Kala ja Chips

Briti toit on minu häving - see on nii hea. Ma ei tea, miks on olnud pikaajaline mõte, et Briti köök ei ole kogenud ja maitsev. See on nii goddamnned hea ja see on minu lemmik. Kõik väljendeid see on hämmastav, alates lihtsast pubi piletihind nagu juust ja hapukurk võileibu ja soola ja äädika krõpsud, et karri kuni pirukad mureküpsis kala ja kuradi kiipe.

Sattusin eile õhtul Saksamaalt niisama köögis Groucho Club oli umbes lõpetada oma teenust ja panna ja selleks, et nende jumalik kala ja kiibid napilt aega. Tundsin end halvasti, et ma pidin hoidma köök avatud hiljem, kuid seal on mõned ajad oma toitumist elu, kui ainus asi, mis lahendab oma hilisõhtul probleemid on kuum, krõbedad praetud tükk kala ja suur hunnik kiipe.

Ma lämmatama kogu uhke asi linnaste äädikas ja siis pane tartar kastmega et ja siis pane roheline hernes asju, et - oh jumal ma ei hooli, kui see jääb minu süsteemi igavesti. Ma ei pea seda näha mu keha pärast olen söönud ja ma ausalt ei huvita. See on seda väärt. Rasva- ja süsivesikuid lõpule mind.

Muidugi klubi siin teenib väljamõeldud sort, ilma ajalehe ümbris - kuid ma igatsen seda osa. Ma tahaks näha ajalehepaberi minu toitu. Ma arvan, et see, et natuke mõru tõde, mis muudab ta tõeline ja seda väärt.

7 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Kõlab hästi. Kas proovida seda, kui naine ja ma saan seal. Sa ROCK Margaret !! Liiga halb sa olid tühistada oma näitusel York PA. Ootasin ka see.
    Hiljem Ed

  2. Ma olin lihtsalt Inglismaal ja ei oodanud palju toitu, kui hommiku- nad asetatud mulle muna röstsaia. Ma arvasin, et ... Mida kuradit? Kuidas on see hommikusööki?

    Noh, las ma ütlen teile, ma sõin selle kuradi muna ja röstsai iga päev pärast seda, kui ma olin seal. See oli kõige maitsvamad, võine, rasvane, rasvane, eggy, toasty soe asi, mida ma olen kunagi olnud.

    Ja ma lihtsalt ei saa paljuneda see tagasi koju. See on Briti asi.

  3. Ma arvan, et see, et natuke mõru tõde, mis muudab ta tõeline ja väärt .//// on see, et miks ma armastan külastavad Los Angeles - sest ma tõesti armastan linna nii palju, aga ma ei saa seista hollywood. jah, ma armastan Anatoomilised aspekte, et ettevõtete egiidi Loputus-kotid, mis ei ole enam tõesti ühendatud loominguline side, kui numbrid väljendavad midagi nii ilus meelt kaugemale päevakorda või pearaamatu, kus ma armastan näha neid seisab riff kuna taco põrgu, kontor depoo, Kentucky praetud kana, ja parim pakkumine on midagi pistmist teeb filmi kaugemale Mark ta tabas kõnniteel 13 korrust üles. armastan sind.

Jäta vastus