Prantsusmaa

Paris on maagiline linn, mis on rohkem pistmist inimesed ja kõik osad, mis moodustavad maa. See on vähem hoonete kui see, mida maja neile, mis juhtub nendega, mida öeldakse, mida teha, mida süüa, mida on näinud ja kulunud. Ma elan siin, kui suutsin, ja võib-olla see päev saabub varem kui hiljem. Prantsusmaa minu unistused ei Versailles, kuid üks Bunuel filme või punane / valge / sinine seeria. Minu fantasia ennast nagu välislähetuses on mind vaadates nagu Catherine Deneuve või Juliet Binoche, kuid ilma prostitutsiooni ja leina.

Mees kõndis minu juurde ja ütles: "Sa oled väga ilus ..." ei ole tõesti tahavad midagi, kuid mulle oli see tõsi. Tundus, nagu oleks ta teavitades mulle, et midagi on langenud minu kott, või et mul oli postitus see selga. Minu ilu oli lihtsalt sellest, et oli vahendada, mitte ohverdamisega, ei ole niit tõmmatakse, et oleks tulnud tegemata ja kaklus kogu mu elu. Ta oli lihtsalt osutades selle välja, enne kui ta marssis kuni puiestee, lükates oma pika, must vihmavari öösel udu.

Leia teiste ametikohad umbes Blog ja sildistatud .

3 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. On huvitav mulle, et teie Paris kogemus oli see positiivne. Kui ma seal elanud 5-6 kuud 2009. aastal, ma ei saanud kõndida metroo iga päev ilma mõned mees karjub "Ni Hao" mind tänaval. Ja komplimente nagu see, mida sai harva minule. Sagedamini olid poisid üritavad sind lõpuks magama minna koos nendega. Ma ei saanud kahjutu lugupidamist kogu aeg siin New Orleans, aga siis, kui tihti Lõuna gents anname teile teada, et sa vaatad väga kena, ilma pealiskaudsus, et kommentaari.

  2. Karjuvad "Ni hao" on kõikjal, ma kardan, kaasa arvatud minu oma kurikuulsalt viisakas Kanada. Aga ma ei ole mees (mitte minu abikaasa) rave üle minu ilu Pariisis, nii et ma oletada, et mõned pariislaste on hea maitse, nagu seda teevad Southern gents, ma olen kindel. Tegelikult, ma võin kihla vedada palju inimesi on maitse, nad lihtsalt ei tea, kuidas seda väljendada.
    Margaret, ma armastan oma komöödia ja oma kirjutamise siin on aus ja helendav. Aitäh.

Jäta vastus