Portland

Viimasel ajal olen olnud staycationed (erinevalt paigutatud, nagu ma olen tõesti ei tee midagi eriti) Portland, OR, linn, kus ma pole kunagi elanud, kuid on külastanud sageli üle aasta. Tohutu paber ja trükitud kirikut lugemisel või Powell, kui on teada nime, alati andis mulle vähemalt terve päev, kui mitte nädalal kirjeldamatu rõõm.

Seal on lõhn vanu raamatuid, see puhtaks tabanud mäda, nagu hallitus või kompost, ei ole halb, ei ole täpselt väävlit, kuid mitte täpselt mitte. See lummav lõhn, ja see meenutab mulle süütute aastat, enne narkootikumide ja päris elus sex (nii juhuslik ja dressy) ja kõik selle tüsistuste; ning laupäeviti ilma koolis, või et lõputud laienes vahel aega pärast kooli ja enne õhtusööki, need, kes enne aastat, enne kõike, mis täiskasvanueas sai olla, et kümne aasta jooksul või nii, sai täis vaikne lõhn ja kontroll-raamatuid.

Muidugi on mul Kindle Fire nüüd, mis kahjuks alati trump vana hea koer kõrva 10 senti esimene trükk iganes - ja Majanduslik seade tsensorid ja ekraanid mind, vaid pakkuda suhteliselt hiljuti avaldatud populaarne piisavalt digiteeritud, jättes maha vanuses Raamatute Ma olen harjunud armastav - paaritu autobiograafiad alates poolhullud on beens, gorgeous tutvuvad kunagi weres ka rans, kummaline tomes pühendatud uute koolide toitumine ja kehaline aktiivsus, ja parim - naiselikkust kasutusjuhendid alates varsti unustatud ja pleegib veel veel suurepäraselt tähistas kaunitarid - touting jooga ja maitsetu toit ja teadlikkus oma erilist tahku ja vigu nagu võtmed oma vapustav kuningriigid.

Marlene Dietrich oli hea äärmuslikud ühe, ilmselt on avaldatud 50s või nii, ABCs ilu, tema sõnavara glamuuri - ja see oli nii karm kui võiks ette kujutada. Ta soovitas süüa kord kolme päeva ja lämmatab oma nälga kuuma veega ja seksi. Ma ei ole nõus, sest ma ei ole kunagi proovinud, nii et ma ei oska oma efektiivsust - aga ma ei tee, et ükskõik kui uhke ta oli. At Dietrich tipus, ta vaatas palju nagu Selene Luna, ja nii, et teeb oma ilus minu raamat, ja kõik teisedki.

Minu Portland päeva ei ole täidetud lugemine, ei ole siiani. Enamasti jalgsi bullterjer koos kallis sõber, kes võimaldab mul kükitama tema magusa elukoht määratlemata pikemat aega, vahel kulgeb Istmiku kes ütlevad vaikselt "oli? ...."

Seal on pilved, sadas. Perpetual jätab kohapeal. Niiske võiks sõita mind hulluks, kui ma ei kaldu hullumeelsus. Ma arvan, et enamasti Elliott Smith, ja kuidas ma igatsen oma muusika ja mida ta oleks võinud olla, oleks pidanud olema. Ma igatsen mu sõber Fred Armisen ja arvukate veider unistusi mul tema Portlandia iseloomu Spike, üks suur kõrvanibu lend. Ma olen nii veetleks ja tõrjub iseloom - ja Fred mõistab seda ja oleme naeris ja mõtiskles Leikillinen pikalt.

Ma arvan, et umbes Portlandia ja unistused 90s, et ma kunagi oli (ma armastan seda laulu nad teevad!), Minu kaua, sassis, kuid siiski hämmastavalt uhke ja läikivad juuksed, langedes peaaegu värvel minu vintage rooste Leevi velvetist püksid ( Ma olin hämmastavalt ilus 90s - Tegelikult ma alles tulevad mõistma nüüd, peaaegu 20 aastat hiljem, ohkama). Ma ei tea, kas ma võiksin veel teha, mängida kitarri riot Grrl band ja siis purustada opositsiooni roller derby - kogu aeg muretsema minu habras, kuid kapriisselt andekas käte, nagu ma spin vaikselt ümber Rink, cruising siis verevalumid, ilma armu ja ilma hoiatuseta, nagu on alati olnud minu moodi.

