Tülinorija

Ma ei arva, et me võime rääkida kiusamine piisavalt, ma mõtlen, ma tean, et ma kurta veel ja see on asju, mis juhtus kergesti üle kolmekümne aasta tagasi, kuid ma arvan, et see mulle haiget ja on jätkuvalt. See ei ole üks nendest asjadest, et ravi ja asju, mida saab parandada. Ma olen lihtsalt läheb hullu midagi päevani, ma ei ole, ja nii, et paneb mind ei hullu kirjutab ta.

Seal oli üks imelik asi, mis juhtus, et andis mulle palju mõelda. See üks poiss oli tõesti vastik üks, lihtsalt kohutav poiss, ja ta oli järeleandmatu mulle kõike. Ta ei olnud isegi minu klass - ta oli täiesti noorem laps, kuid mul oli nii raske üles kasvanud, et isegi nooremad lapsed olid ohuks.

Ma arvan, et kui sa oled pede poiss, teised lapsed tunnevad, et teil on erinevad, ja kui sa ei ole sõnu või ideid või mida iganes ta võtab, et mõista ja armastada ennast, siis lõpuks selline nagu Littlest poiss kõik. Sa lihtsalt tunne, super väike ja see on raske olla näss. Ta imeb ja üks põhjusi, miks ma tahtsin kasvada kiiremini, sest ma olin haige olemise ümber lapsi ja on laps.

Igatahes, see närune poiss kasvas üles ja otsustas ta tahtis olla näitavad äri, ja kutsus mind teda aidata. Mul võis olla minu kahekümnendates sel hetkel, läheb hästi ise. Ma nagu ei tea, mida teha, kui ta ütles, kes ta telefoni. Ma ei suutnud uskuda, et ta ei mäleta, kuidas kohutav ta oli mulle, ja et ta nüüd vaatas mind ja oli uhke oma saavutuste ja lootsin ma saaks talle anda nõu ja aidata teda välja. Üritasin olla julgustav, ent olin neelas mu enda laps raev ja ma ei olnud kindel, kuidas teda aidata niikuinii. See tegi mind haigeks, kuid ma olin ka rahul ka. Ma loodan, et ta teeb ka praegu, ja ma ei ole kindel, kas ta ummikus ta. Showbiz on väga raske, nii et hea õnne kõigile, kes püüab.

Aastate jooksul olen kuulnud palju halbu asju, mis juhtus kohutav lastele, et ma kandnud intensiivselt kohutav lapsepõlv ja ma ei tunne kahju ega midagi. See on imelik. Ma soovin, et võiks halvasti, kuidas elu on täis valu ja keegi ei ole sellest vabastatud ja ma lihtsalt ei ole. seal on see budistliku meditatsiooni kui te hingata maailma kannatusi ja välja hingata kaastunne ja ma püüan seda teha ja lämbuda.

Igatahes, kui sa oled laps ja sa ei kiusatud nüüd, proovige meeles pidada, et kiusab saavad selle aasta lõpuks, nad tegelikult on. Ja sina, ma loodan, et sa kasvada tugev ja uhke ja ei ole hullu ikka nagu ma olen. Ma tahan, et sa oleksid õnnelik ja rõõmus. Stay up kõigile. Jääge üles.

14 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Ma armastan seda postitust nii palju, sest sa oled aus, kuidas haiget ja viha veel tulla on mälu. Mul oli kaks kiusab (poiss, kes kutsus mind lame nägu, kuni ma kasvasin rind ja tüdruk, kes tegi mulle laiene kuni andsin talle minu lõuna). Ei lõpetanud keskkooli. Poiss tuli minu keskkooli lõpetamist ja proovisin kallistada mind õnnitleda mind ja ma jätsin ta tolmu.
  On inimesi, kes olen öelnud: "See oli nii ammu, lihtsalt üle saada." Nii et ma üritan, aga ma ei ole, sest asi mälu on see võib tuua tagasi kõik samad tunded (hea või halb ). Ja mul on hea meel teid kursis selles ja et sa ikka veel meeles ... ja sa ikka tugev inimene vaatamata neile.

 2. Kuidagi ma elanud põrgu lapsepõlve verbaalse ja füüsilise vägivalla väikelinna Piiblis Belt. Pärast ravi ja ütleb: "Ma lasta minna" miljon korda koos meditatsiooni, olen aastas 34 suurepärane suhe minu partner. Igaüks ütleb meile, et me oleme kõige õnnelikum paar nad teavad, ja sa tead, mida? Meil on!

 3. Ma olen alati olnud rasva poiss. Algkoolis olin järeleandmatult teased ja pilkas fraasiga "Holly-hoggie-hamburger!", Kuni mingil hetkel, iga päev, ma sob kontrollimatult. Keegi kunagi sain hädas, sest see oli seitsmekümnendatel ja ma arvatavasti vaja "karmistada." See on nagu jagab tuhat naela barbell et mudilane ja ootab treeningut. Ma ikka ei saa lasta tal minna. Ma arvan, et see on tõesti neato, et mõned inimesed saavad. Good for you, jess ja kõik. Aga kui sa uhkeldama oma edu teo andeks, paned veel ühe asja kohta pikk nimekiri asjadest, mida inimesed nagu mina ei anna juures. Ma olen teiega, Margaret; kunagi, võibolla ma ei tunne nõelamine. Aga seni, ja pole mingit teeskles seda.

