Kohutav päev

Kui mul oli kinder endamisi, et mu keha, kui mul oli parem aeg, kui ma tegin erinevaid valikuid, kui ma oleks bioloogiliselt kaldu, kui ma emotsionaalselt võimelised, kui ma ei reetnud seekord või sel ajal, kui ma pidin olnud kellegi teisega, keegi, kes hoolib, kui mul oleks siis partner, kui ma ei olnud nii atraktiivne, et need, kes mind ära kasutada, kui ma ei ole lõputult otsivad võetakse ära, kui ma ei olnud nii määratud mu saatus või mitte impulsiivne või isegi rohkem impulsiivne - ausalt - kui ma ei karda armastada kedagi nii palju - ma võin olla laps nüüd, umbes vanuses 5 või 6 või isegi 10, isegi 20, vanem või noorem - niikuinii ma võiks.

Väike poiss või väike tüdruk õppida, kuidas lugeda, segamini tähtedega äkki muutumas sõna enne oma uhiuue silmad, laps kasvab minus - rakk raku pisikesed sõrmed sulgemise rusikasse, Tween pestering mulle iPhone 5 ja One Direction kontserdipiletid, segaduses ja pettunud nooruk tea, kuhu pöörduda. Need võimalused on need inimesed, kes kunagi olid võib kummitama mind aegadel, kuid need ei jäta kibedus või külm laigud tühi tuba. Nad ei slam uksed majas mu süda. Minu enda valikud pidas neid on lahe. Minu elu on minu süü. Kõik on minu süü.

Ma arvan, et umbes sündmust sellel kohutav päev, ja ma arvan, et kõik asjad, mis on võetud mind või et olen hooletu viskad ära, tassid Ma ei tahtnud juua, plaate kunagi pakutud, elu tormasid minust mööda nagu jõgi ja kivid, ma viskasin kogu pind, mis vahele ja need, mis vajus ja kivid Ma ei kiirenenud, kõik need väikesed otsused, mis moodustavad elu, ja ainult see kohutav, kohutav päev, ma arvan ise õnnelik, ma arvan.

Ma ei ole kunagi olnud laps, ja ma ei tea midagi sellest, mis on vanem võib tunnen. Mu süda on kunagi peaaegu plahvatas silmist veel nii kallis, et nende olemasolu oleks väljakannatamatu, kui see ei olnud ka paratamatult täiuslik ja oluline kui õhk ja valgus ja vesi ja toit ja Jumal ja elu ja palju muud. Rohkem. Ma ei ole kunagi armastanud kedagi punkt see oli nii lõputult täitmisel ja pidevalt hirmuäratav. Minu õnn ei ole kunagi ohus kiiresti kasvav ja lakkamatult veetlev keha ühe olen loonud.

Loss on minu jaoks tühine. Loss minuga olla materjal, vaimne, mida iganes, kuid ma ei saa seda endale lubada. Ma võin nõuda midagi, sest mul on vähe mängida. Ma olen lihtsalt mina. Olen alati saab olema ok.

Kõigi vanemad, kes on kaotanud nii rängalt täna, ma ei saa isegi aru oma valu. Ma kannatan ja proovida empaatiat, kuid see on õõnes kingitus, tühi kast all närune kuiv igihaljas võlts plastmassist puu.

Aga mis see on väärt, ma annan teile kõik mu armastus. Ma annan sulle minu vaikus auks oma kannatusi. Ma pisar mu süda üles oma rinnale lasta võita kõrval nii et hetkel sa ei pruugi end üksi. I hingata oma kujuteldamatu valu ja hingata rahu, nii et sa võiksid lõpuks sulgege silmad ja puhata. Ma annan sulle kõik, mida ma, mõistes ei ole palju, sest ma ei tea armastusest tead, ma ei saa aru, kui teil on armastus kadunud. Aga ma annan teile kõik minu. Võta see. Palun.

Leia teiste ametikohtade kohta Blog .

