Allakäik

Ma läksin alla oma bike, üsna halvasti, ja ma olen vigastusteta, kuid see oli nii hirmutav. Ma ei sattunud kedagi. Kahjuks on minu jaoks (kuid õnneks kõik teisedki) see oli lihtsalt minu ja äärekivi ja mäel. Rattad sain natuke argument, mu käed unustasid mida teha. Ma tegin semi wheelie läheb ülesmäge ja kõik Gail, mu Abigail, mu 1966 Honda Dream, vintage ja raske täis kõht gaasi jättis mind maha, semi keerata õhku ja maandus mu jala ja käe. Kolisin välja viis piisavalt kiiresti jõuda enamik mõju minu uus ikoon föderaalse 1000 jope on ce heaks küünarnuki armor ja oma raskeveokite Harley-Davidson saapad. Minu Harley saapad hoida mu jalg napsates poole, for real! Aitäh Harley minu jala. Ja aitäh Icon minu küünarnuki.

Mul ei ole sinikaid üldse peale minu muljutud uhkuse ja kuigi seal on päris palju valu, ei tundu olevat püsivaid kahjustusi. Ma läksin minema traumapunkti, kuid siis ei ole luud tunduvad olevat poking läbi mu naha nii et ma loobuma see nüüd. Mulle ei meeldi arsti, ja nii, kuigi ma võin olla surnud kohe, ma olen lihtsalt kavatse kummitama minu maja ja jätke see seda.

See on olnud kolm päeva ja ratas on veel parkida super ebamugav nurk minu tänaval. Minu õnnetus juhtus minu sõiduteele pärast väga pikk ja rahuldustpakkuv sõita läbi linna. Tundsin nii kindel ratsutamine on hõivatud tänavatel, signalisatsiooni minu käed kui mul pole suunatuled selle aastane tüdruk, lahjad arvesse pöördeid - isegi saada tõmmatakse üle politseisse, et mitte saada pileteid, kuid lihtsalt, et nad võiksid saada rääkida kuum tüdruk helepunane nahkjakk ja hõõguv valge vintage bike, kes osutus "tegelik filmitäht" (nende sõnade, mitte minu), et ma võiks võtta mäe minu tänava vastupidi järsem lõpus. See oli siis, kui ma sain upsakas, et ma sain loll.

Ükskõik kui edukas ja rõõmus oma sõidule on, see ei tähenda, et see jääb nii. Isegi kui sa oled peaaegu kodus, siis võiks viga, nagu mina tegin. Postiljon oli pakkuda mail minu maja õigus sel hetkel ja seal mind aidata alt välja bike, kus ma olin Kinnitatud. Ma ei hakka ütlema "lõksus", sest see kõlab tõesti liiga dramaatiline. Kinnitatud. Olin Kinnitatud. Ma ei ole päris kindel, kuidas saada alt veel möirgav mootorratta ja nii lihtsalt ette seal kuni kirjakandja õrnalt soovitas mul tappa mootor, mis ma tegin, mis vabastas mind partway, ja nii ma ei ütle ma "lõksus ".

Kanda oma käik ja reaalne kvaliteet käik, kui saad. Tõsiselt. Kuulikindlad vestid ei ole ainult lugu päeva. Pöörake tähelepanu, alati, isegi siis, kui teil on sõiduteele. Mine arsti juurde. Ma ei kavatse, kuid seda, kui ma ütlen, mitte mina. Tõesti, ma olen just fine. Hoia läikiv pool üleval. Jääge üles.

11 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Õnnitlused on ohutu! Sheesh .... Sa oled õnnelik, et on tõesti hirmutav asi niimoodi ilma palju tõsiseid kahjustusi nii see ilmselt olema aastat enne lasete oma valve alla.

 2. Ma olen nii õnnelik, et sa pooldavad seljas käik ja stress bike ohutust nii palju. Olen sõitnud koos oma isa, sest ma olin väike tüdruk ja me ei ole kunagi lubatud sõita, kui olime õige kingad, püksid ja jope - isegi kui see oli kuuma väljaspool. Parem Tarbib riided kui kraapida oma käed ja jalad bitti.