 4. Mitte kõik kiusab saavad selle aasta lõpuks. Willard Mitt Romney on näide. Ta kiusatud gay üliõpilane ja ei ole veel selle eest maksma ega midagi muud oma raha eest osta oma väljapääs.

 5. Loodan, et ühel päeval, teie pärast, mitte nende, võite lasta viha minna. Sa oled hea inimene ja väärivad austust, kui olete saanud ise vaatamata kõigile sa pidid läbima! Soovin teile rahu!

 6. Larissajo sa ei tea, Romney ei saa tema lõpuks, sest ta ei ole veel lõppenud lol. Kes teab, me võime teada saada, et ta vastab male prostituudid maha oma naise tagasi nagu, et "otse" kutt "lai hoiak" Enamik inimesi, kes on niiiii valvsaks gay inimesed, kellel on tõsiseid psüühilisi küsimusi nad lihtsalt ei ole valmis tegelema . IMO kui sa oled, et kinnisideeks gay sex peab teil olema mõned gay tendentse.

  Kujutage ette, siis kindlasti tundub rapeublicans VÄGA kinnisideeks gay sex ja mis toimub nende taha, magamistuba uksed, mis ei tundu normaalne või tervete mulle nii kinnisideeks kellegi teise tajutav seksuaalelu.

 7. Konflikt andestust ja tugev soov näha tülinorija saada oma Nolatuski tulemine suhteliselt raske lahti lasta valu. Miski tundub kunagi teha see tunne OK, nagu: "Jah, see oli siis, et see on nüüd, ma ei ole 4. klass ..."

  Ta imeb.

 8. tänan sind nii palju Margaret jagada seda koos meiega. Olles pede poiss mina võin seotud sellega, mida sa kirjutasid ja see on tõesti inspireeriv mind näha vapper naine nagu sa püsti diskrimineerimise vastu. Palun kursis oma suure kirjalikult selle blogi KUNA olete rõõmustasid mind mitmel korral suurt kurbust.

 9. Ma olen täiesti nõus, Margaret. Kui mõned inimesed tahavad võtta suure maantee sest see teebki nad tunnevad hea, siis see on hea, kuid see ei ole, mida ma tunnen. Kui otsustad kohtlevad mind nagu sitta siis ma valida pahaks teie (ja ma ei süüdista kedagi sedasama mind, sest ma tean, et ma olen olnud vähem kui mitterahalise inimesi liiga minevikus).

 10. Kui ma olin keskkoolis sain pilkas poolt palju inimesi, nad helistasid mulle nimed, "Oh vaata seda transseksuaalsete pede." (Kui ma ei olnud isegi transgendered, olen lihtsalt gay guy), inimesed teevad nalja minu nimed ja värki ja see konkreetne tüüp oli valu on perse, iga kord, kui ma kõndinud minevikus oma klassis ta räägib oma sõpradele: "Kuule vaata seda softy." Või "Kui palju maksab öö." Ma ei t tahagi huvita need inimesed alles hiljem, kui me kõik teed lahknesid teineteisest nägin privaatsõnum jäänud keegi gay dating site. OH HELLO See, et idikas, kes kutsus mind NIMED ja sõnumile, kui ma ikka õigesti mäletan, siis on mõned Jama vabandust selle eest, mida ta tegi, oli vale, ta oli süüdi ja mis kõige tähtsam, ta on leidnud oma tõelise mina ja tahaks küsida, kas ma võin anda talle võimalus ja koos temaga. "

  Ma vastasin talle: "Dude. Mida kuradit? "Ja andis talle tükk mulle, kuidas ma tundsin, kui ta on jobu ja ma tundsin nii palju parem. No ma ei ole kahju, et ei olnud andeks.

 11. Aitäh, Margaret. Sul on õigus, ravi ei lahenda see kõik. Ma ikka tunnen valu ja viha, kuid mis juhtus minuga enam määratleb, kes ma olen. Ka mina pidin tegelema kiusamine koolis, alates umbes 3. klass õigus kuni läbi 11. ja seksuaalse kuritarvitamise kodus, mitte kaitse ma vajasin. Elasin kõik, ja nüüd on armastav perekond ja edukat äri. Olen oma hilja 50s. Viimase 10 aasta jooksul on mul tegelikult olnud paar inimesed keskkooli otsi mind välja vabandada, kuidas nad kohtlesid mind. Kuigi ma ei saa aru, kus see on pärit, ma ei tunne, see on kuni mulle anda õigeksmõistmine, et muuta need ennast paremini tundma ennast ju sellepärast nad hakkasid mind ja teisi valmis ohvreid esimese koha! See on tore, et inimesed lõpuks kasvada, kuid kui nad tahavad midagi muuta ma arvan, et nad peaksid eeskuju inimesed nagu sina. Sul on alati olnud üks mu kangelased, Margaret. Armastan sind!

 12. LOL @ lämbumas kaastunne ... kuid ma tunnen sind. Me kõik tegelevad ja katsumusi olime kasvavad üles gay erinevalt. Mine polnud kiusab, sest ma võiks tegelikult võitlema. Minu küsimus oli peidus / võitlus sisemiselt ise selle üle, kes ma olin suurema osa oma elust, ja kõigi, et ... ja sise lahingud taas päevakorda minu suhted ... kui mul oleks valida, ma eelistaks ikka vihkab kiusab kui kuradi minu suhted, aga ma töötan selle kallal. Single hetkel ... aga ikka töötan selle kallal ... lol

 13. Pingback: surm

Jäta vastus