Muretsema

Ma võin olla murehtija tüükale kraadi, see on tõsi. Ma istun siin ja painama haigused et keegi on olnud aastakümneid, kasutades juba väsinud otsingumootorid, et ei ole mingeid uusi vastuseid minu jaoks, sest ma palusin viimane kord umbes katk ja lastehalvatuse. Ei ole mõtet ega põhjust, ja see ei ole nagu ma kunagi tõeliselt kannatavad sümptomite, kuid oh, kuidas ma armastan muretsema ja kurta.

Minu mure on kauge sugulane minu ebausk. Seal on nõiakunsti, et see, nagu siis, kui ma muretsema asja üle, see on võti selle ennetamine. Ma ei tabanud peaga poolt tragöödia, kui ma muretsema, või vähemalt, sest mul on kinnisideeks niivõrd see, et see ei oleks nii halb lõpuks, sest ma ei kohanenud ennast mõte. Worry võidab iga kord.

Ja asi kunagi juhtub. Miks muretseda? Ma ei tea. See on lõbus. Mida muud ma teha saan? Ole õnnelik? Mediteerima? Ma ei tea, kas see mure ei ole meditatsioon omamoodi. On mure helmed ja nad näivad olevat seotud meditatsiooni kuidagi nii ei ole, et sama asi? Kas iga rant peaks esindama konkreetse mure. Mitu mured oleks teil kui teil on olnud terve rida neid? Võib-olla oleks teil teha mõned nii, et teie helmed ei tohi raisata. Võib-olla muretsema ei ole piisavalt muresid terve rida muretse helmed on ka mure põhjendatud. Või on see võimalik, et on liiga palju mured ainult ühe helmed, et sa tahaks olla on palju kiust, mis kuuluvad eri pikkusega üle kogu keha, nagu kõht tantsija aastavahetusel eelmisel sajandil.

Leia teiste ametikohad umbes Blog .

2 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. mis mind muretsema ?? Olen äsja subliminally vihane pärast 10 aastat kultuurilise rõhumise ja sigade rups üritavad läbida ise välja nagu oud, lavendel, öösel õitsev jasmiin ja inimkond kaugemale piiranguid nooruk kloun marineeritud ... .thus, usun, et on vaja vaadata mõned oma komöödia klippe siia küljest lahti obsessiiv-kompulsiivse mälestused näriliste otsa komistamine possum. tänan teid selle erinevaid diskursuse.

  2. Kim Basinger on kõige maitsekas lähenemine selline asi:
    "(Sisesta omadussõna siin), ma kuulsin, et sa mu peas.
    Ma saan aru, mida sa tahad, et ma teeksin. Aga ma ei kavatse seda teha. "

    Minu lähenemine ütleb ta, et f * ck off juba. Siis jälle ... kõik ei ole nii ebaviisakas, kui ma olen.

Jäta vastus