Bites

On hammustab mind, mis on mind hulluks. Ma ei usu, et nad on sääsk hammustab. Nad on väljaspool hooaega. Sääsed on suvel kaebuse, sest ma olen näinud neid peaaegu igal aastal Provincetown, sõidavad madal ja aeglane, täis mu veri ja raske ja ilmselt pool purjus ta. Need pead lihtsalt tappa või nad hammustada teid ikka ja jälle. Sa ei saa lõksu need tassid ja tasuta neid väljaspool nagu ämblikud või suunata neid ära diversionary magus nagu sipelgad või puu lendab. Nad teevad punane pruun plekk seinad kui tabamuse rullitud ajaleht, mis ei ole oma verd, kuid oma.

Ma olen väga allergiline hammustab, ja nad paisuda ülemõistuse suur ja raske arvesse kublad, nagu ma olen soomustatud ja see on nii kohutav ja vastik. Hammustab mul praegu ei tundu olevat sääskede, kuna nad ei ole kõik tuikav ja eritus ja valus, aga nad on sügelev, mis tuletas mulle meelde oma kohalolekut all särgid ja püksid, komplektis kolm ja neli, pisikesed punased punkte, mis kasvavad suuremaks, kui ma isegi julgenud neid puutuda. Mürk plahvatab all mu nahka, kui ärritunud alates ilma, et trikk on kunagi puudutage hammustada, ärge avage nahka, et ärritajate võib levida. Ignoreerimine probleem on ainult lahendus probleemile ja seda ma tean, aga ei saa pühenduda, sest see kuradi sügeleb.

Tihti ma isegi ei näe hammustab, sest ma olen nii kaetud tätoveeringud et welts ei kuulutab enese pildid minu isik. Ma tunnen neid küll, salakavalalt maskeerunud ebamäärane ebamugavustunne isegi täielikult paranenud tätoveering on võimalik, tindi naha veel lugeda võõrkeha immuunsüsteem, mis aastate pärast tekitab raske piirjooned on viimane kraav pingutusi, et lükata see välja.

Seal peab olema midagi, minu voodis, kuid ma vaatan ja vaata ja vaata ja ei ole seal. Võib-olla see on nii väike, ma ei näe seda. Nad võivad olla kirbud kuigi ma just tegin põhjaliku Kirbutõrje sisaldas ka reisi loomaarst ja sunnib koera olema sekvestreeritud väljas täistunnil. Väike Chihuahua vahtis mind läbi akna uks ei uskunud ta arvama. Muidugi olen liiga kaassõltuvad koera ema ja istus teisel pool ust püüab tagada talle, et see oli ok ja tõenäoliselt muudab kõik palju halvem ja liiga emotsionaalne kõigile.

Tema kummaline mulle, et koerad elavad terve elu väljaspool, mis mulle on vastuolus eesmärk lemmikloomad. Kuidas sa neid kinni hoida oma keha, kui nad on väljaspool kogu aeg? Kus on mugavus ja osadust, mis pärineb kooselu loomadega? Minu koera õue viia läbi oma koera äri ja õigeaegne tehingud poo ja piss ja muidugi kõnnib ja jookseb ja järsud, kuid see on umbes kõik, mis juhtub väljas. Ülejäänud meie suhte arenedes diivanil või voodis, kus need ei ole ainult teretulnud, nad on intensiivselt vaja, kuid see on ka ilmselt põhjus, miks ma pean neid hammustab.

5 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Ma arvan, et su viga hammustada probleem taandub sõit: Poole tunni pärast nad jälle nälg.

  Ma loodan, et see sind naerma. See ajab mu abikaasa Irene Namkung, isegi kui ta naerab ta, kuigi see on nüüd viiskümmend aastat vana pere nali. Tema isa on Korea, tema surnud ema oli jaapani ja ta sündis Shanghai Teise maailmasõja ajal. Tema vanemad ei olnud elukohta Aasias pärast sõda, sest nende segatud etnilise, et nad siia tulid. USA ränne kulutatud 8 aastat püüdnud deporteerida neid, kuid õnneks minu jaoks, nad ei suutnud.

  Ma leian, et inimesed alla 40 ei saa "pool tundi hiljem nad jälle nälg nali." Ja muidugi see puudutab konkreetselt hiina toitu. See on alltekst nali, sest kui inimesed kuulevad Irene sündis Shanghai, arvavad nad, et on Hiina ja me nalja, et. Osa teebki see naljakas on see, et USA on üks väheseid riike, mis annab automaatselt kodakondsuse keegi siin sündinud, isegi kui mõlemad vanemad on välismaalased.

 2. Tundub, et sul võib olla lutikad. Koos kõigi oma reisil, ei oleks üllatus. Neile meeldib võrrelda oma pagasi ja / või riided ja siis teha oma kodus, kodus.

 3. Ma vihkan seda öelda, kuid nad saaksid olla, lutikad? See maja sa viibivad ajutiselt või üks olete just kolinud? Ma tean ka, et reisite palju; võiksin valida neid üles hotell oma pagasi. Nad on väga väikesed - ja ainult (tavaliselt) tulla hammustada öösel.
  Mul oli neid korteris olin rentimine paar kuud - mööbel tuli kohale voodi lisada. Ugh. See oli kohutav ja ma olin ainus, kes on natuke - nad jätsid mu BF täiesti üksi ilmselt. Ma ei tea, kui nad olid juba olemas, või rändas teise korteri või mida vaid kogu koht tuli fumigeerituks korduvalt ja üürileandja ei vabaneda kõigist mööbel. Veetsin terve varanduse puhastamine riided / voodipesu.
  Kolisin pärast seda ja on mõnevõrra paranoiline alates. Seda õigusega!

 4. Rühmad on 3 või 4. Sarnane sügelised, armastus. Minu poeg oli neid. Lihtne kõrvaldada.

Jäta vastus