Jalad Treat

Ma ei saa enam eitada, et mul on kuiva jalaga ja nüüd ma võtan ohjad enda kätte (jalga) ja ma lagunes ja tellitud Ped Egg ja mõned suu kreem imelik push up stick. See on nagu jogurt push up või deodorant, millest kumbki on mul kogemus. Ma pole veel söönud seda jogurtit, mis surutakse mitte spooned ja ma ei ole kunagi panna midagi minu käed (kuigi igaüks soovib oleksin).

Minu uus jalg kord tuli mail kõik koos ja mul oli raske aeg avamist ped muna alguses. Ma arvasin, et ma võiks crack see ja asetage see nagu tõeline muna, kuid lõpuks ta andis minu järeleandmatu haare ja avanud. Ma riivitud minu kuiv suu ja oli vihane / üllatunud, et leida, et kolleegium leidis, kuiv nahk helbed nagu parmesani juust ja see seade oleks ilmselt tõesti hästi oma köögis, kuigi see on ilmselt mõistlik osta mõni teine ​​selle kasutamist.

Siis võttis stridex pad, juba minu ilu arsenal ja märjaks mu kuiva scale-vähem jalgu happeline lahus. Peal stridex ma valtsitud kiht suu kreem, on mugav kinni. Stick on oluline, sest ma andsin endale pediküüri mitte kaua aega tagasi, ja pidev painutamine andis mulle kohutav kaela valu, et ma pidin kiropraktika kohandamine. See loojus neid 2-3 tolli, et jõuda oma jalgu, et teha suur erinevus. Kui mul oleks suu kreem on kinni, siis ma ei oleks pidanud olema mu ribid katki.

Olen pannud sokk (määrdunud, kuid muidugi) peal kogu asja ja nüüd on mu jalad on selline ihne, omamoodi mentooli, tõesti märg tunne. Ma ei tea, kas see toimib. Ma loodan seda.

Leia teiste ametikohad umbes Blog .

5 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Nad on ihne, sest sa raseeritud live naha koos surnud naharakud. Ja pühkides et toores live nahk alkoholiga niisutatud tampooniga, kuigi puhas, on tõenäoliselt põletamine pasa oma suu. Lihtsalt osta rootsi ristik suu fail ja kasutada seda iga päev duši all, enne kui minema dušši (vanni). Ja kreem kaks korda päevas! Ok, ma lõpetada ütlen teile, mida teha. Ilusat päeva! :)

  2. Ma arvan, pedi muna on natuke liiga karm jalgadele. See on tõesti agressiivsed ja saate lõpuks kõrvaldada terve, elav kude.

    Selle asemel, pärast õhtust dušši või leotada, proovige füüsiline pimsskivi või sarnane toode eemaldamist surnud, kestendav, naha paksenemine, kuid midagi, mille tera või metallist serv! Jälgida liberaalse kohaldamise kott palsam ( http://www.bagbalm.ca/bagbalm.ca/english/index.asp ) ja kulumise sokid üleöö.

    Kas see neli või viis päeva järjest ja te näete tohutu edasiminek. Siis saate vahelülid ära kasutada - ma teen seda ca. kord nädalas ja see töötab suurepäraselt!

  3. Proovige kreem AHA seda - AmLactyn või midagi sarnast. Te saate neid osta apteegist. Töötab nagu võlu!

Jäta vastus