TASUTA ALBUM DOWNLOAD: Cho Sõltuv - Live in Concert

.

Annan ära Cho Sõltuv - Live in Concert (Audio minu Cho Sõltuv Stand Up Film) piiratud aja jooksul. See kandideeris Grammy ja ma tahan seda jagada kõigiga vahel nüüd ja Grammy (10. veebruar). Lihtsalt klõpsake allalaadimise ja / või osta kohe ja sisestage 0. Enjoy!

8 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Kuulasin albumi ja minu arvates on väga raske uskuda, et naine nagu gorgeous kui on mingeid probleeme saada nikutud igal ajal. Sa oled täielik hottie.

 2. Wow, tänu nii palju teha see kättesaadavaks. Sa oled nii lahke, et jagada oma andeid nagu see! Õnn Grammy! Ma loodan, et sa võidad!

 3. Tere Margaret,

  Täname, et jagada oma album tasuta! Ma teadsin, et teie laul "Mul on kahju", mis on täiesti lõbus, et ma ootan, et kuulda rohkem teid. Siia Hollandis sa ei ole väga hästi teada, ma arvan, kuid ma tutvustab teile mõned mu sõbrad on siin.

 4. Margaret,
  Ma vaatasin teid Talk täna ja teadis, et ma pidin oma album. Palju õnne võitnud Grammy. Sa väärid seda, kurat võtaks. Täname kingitus. Sa oled kõige naljakam naine elus.

 5. Krunt on paksenenud, muidugi, Kelly Canter on keeruline ja võib-olla vastikut suhted Beau Hutton, kaljune up-and-coming riik star (mängis Garrett Hedlund) ja kujunemisjärgus vastasseis noor laulja ja ühekordne Texas iluduskuninganna Chiles Stanton (mängis Leighton Meester). Näiteks ei tohi te pahanda vägivald filmides, kuid pahanda tugev keeles. Ta ütles oma tütre Alice (Marisa Tomei), et nad lapsehoidjat oma kolm lapselast, et Alice on juba ammu puhkusel koos oma abikaasa (Tom Everett Scott).

  Minu koduleht :: vanemate juhendamisel brrip

Jäta vastus