Vistrik

Naha anomaalia oh miks? Mine ära palun jäta mind rahule.

Mul on punane, tuikavat, pulseeriv naha probleem minu nägu, et ei kao kuhugi, ükskõik, mida ma panin ta. Isegi erilist hallikasvalge kustutamine stick, et ma sain paris, mis võtab kõige plekid maha oma vahajas suudlus ei aita see. See jääb punane ja valutav minu nägu, nagu see on märgistus linna minu nägu, minu nahk kaardi kapillaarid ja veenid ja probleeme, mis vajavad lahendamist.

Ma ei ole kunagi olnud akne nagu teismeline, mis on hea ma arvan, sest mul oli piisavalt probleeme. Akne üldjuhul ei ole häda mulle, kui mul on vastupidi - kuiv nahk, mis muutub nii tihe ähvardab ta kahaneb mind just välja. Kuiv nahk ei vistrik, pigem helbed, see tõmbab ta laguneb - aga see harva puhkeb vulkaanilise mood õline või kombineeritud nahale. Meil kõigil on oma naha kanda, mis on ilge tõde.

Sooviksin laksu see plekk ära asjata nagu ma olen, kuid seal on midagi, mida saab teha, kuid jäta ta rahule ja laske tal paraneda, pöörata oma tähelepanu piires, proovige juua rohkem vett ja olla parem inimene ja midagi teha teine, kuid tulevad sel Märkärakkula leek steriliseeritud äri lõpuks haaknõel.

See on tõesti liiga väike ja raske pop. See ei ole üks neist suurt rahuldust whitehEADS mis kasvab helendav ja täis nagu moon, plahvatav punane toores kraatrid, et kõvaks ja matta end armi. See on üks, mis läheb ära, kui tähelepanu ei pöörata ja see ei ole lubatud mädanema ja ärritada end püsivus.

Mul on teada, mida teha youtube otsib hüppasid vistrikud ja sissekasvanud küüned, nagu naha pidev sõda ise on innukas huvi, kuid ma hoiduma postitad minu oma. See on nii palju kui ma olen valmis tegema - jagan oma tundeid ja mõtteid see, kasutades sõnu, mis on viis siduda minu käte edasise enesevigastamise.

6 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Tüdruk teie lihtsalt Awesome, siis seda kõike, kus sa leida Energia? Alates Anal Pleegitamine ukseni Reality Tv, võõrustada, Blogger, Stand-up, ja teie kuulsa "U ja ur f'ing Prillid" Rant! Pole ime, et sa Gay Icon, sul see pede igavesti ...
  Fan4ever Ur Wvqueer

 2. Mitte kunagi ei fix sellele probleemile: Peske vahetu ümbrus plekk mitte-niisutav Seebi (nagu Dial antibakteriaalne). Kuivatage piirkond. Seejärel teeb paksuks Vaht samast seebi teie kätes. Pane universum on Vaht on plekk; veenduge, Vaht on tihedas kontaktis nahaga. Lase sel seista seal tee liiga pikk-nii kaua kui võimalik. Kuni tund on hea. See peaks täiesti kuiv ala välja. Üks ravi on sageli piisav, et kõrvaldada mis tahes valu surve infektsiooni. Korrake kaks korda päevas, kui vaja. See meetod muudab plekk kaovad mõne päeva jooksul. Ainult kõrvaltoimet on (mõnikord lõpuks) ülemäära kuivanud nahka, mida saab määrata kreemiga pärast plekk on ajalugu.

  Ma soovin, et oli teada seda, kui olin teismeline.

 3. Nagu keegi traagiliste naha küsimusi, pannes toores mesi zit öö jooksul peaks selge see õige üles või vähemalt kahaneb see midagi palju paremini hallatavaks.

  Armastus on Peachtree City,
  MJ

Jäta vastus