Maja

Oli üks maja elasin väga suur vana Victoria San Francisco lähedal haiglas Haight tänaval. Hoone tundus olevat mingi lisa haiglasse, ehk korraga eluaseme töötajad või patsientidel, kes tegid mõnevõrra parem või isegi surra, kuid see oli nüüd lihtsalt koht, et inimesed üürida tuba.

See ei olnud nagu hotell või midagi aga lihtsalt rida tuba, liiga palju mõista. Ma elasin seal mitu kuud ja kunagi läks trepist üles. Seal olid inimesed, seal ma polnud kunagi isegi kohtunud. Maja elus hoida ja edasi.

Mul oli rastapatsid siis, ja vaevalt pestud, peamiselt seetõttu, vannituba hirmutas mind. Dušš põrand oli libe roheline lima mis oli kasvanud aastat kasutada ilma puhastada. Dušš vesi oleks vaid toidavad hallituse ja hallituse nagu see oli sprinkler kasta muru all oma jalgu. Tundsin mustem pärast dušši ja nii et ma lihtsalt ei läinud sinna. Ma tegin seda minu toas ja pestud minu keha tükkhaaval, jalad siis pea siis teistes osades, kui vaja. Ma võiksin seda teha, sest minu toas oli väike valamu ja peegel.

Mul oli ka televisiooni ja seal oli see väga ilus kuid salapärane ja õhuke paar, kes elas maja ees, ja kes ma usun, et ma tegin üürile alates - ma isegi ei mäleta nende nimesid, kuid nad omamoodi läks koos nagu "tasu" ja "fo" või "di" ja "doe" oleks mõnikord istub mu madratsiga vaadates näha, mida ma ei pahanda, aga ma tahaks ka loota, et kui ma tulin koju hilja öösel, et nad saaksid jääda ja hoida vaadates mind mitte skittering kiiresti ruumist välja nagu elegantne, kuid ebakindel kassid.

Maksin $ 125 kuus, tavaliselt rahas ja raha oleks kaovad hiiglane käeaugud roheline või hall kampsun. Nägin kord väike tüdruk alla koridoris kogu alates hirmutav vannituba ja ma ütlesin tere ja ta ei öelnud midagi ja ma lihtsalt läksin oma tuppa. See oli imelik, sest hiljem sain teada, ei olnud lapsi, kes seal elasid või külastanud.

Ma mõtlen, et maja ja mul on ajendatud ja ma ei tea, kes või mis on seal praegu. Jätsin televiisori taga, kui ma käia, sest olin otsustanud, et seda mitte vaadata ja ma arvan, et nii juhtus.

Ma ei tea, et paar.

Ei tea, kas see oli väike tüdruk, ma nägin.

Omg tuled lihtsalt läks siin. Tõsiselt.

2 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Minu vana boss tegi haljastus on suur vana maja, et inimesed arvasid, oli haunted- nagu renoveerimist meeskonna oleks lülitada oma raadio ja veel kuulata muusikat mängides kuskilt nad ei saa kunagi teada, nad saavad päris närvis läbi selleks ajaks, kui töökoht oli lähedal lõpetanud.

    Omanikud ütles mu boss, et tuled lähevad sisse ja välja, ja ta ütles talle, et üks kord kui see juhtus, et ta tahaks märkida, et tuli ja ütles: "OK, kui seal on kummitus siin Ma tahan, et tuli minna paremale nüüd "- ja seda tegi.

    Lugu oli väike tüdruk oli uppunud seal. Minu töökaaslane ütles, et ta kuulis teda naerma, kui ta kõndis üle mulle.

  2. huvitav lugu - andes hinge. ei saa oodata, et eemalduda USA alaliselt tõttu tour üle 15 aasta, et mul on olnud siin. on mõned awesome inimesed, kuid viha jooksul geikogukonda kui ma tean mitmeid inimesi, kes on teinud haardega ja läbi käinud nii palju, et aidata oma tänamatu eesleid. nii on õnnelik uhkust inetu vegas !! annab hinge sel presentatsioon molesting judinad - Mäletan, kui palju ma armastan LA ja kuidas awesome LA võis olla püüdnud leida inimesi, näha inimeste näitab, kuulda inimeste muusika külastage inimeste kunsti, kuid lõppkokkuvõttes mis lõtv väljaheites ja lonkama näitaja on olnud nii palju väiklane vabandusi meeste peale jälitamine, molesting judinad. hey Margaret ... ..funny lugu. armastan seda ... aga ei saa oodata, et eemalduda USA püsivalt - just nägin vaala rattur ja meenus koloonia vaim vitukari projektipõhiselt Havail kui need hollywood / New York / amsterdam klišeesid linna jobu fiends ja alkohoolikud ei suutnud t saada oma ajusid või loovus koostööd, et lahendada keerulisi küsimusi, kui ka ees selline fantastiline ilu. hoolitseda.

Jäta vastus