Downton

Oh heldust ma armastan Downton Abbey. See on minu - uh - hästi puudumise tõttu parem termin, JAM. Igasugune ajalooline draama, mis on korsetid ja kübarad ja palju Battenburg pits. Ma ei ole nii kiindunud vana romaanid - Henry James teeb mind alati kaotan oma koht, ma ei tea midagi Jane Austen, kunagi lugenud midagi neist ei käi koolis või kuhugi - vaid panna mõned stiilne osalejate ja trahvi English riik maja draama ja ma olen nii ta. Ma olen kõik selle üle.

Ma olen alati tahtnud olla üks neist lavastused, nagu mõni Merchant Ivory filmi või midagi Hugh Grant on Ascot, kuid seal ei ole koht seal näitleja nagu mina.

Ärge saage minust valesti aru, ma olen trahvi näitleja - kandideeris Emmy mängib MAN isegi. Ma olen tõesti väga väga hea. Minu nägu on maagia. Ma ei taha, et pat ise tagaküljel. Enamik osalejaid värvi on suurepärane - me peame olema selleks, et kaaluda üldse midagi. Me peame tõusma kõrgemale ootused rassi ja veenda kõiki me kuulume.

Loomulikult on olukord muutunud, sest ma alustasin tööd meelelahutus peaaegu (suutäis) 30 aastat tagasi, kuid mõnikord, kui ma kohanud midagi, mida ma nautida - nagu downton - ma valusalt ka meeles pidama, et seal on mõned valdkonnad, kus ma kunagi lootustki - ükskõik kui hea ma olen, mis ka ei juhtuks. Minu rassi disqualifies mind isegi proovida. Ma ei eelda, ma kuulun kõikjal - mitte igaüks kuulub igal pool - aga ma armastan neid ajaloolisi näitab nii palju - ja veel Ma tean - ma ei suuda isegi ette kujutada, mis on osa sellest.

Kui nad just ei tee seeria kaar umbes oopiumikaubandusest! Oh palun andke see juhtub.

ja rekord - kui te vaatate - Jim Lühike ja mina oleme praegu Raivoissaan krahv Grantham. Jim ütles, et ta ei saada tagasi magamistuppa - Mitte mingil juhul! Ma nõustun täielikult!

1 Kommentaar.

  1. Sa oleks tore steampunk alternatiiv-ajalugu scifi film, omamoodi nagu Sky Captain & World of Tomorrow kuid Victoria / Edwardian ajastu.

    Niisiis, korsetid ja pits, aga nad on Ida lilleline siid, elumehelik art deco mütsid must suled, ja sa oled iseseisev mängija rahvusvaheliselt read nagu Angelina Jolie "Vabastage amfiib eskadron." Keegi suurepärase ja arch, osalevad mõned intriig, ei pea olema sõjaline.

Jäta vastus