Leia teiste ametikohad umbes Blog ja sildistatud .

8 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Olen sündinud ja kasvanud Oregon (Silvertoni täpne olla) Ma ei oota, et jätta see riik ja minna kuhugi, kuid siin. Sõitsin ja tegin palju hull värk, millest ükski Mul on kahju, mul oli lööklaine selle aja jooksul. Veetsin 10 aastat eemal mu kodu riik ja lõpuks kolis tagasi. Elasin Portland umbes aasta mu naine armastab seda seal. Kuna fotograaf on lõputu foto ops minu lemmik lihtsalt loodan, on Max ja inimesed vaatavad. See oli alati huvitav näha, kuidas ärimehed oleks shuffle ära või teha vihane nägu tänaval inimesi sattumist. Ma olen alati mõelnud, milline nende lugu on. Mulle meeldib, et sul on ainult minna paar plokki ja olete eri kultuuri Portland. Minu lemmik osa Portland on Mississippi Ave ala mitte ainult võite saada suur õlu, alla home Lõuna cooking, hämmastav pizza, kuid kui sa leiad end vajavad uusi mänguasju saate peatada arvesse Shebop kõik tüdrukud mänguasjade pood. Olin alati hoiatanud viibib eemal toidu vankrid varem, kuid see on kui parim toit on Portland. Ma ei tea, kui sulle meeldib vabas õhus, aga kui sa tahad seiklusi ja vaata mõned tõesti ilus juga peate reis Silvertoni need joad jätan teid sõnatu. Te olete asukoht (nagu te juba teate) lõputu lõbus ja ilu. Nautige oma aega Portland Ma ei saa oodata, et näha teid jälle oma Vegas Pride Näitus oli fantastiline.

  2. See on nii tore, et kuulda kedagi armastada meie linna kui palju me teeme. Ma loodan, et me teeme sa tunneksid end teretulnud!

  3. Samas kuna ma kommenteeris oma blogis ... mina mõtlesin raamatuid täna. Ma ei loe nagu ma kasutasin, ma veedan liiga palju kuradi aega internetis. Käisin tööintervjuul eest Booksmith kohta Haight St. ma armastan töötada selles funky raamatupood millel on sama tunne (kuigi palju palju väiksem) kui Powell Portland. SF on, et niiske, jätab kõikjal, drizzly kvaliteeti, mida on kirjeldatud nii hästi, et nüüd oleme jõudnud meie vihmaperiood. Muidugi, sa tead SF hästi. I esimesena välja natuke sinusse armunud vaadates YouTube videos oma stand-up üheksakümnendatel. Sa olid kuumad !! Aga mul on armunud pilti, et oli kakskümmend aastat vana. Aga ma eelistan praegust Margaret Cho, kellega ma saan seotud palju rohkem kui nooremad Cho.

  4. Margaret ~ olete veelgi kaunimaks nüüd. Uskuge seda aega, sest meie ülejäänud ei näe.

  5. Rääkides ilu näpunäiteid, ma olen lugemise Mamie Van Doren blogis. Ta on nii uskumatult progressiivse oma vanuse kohta. Ta kirjutab Pussy Riot, Universal Healthcare ja viskab nõu juuksehooldusvahendid jne Ta oli tegemist filmid 1950, nii et ta läheb tee tagasi.

    http://www.mamievandoren.com/insideout/insideout/

    Margaret Cho ja Mamie Van Doren: kaks hämmastav naisi kahest erinevast põlvkonnast, kuid ma armastan kuulda nii vestlus.

Jäta vastus