Jalad Treat

Ma ei saa enam eitada, et mul on kuiva jalaga ja nüüd ma võtan ohjad enda kätte (jalga) ja ma lagunes ja tellitud Ped Egg ja mõned suu kreem imelik push up stick. See on selline nagu jogurt push up või deodorant, millest kumbki on mul kogemus. Ma ei ole kunagi söönud jogurtit, mis surutakse asemel spooned ja ma ei ole kunagi panna midagi minu käed (kuigi igaüks soovib oleksin).

Minu uus jalg kord tuli mail kõik koos ja mul oli raske aeg avamist ped muna alguses. Ma arvasin, et ma võiks crack see ja asetage see nagu tõeline muna, kuid lõpuks ta andis minu järeleandmatu käepide ja avanud. Ma riivitud minu kuiv suu ja oli vihane / üllatunud, et leida, et ruumis toimuvad kuiva naha helbed nagu parmesani juust ja see seade oleks ilmselt tõesti hästi minu köök, kuigi see on ilmselt mõistlik osta mõni teine ​​kõnealuse programmi kasutamiseks.

Siis võttis stridex pad, juba minu ilu arsenal ja märjaks mu kuiv, scale-vähem jalgu happeline lahus. Peal stridex Keerasin kihiga suu kreem, on mugav kinni. Stick on oluline, sest l andsin endale pediküüri mitte kaua aega tagasi, ja pidev painutamine andis mulle kohutav kaela valu, et mul oli saada kiropraktika kohandamine. See oli allakäik need 2-3 cm jõuda mu jalgu, et teha suurim erinevus. Kui mul oleks suu kreem on kinni, siis ma ei oleks pidanud olema mu ribid katki.

Olen pannud sokk (määrdunud, kuid loomulikult) peal kogu asja ja nüüd on mu jalad on selline ihne, millist mentooli, tõesti märg tunne. Ma ei tea, kas see toimib. Ma loodan seda.

Leia teiste ametikohad umbes Blog .

5 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Nad on ihne, sest sa raseeritakse välja elada naha koos surnud naharakud. Ja pühkides et toores live nahk alkoholiga niisutatud tampooniga, kuigi puhas, on tõenäoliselt põletamine pasa oma suu. Lihtsalt osta rootsi ristik suu faili ning kasutada seda iga päev duši all, enne kui välja tulla dušši (vanni). Ja kreem kaks korda päevas! Ok, ma lõpetama ütlen teile, mida teha. Ilusat päeva! :)

  2. Ma arvan, et pedi muna on natuke liiga karm jalgadele. See on tõesti agressiivne ja saate lõpuks kõrvaldada terve, elav kude.

    Selle asemel, et pärast oma õhtu dušš või leotada, proovige füüsiline pimsskivi või samalaadsete toodete eemaldamist surnud, kestendav, naha paksenemine kuid midagi, mille tera või metallist serv! Jälgida liberaalne kohaldamise kott palsam ( http://www.bagbalm.ca/bagbalm.ca/english/index.asp ) ja kandke sokke üleöö.

    Kas see neli või viis päeva järjest ja te näete tohutu edasiminek. Siis saab vahelülid ära kasutada - ma teen seda u. üks kord nädalas ja see töötab suurepäraselt!

  3. Proovige kreem AHA seda - AmLactyn või midagi sarnast. Sa võid osta neid apteegist. Toimib nagu võlu!

Jäta vastus