Vana hea Gail

Honda Dream saabus kohtuda mind Georgia ja tegin toreda korteri teda minu töökohal, mis ka juhtub olema vaikne Municipal Airport. Ta ei tööta hästi, kuid on oodata, on natuke vanem kui mina, ja juba 2 murdmaa rännakutel oma lühikese elu minu. Seal on määrdunud süsivesikuid, lämmatada küsimused - nüüd elektri probleemid on lahendatud ja see on Absoluutselt kõike kütusetoru, kuid enne wee Gail (tema täisnimi on Abigail mootorratas) läheb alla mutrivõti jälle Tahtsin üks hea sõita temaga.

Tema mootori lõkkele löönud lihtsalt ja soojendada paigal kui ma tõmmatakse minu kiiver ja kindad. Uus Porsche päikeseprillid lubage mul crack visiir ilma nutt ja panin need kestavad dramaatilise efekti. Minu krossi saapad on piisavalt tugevad, et purustada minu vasikad bruisy omaks ja mustjas lilla märgid võtab nädala ravida isegi kui ma tõsta jalad kõik võimalused mul on. Kuna olen näinud Gail viimase, ta on olnud uute ratastega varustatud peale tema esimest korda 45 aasta jooksul. Ta on viis bouncier kui ta oli, kummist neitsilik ja andes ja täis elujõudu ja elu. New asjad on urbne ja rahuldust.

Sõitsin ümber lennuvälja ringi, mitte auto silmapiiril, kudumine vahel kena rida pisikesi lennukeid, loik džemprid ja helikopterid, purilennukid ja prop lennukid, suured mänguasjad suured poisid, läikiv ja uus ning valmis võtma lendu.

Made julge minu üksindust, ma sõitsin kiiremini ja kiiremini ja võttis raja. Siin oli täiuslik, sile tee, ei muud sõidukid minu tee, on sätestatud enne mind sirgjooneliselt märkis horisondi poole. Ma võiks minna kiire ja ma tegin ja ma ei saanud seda kõrgem käik veel minu lühikese karjääri kuivõrd mootorrattur. Honda puudub spidomeeter, vääris nõela olles kukkunud ammu enne kui me kohtusime, ja nii et ma ei tea, kui kiiresti ma läksin, kuid ma ei pea kolisevad mu visiiri kinni jäiga, paanikasse kinnastatud käega ja tuul vahustatud vali minu eardrums.

Maht tuule tormasid läbi mu kiiver oli murettekitav heli harjumatu ja mürtsumist minu õrn salvestusstuudio kõrvu. Nagu ma tõmmatakse välja raja Ma ei kuulnud midagi, aga ma ei oodanud midagi. Ma cruised suunas tagasi angaarid ja pöördus nurgas natuke kiiremini kui ma oleks, kui ma tänaval. Vastamisi mulle oli propeller töötab, hekseldamist õhu nagu ketramine noad. Tundsin hirmuäratav tuul see minu kaela, kuid mitte minu suletud kiivri nägu.

1 Kommentaar.

  1. Kord Päikesepaistelisel õhtupoolikul, enne kui ma võiks noppida kauge Harley, selle värin esitule lambi, natuke lahti selle paigaldamise, juhtis mu tähelepanu kõige suurepäraselt. Tahtmatu, kuid tohutu turvaelement. Võibolla teie Dream võiks seda teha ka? Lihtsalt soovitus teise võimaluse overprotective fan ...

Jäta vastus