  Ma olen õnnelik, et sa oled kõik korras!

 3. Oh, mis imeb ... ma hakkasin ratsutamine umbes aasta ago- ja mina võtsin oma jalgratta maha - mina, hill, kõver ja stop märk .... Samuti pärast kuulsusrikas tehnilise sõita (kaevandus East Bay Hills) ... nii jube ja nii tänulik minu väga soomustatud huulepulk roosa nahast .... sõita õde ... ja edu hoida kummi külje alla .... Ma olen tagasi oma bike ja armastav see kallilt - nüüd palju, palju ettevaatlikumaks ja tutvu need "väikesed hetked", mis põhjustab suuri lekkinud ...

 4. Mul on hea meel olete okei. Kui teil oli tõsiselt vigastatud, kes hoiaks mind naermas Twittter. Mäleta tahes mootorsõiduk, äpardus, et rattur saab jalutuskäigu kaugusel on hea. Kui oled terveks saada tagasi sinna ja tagasi, et usaldus.

 5. Tore kuulda, et sa oled hea.
  Ja ma olen ka hea meel kuulda, et advokaadi kasutamine turvavarustust, millest kõik ratturid tuleks seljas, sõltumata nende ratsutamise kogemus.
  At San Diego Harley-Davidson, meil on väga range kasutamise kohta turvavarustust, abd õnnetusi võib juhtuda igal ajal.

 6. Oh Margaret, ma olen nii õnnelik, et sa oled okei. Ära muretse, see oli võib-olla lihtsalt hoiatus olema ettevaatlik edasise reisi. <3

 7. Ei upsakas, lihtsalt püütud läbi. Võttes trummelkuivatite on osa ratsutamine, vaadata, kuidas hea oma vaatlus- ja tasakaalu saada järgmine paar korda te sõita!

 8. Ok ... nii ma ostsin Kawasaki Ninja 650 eelmisel kuul, sest ma tahtsin midagi väiksemat ja lihtsam kui mu Victory Hammer 1600. Mul on veel nii ja kasutada neid erinevatel aegadel ja põhjustel. Minu kolmandat korda välja Ninja, läksin Starbucks kohtuda sõber. Parkimiskohale oli veidi ülesmäge nurk ja ma parkida. Me otsustasime lahkuda minna vaatama kohas ta tahtis rentida ja ma läksin tema järel. Ta võttis välja nagu nahkhiir välja põrgu ja kuna olin välja veeremist parkimiskoht üritavad sammu pidada temaga ... ma täiesti dumpinguhinnaga et lähedal uue jalgrattaga. Mitte ainult oli mu ego kergelt vigastada, kuid see oli ülejäänud mind. Patroon Starbucks oli aidata mind ja ma olin super raputas. Nagu ma seisin seal ürita ennast koos, mees auto beeped tema sarv mind ja karjus mulle liikuda ... .as olin blokeerides parkimiskohale ma lihtsalt kukkus üle !! Ma ei tea, kas naerda või nutta !! Ma surusid jalgrattaga ohutu koha ja kogusid oma Mõistmine. Mu sõber tuli möirgav tagasi ümber ja küsis, kas ma olin ok. Ma olin hea ja sain tagasi kohe. Ärge heituge ... Olen olnud ratsutamine mõnda aega ja see juhtub parimad meist. Jump tagasi, kui olete valmis ... ja ma olen siia üles Northbay kui soovite, et keegi sõita ... Cheers ... Dona alates Organicann ....

 9. Olen isegi lugeda kogu post - veel - aga ma olen õnnelik, et sa oled tore, olete ilmselt postitatud muud märkused. see juhtub, ilmselt. nii rõõmus te olete hea tervise juures. soovin LA olnud erinevad, kuid ikka armastan koht.

Jäta vastus