Blood Work

Mul on selline teistsugust tööd kui enamik inimesi. Ma töötan kogu aeg, päris palju iga ärkveloleku tund päevas on töö. Isegi tundi lihtsalt istub, ootab lennukid ja autod, kaamerate ja publiku, mis on kõik kella, kellegi vaadata, kuidas on töö, jättes töö läbimise aega on veel tööd.

Ma jätan ühes töökohas täna korjamine lateks ribadeks mu pea maha ja olen teel teise töökoha, kus nad kasutada lahusteid ja eemaldada proteesid korralikult, kui ma olin kiirustada, kui ma lahkusin, et saada seal, ja oli valmis nägema semi-päevitunud koorimine etapp puhkusepidaja, et säästa aega reisides.

Üks metsik action film tegin 90ndatel oli mulle kaetud magusat võlts veri ja verine seakasvatuse sooled, libistades kogu mu keha ja nägu. Lõhn oli köha siirup ja tapamajas, üsna uskumatu ja uskumatu oma viletsus. Mul oli pikk öö tulistada ja sõitis tagasi hommikul aru, et veel üks töö. Mul ei olnud aega pesta verd, võlts ja reaalne, ära mind ja ma istusin oma autosse Hommikusel tipptunnil Los Angeles liikluse liikumatuse teised autod, aeglaselt kuivatamine ning jäädes oma nahkpolster.

Istusin üle kahe tunni kiirteel ja kuigi ma olin verine ja julgust, et keegi sellest teada sai. Silmad autod minu kõrval möödunud üle mu pritsis nägu ilma peatumata või kandepinda vihje uudishimu. Keegi ei hoolinud, aga ma arvan, et ma ise ei ole. Verised handprints jäi mu auto pikkus minu üürileping ja nad kinni oma käed rooli kui sõitsin.

Leia teiste ametikohad umbes Blog ja kodeeritud .

3 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Ya tea, ma kujutan ette, kui laps nägin sind, ma loodan, et nad märganud. lol nad märkavad kõike. Olete deffinitely ühel looduses sõita! : D

Jäta vastus