18 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Kui me kõik tõeliselt ühendatud, kui me ei saa toimuda kellegi kurbus. Artist on luksus väljendada oma tundeid valjusti, kuid kuidas need, kes ei ole ühendatud?

 2. Ma armastan oma südant Margaret .. See on üks paljudest asjadest, mida sa nii ilus.
  See postitus tõi pisarad silma, nagu paljud teie blogisid.
  <3
  Missy

 3. Olen uuestipostitatud see minu FB lehel - Olen sama lastetu koht. Sinu särav lõpetamine annab midagi, mida "meie" on kasvatada kaotus kaugelt on ideaalne sidumist emotsioon keeles.

 4. Aitäh. Me vajame inimesi, rohkem inimesi,
  nagu sa siin maa peal. Oled väärtuslik, väga
  väärtuslik just nii nagu sa oled. See on eriline
  ei ole lapsi ja nii hämmastav ja kaastundlik.
  Sul on laiendanud spctrum empaatia jaoks
  mind. Tema eriline olema tark, tugev, kaunis
  Tätoveeritud, sita stirrin, super Autie eeskujuks!

 5. Tead armastust, ja lisaks palju muid asju, siis on armastus. Teie kirjas, et kõik see on toores sügavus ja ilu, on mõistetav. Täname kirjutamist. Teatud mõttes ma olen teiega. Rahu.

 6. Täiesti kirjutatud Margaret. Mul on kakskümmend kaheksa-aastane poeg, kes ma hindan rohkem täna, sest mida olete kirjutanud. Jah, kui sügavalt teie sõnad on puudutanud mind.

 7. wow Margaret. On kahetsusväärne, et selline tragöödia oli vaja kirjutada, kui ma nägin shooting koolis just mõni päev ja üleeile ja nädal enne seda. see on häbi üle 15 aasta, et näha inimesi ja anna valetunnistust turunduse, reklaami või müügi edendamine, mis hõlmab homofoobia, seksism, rassism, Kiusa, pedofiilia, koduvägivald, inimkaubandus, prostitutsioonile sundimine, intellektuaalne / loominguline omandi vargus ja rohkem - see vägivald on vastuvõetamatu ja üks väga oluline põhjus, miks ma ütlen hüvasti USA ehk igavesti. võibolla igavesti. Maailm ei ole täiuslik, kuid homofoobiast õppekava USAs on kaasatud liiga palju onu Toms - halvas mõttes - 15 aastat on olnud kõige koledam, kõige asjatundmatu, kõige sallimatu ja haisev pask ma olen kunagi näinud. seda vigastada "lapsed projekt" olles loobunud haiglaravi (nagu pede mees), kui vigastada see "avastus" prügi - sinu sõnad on väga ilusad ja hoolivad Margaret. Olen näinud paljudes koolides tulistamiste ja see on nii traagiline ja ma olen püüdnud lasta inimesed teavad (aastaid), et see ei ole hea karma ega see positiivne samm edasi tasakaalustamata tehnoloogia kasutamine.

  See oli armas Margaret. sorry kulus selle tragöödia teile kirjutada. Rahu olgu teile, häid pühi ja adieu.

 8. Lapsed on igaühe vastutus. Ei ole vanem, ei tähenda, lapsed ei ole oma elu, või ei mõjuta see, mida te teete.

  Minu tütar ja õelapsed imetlen sind kui esineja ja eeskuju. Nad ei mõista teie nalju, kuid nad näevad naist, kes näeb välja nagu nende emad ja aunties ja sugulased, kes on ilus ja lõbus ja televisioonis. Kes näeb keegi nad võiksid saada.

  Aitäh, pr Cho.

 9. "Armas" ei ole sõna.
  Kuna post-op transwoman kes püüdis (tema partner) 15 aastat ja on toodetud vähe rohkem kui ühe nurisünnitus Ma võin ainult ette kujutada, kuidas see peab olema survivng vanemad ja pered.
  Meil on ühiskond, mis vajab abi ja side. Ometi tundub, et me ei ole.
  Ma arvan, et "Südamlik" on hea kirjeldus oma postitus.
  Ja kurb.

Jäta vastus