Napoli jäätise või gay pride lipu valmistatud süsivesikuid. See on parim ja ma tahan seda, aga ma arvan, tahavad, et kook ei ole piisav põhjus on laps.

Minu ema läheb hulluks üle beebid. Mõned inimesed lihtsalt teha. Nad armastavad 'em! Ma ei ole kunagi. Väikelaste hirmuta mind rohkem kui midagi muud. Nad on väike ja habras ning mõjutatavad - ja keegi teine ​​on! Niipalju, kui ma vihkan laenates värk, et kui palju ma vihkan, kellel teiste inimeste lapsi. See on liiga palju vastutust. Muidugi nad on armas ja soe ja armas, ja see on nii naljakas, kui nad otsustavad neile meeldib teile ja hoidke teile tagasi, kuid ma olen hirmunud teen midagi valesti, et ei muuda neid igavesti. Anna neile imelik välimus ja nad võiks rääkida oma terapeut minust 50 aastat hiljem. Mu ema on midagi sellist hirmu. Ta armastab lapsi määral, et ta rääkida teiste moms oma lastele - ta on seda alati teinud - isegi valge moms! See oli nii piinlik, kui olin kasvab. Ma olin nagu: "Ema! Ole vait! Nad WHITE! "

Kui tegemist on lastega, mu ema ei usu piire. Ta armastab kõiki lapsi, ja see on hea näide mothering maailmas. Mida ma pean tegema, kuid enne, kui saan, mul on vaja üle saada hirmust lapsed esimese koha.

See ei pruugi olla hirm lapsed ise, kui ma tegelikult tavaliselt saada koos nendega päris hästi. Neile meeldib mu tätoveeringud ja mu tüsistusteta lapse / täiskasvanu nägu. Nad samastavad end minu oranž kingad. Ma näen välja nagu ma oleks lasta neil pääseda värk, ja mina. Minu hirm, et lapsed on, et ausalt öeldes, ma lihtsalt ei taha kedagi armastada nii palju. Mul on oma probleemid armastuse ja olen töödeldud ja mängis samal mängud eluiga, kuid mis siis, kui ma pidin tegema, et kellegi Ma tegelikult tehtud ?! (Või läks kõik viis Hiina ja vastu. See ei ole nali - Mul on pikka aega mõelnud ma vastu üks neist tüdrukutele Hiinast, sest tõesti, kes läheb tea midagi?)

Ma ei tea, kas ma võiksin seista sellist kohustust või kui mul on tõesti ausad, ma ei usu, et ma võiks käsitleda seda, et haavatavad keegi teine. Mu laps oleks mu süda täielikult - olles kunagi tõeliselt kuna üle, kõik mu suhted minu elus, alustades mina isegi ei tea, kust alustada.

1 Kommentaar.

Jäta vastus