Feminism

Miks ma olen feminist? Ma lihtsalt olen, ja ma ei ole tõesti kahtluse alla seda.

Alati on naised, kellele meeldib, et nad ei ole feministid - kuulus, edukas, julge ja võimas naine sel (!) - Aga siis neid naisi, kes ütlevad, et on teinud oma hääl kuuldavaks kogu maailmas aja jooksul valjusti ja selgelt ning et tõenäoliselt ei oleks juhtunud ilma palju abi feminism, ja ma arvan, et tehnoloogia.

Kui ma olin noor tüdruk, ma ei ole kunagi kuulnud feminism, kuigi see oli tema kõrgus ja õitseaeg, mil naised põletasid oma rinnahoidjaid ja lahkus oma juukseid keskel ja hõikas revolutsioon. Nad loevad raamatuid seda kihisev fonte kaanel. Nad hakkasid kollektiivid, kus nad õpetavad üksteist, kuidas hoolitseda oma keha. Nad veetsid enamiku aega õppimise karda.

Pärast mõnda aega, olid nad enam ei karda, aga lihtsalt põletad viha, nii palju, et nad olid sunnitud oma rinnahoidjad põlema. Neil oli näidata, kui palju patriarhaat oli neile haiget teha ja kõik naised. See oli julge ja huvitav; Olen kindel, et kui ma oleksin seal oleksin nuttis rõõmust ja raev.

Ma soovin, et oleks olnud võimalik osaleda selles. Võin ainult lugenud, nüüd ei tea, kui palju oli kaotatud kallutatud aruanded ja inimesed ei saada seda.

Oleks olnud võitlus minu jaoks põletada mu rinnahoidja, kuigi. Ma armastan naistepesu ja rinnahoidjad on minu lemmik. Pitsiline arhitektuur on austusavaldus ilu naise keha. Rinnahoidjad, minu jaoks on kunagi olnud keegi teine ​​peale minu ja võib-olla see on patriarhaat tööpäeva jooksul mind, kuid ma olen alati tahtnud rinnahoidjad ja I tüüpi ei huvita, miks. Ei vöö küll. See on otse-up piinamine, kui palute mind. Rind üles, kõht välja - see on minu moto.

On mõned asjad, mis on tingitud feminism, et ma ei usu, on omane see, nagu puritaanlik suhtumine seksi ja üldise usaldamatuse ornamendid stereotüüpne, idealiseeritud ilu. Feminist võib olla või ei tunne neid asju. Me kõik oleme erinevad, kuna naised on erinevad.

Tean vaid, et kui naine, minu töö ja minu elu, ma olen kohelda kui mu saavutused olid vähem väärtuslikud, sest nad kannavad minu keha. Ma ainult tean seda, sest ma olen teinud tihedat olnud intiimne tõusnud ja langenud meeste igasuguseid. Ma olen teinud sama naistega igasuguseid - ja minu hinnangul kõik inimkonna olen kogenud: Naised saavad lühikese lõpuni.

Nii seetõttu, mu feminism - see on omamoodi vajalikud. Ma ei taha, et tunnen nagu ma olen vähemalt keegi, ja seega on mul märgistama ennast, et olla valmis võitlema.

Ma ei taha noored tüdrukud karta sõna feminism, sest nad vajavad hädasti seda maailmas, ning kardavad, mis aitavad teil, teeb tugevamaks, paremaks, õnnelikumaks - ei ole mõtet.

Vahel naised ütlevad, et nad ei ole feminist, et olla lähemal mehed, küljele meestega olla üks "poisid", aga ma arvan, et on feminist ja seega kutsudes ennast sama palju kui mehed on tõepärasem, rohkem siiras viis on pigem mehed, sest te ei räägi mehed, et nad ei pea tegema kõike enam, et sa meelega jagada koormust maa, mis kaalub meid kõiki, olenemata sellest, kuidas meie keha koosneb.

See postitus algselt ilmus XOJane.com.

