Sauce

Ma ei ole teinud kaste aga kui ma saaks ma teeks ja autentne bolognese, mis on mu lemmik, rõõmsameelne ja punane ja keedetud alla mitu tundi, mistõttu mu suu vett kogu päeva. Ma võiks tegelikult kõrvetada sink luu ja küpseta seda all, kuni liha ja kõõlused ja luuüdi sulanduksid unustusse kaste.

See on suur asi, et teha kaste. Itaallased Tean öelda: "Ma teen kaste" ja siis ma tunnistan, et mul harjumus näha neid kogu päeva või isegi terve nädalavahetuse. Ma saan aru. Nad teevad kaste, ma näen neid, kui see on valmis. Tema sageli pere retseptid, või midagi cribbed kokku online cooking blogid ja vana, fragrantly peitsitud kokaraamatud. Ma ei teinud seda, et ma olen ainult spekuleerida.

Minu lemmik on isegi mitte kodus. Seda serveeritakse Trump Soho Hotel, hirmuäratav elektrifitseeritud klaasjas torn ma jääda mõnikord New York, suurim kõigist linnadest, kui theres kuluna arvesse teatud tüüpi ja ma ei pea kulgema nurgas deli kartuli kiibid ja halb peavalu indutseerivate veini õhtusöögi.

Toateenindus toob mulle immigrant täiuslik Rigatoni bolognese, pasta kerge karedus hamba, suured torud manna jahu ja muna, täidetud pakatav parim kaste on mul olnud.

Seal on sügavalt haljendav brokkoli Rabe, väike lokid krõbeda sibula peal. Ma prügila köögiviljad õigus peale pasta samuti kõik juust, et ma ei alusta hotelli köögis. Tekib punane pipar helbed ka seal - rohkem kui ma hoolin tunnistama.

Ma segada see kõik kokku ja söövad seda väikseima kahvel, nagu kala kahvli või dessert kahvel. Mind ei huvita. Mul ei ole uhkust, kui tegemist on sellise hilisõhtul hotellituppa söömine. Puuduvad tunnistajate säästa toateenindus kelner, ja nad saavad kopsakaid tip oma vaikuse ja kaassüü.

Leia teiste ametikohad umbes blogi ja sildistatud .

2 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Ahhh, kaste. Seal on see kaste, mis on valmistatud meie kohalikud Lähis-Ida restoran. (Sahara Charleston, WV, kui sa kunagi leiad end ummikus siin.) See on tomatikaste, ja nad küpsetavad baklažaan see veidi juustu peal ja nimetavad seda Moussaka. Kreeklased raputada oma pead, sest see ei ole tõesti Moussaka, kuid oh issand ma ei hooli. Mul on hea meel, et see pole Moussaka. Sest see on nii palju kuradi parem. See on hullumeelsus!

    See on nii rikas, et sa vannun nad keedetud kogu lambaliha see, siis valisin välja kõik liha. Liha, veini ega midagi salajast ja suitsune - sest maitse on nii rikas, et ma isegi ei taha riisi või mis tahes carb saada viis. See paneb mind silmi pööritama tagasi mu peas iga kord. Aga ma olen lõpetanud kerjamine saladus. Ma olen lihtsalt tänulik, et nad lubasid mulle süüa!

Jäta vastus