11 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Nagu mees, minu tunded feminism on segaduses ja konfliktne, ma läksin läbi faasi, kus ma püüdsin out-feminism feministid, et nad sooviksid mulle paremini. See ei tööta, nad lihtsalt arvasin, et olen gei. Siis ma läksin läbi faasi, kus ma tõesti vihkasin oma soo pärast lugemist mõned kõige kiivas feminist kirjutiste, mis iseloomustab iga sugu meeste ja naiste kujul vägistamine. See tõesti imet minu enesehinnangut. Mul on veel küsimusi minu enda sugu, kuid luban endale olla misogynogist (?) Aeg-ajalt, sa näed? tõeline mees ei saa isegi kirjutada sõna !! Olen nõus, et mul on ikka vaja harida naisi ja on jube hoiakud Ma ei ole isegi teadlikud. See on kasulik neid viimastel nädalatel sattuda orgasmi meditatsiooni. Olen olnud saada mõned tõesti aus tagasiside naised. Sellega ma tunnen, et naisi tuleks suhtuda teisiti kui mehed töötasu osas, töövõimaluste, toetused on sõdur, olen kindlasti feminist. Aga tegelikult olen imelik sobib nii isane ja emane ja gay laagrites. Ma ei ole teie tüüpiline sirge mees, ma ei ole gei, ning loomulikult ei naist, kuigi ma samastuda lesbide palju võimalusi.

 2. Ei tea, kas Ms.Cho tunneb samamoodi nagu mina, et Spanx (spandex toode, mis silub muhud ja daam muhke) on tänapäeva vöö.
  Aastal popkultuuri klassi rinnahoidja (nii lõbus ja erinev, kuna need on) võrreldi nagu Põhja-Ameerika kultuuri burka. See oli huvitav, kui vaadata, et [lavastatud] pilte alasti naised nii kultuuri, nähes, mis see oli, nad on kaetud, kui puutuda. Üldine sõnumeid pildid olid, et meie identiteet on tihedalt seotud meie kehaline väljendus, mis on vastuvõetav ühiskonnas ja kes oli ekspluateeritakse / kontrollitud. Feminism hõlmab kõiki ning ma soovitan end välja "Kes vajab Feminism" liikumine toimub praegu. Bras võibolla ei põlenud täna (et sh * ts kallis!), Ja naised on saavutanud palju, kuid see kestab edasi.
  Naiste õigused on inimõigused, ning mis puudutab kõiki.

  On veidi alternatiivset märkus: rinnahoidjad. Ma olen nii väsinud La Senza (populaarne alusrõivas kett). Kõik, mis ma leida tundub olevat äärmine polster. Need edendavad teatud keretüüpi, et kui sa ei ole seda võlts ta. See ei ole ok. Ma tunnen nii rumal kui poisilik keha tüüp üritab leida midagi, mis on lõbus ja näeb hea välja, sest seal on (metafoorne) miil vahel mu keha ja maailmas. Miks on A ja B tassid on varjatud nende polsterdatud peitub?

  PS Margaret Cho, ma vaatan Drop Dead DIVA sest sa (minu süüdi rõõm), ma eelistan oma komöödia küll : P

 3. Ma nautisin seda sisestust. Tutvustatakse Feminism on tõsiselt muutis mu elu nagu inimene naisekeha. Ma olen trummar bändis Richmond Va ja ma ei saa isegi kirjeldada, kui palju rõhku olen tundnud töötada kümme korda raskem on minu käsitöö ainult võrdselt tunnustatud cisman trummar. On ka teisi korda, kus inimesed mulle liiga palju laenu ja kompliment, et ma olen "vinge tüdruk trummar" (olen genderqueer niikuinii, nii et kurat, et kaks korda). Aga ma arvan, et inimesed üldiselt ei tohiks karta sõna Feminism. See on liikumine, mis püüab lõpetada oppressions kõikidele inimestele, sõltumata klassist, rassist, võime, vanuse, seksuaalse sättumuse, soo, soo, jne Inimesed peavad minema mõtteviisi, et Feminism on endiselt ajastul "põletamine rinnahoidjad ", see on jõudnud palju palju kaugemale ja on aidanud paljusid inimesi. Sealhulgas mind. See on andnud mulle teadmisi, et ma ei pea vastama normidele, et ühiskond on kirjutatud mu keha. See on iseenesest vabastav ja kuradi vinge. Täname, et räägime Feminism reaalne! Ha.

  Muide, armastan oma taeva gateweed loo lõbus!

 4. Margaret,
  Lihtsalt, et sa tead, sa olid esimesed tugevad naised mind telekast näinud. Õnneks oli mul tsenseerida vaba vanemad ja nerdy vend kogeda oma stand up noores eas. Oled see, et tekitas selle tugevus ja feminism mu südames! AITÄH!
  -FAN! Victoria

Jäta vastus