Bill Hicks

Las ma ütlen sulle lapsed ei olnud kunagi nii suur koomik nagu tohutu Bill Hicks. Mul oli õnn teades teda, isegi avamata teda alguses oma karjääri näitavad äri ja elu. Ma armastasin teda ja kummardas teda ja ma ei olnud üksi. Mu sõber käis tema matuste ja ütles, et ta ei ole kunagi näinud nii palju raskeid täiskasvanud mehed nutma. Me armastasime Bill nii palju. Ta oli meie mentor ja sõber.

Ma mäletan teda kõige ilmekamalt at komöödia päeva San Franciscos. See võis olla 1990 või varem või hiljem. Aastat sulanduvad ise ja painutada ise ja ma ei mäleta, mis juhtus esimene või viimane aga ma ei mäleta seda kõike. Bill tuli telki, milles sätestatakse must rõivas kotti koos mitme sildi, lahke, et voldid mehe ülikond pooleks. Ta vaatas mind sõbralikult, nagu ta seda alati teinud, kuna olin siis sõbranna Houston koomiline, väga hea ol "poiss, ja nii tehniliselt olin pere, nagu Texans on intensiivselt perekondlikud ja esivanemate ja filial ja kõik.

Bill oli Houston, kui ta oli New Yorgis ja ka London. Bill oli maailma. Ta märkis ta silmad mind, magusus tema nägu lihtsalt Täis ja palus pärast mind ja minu elu ja ta kandis verised postiteenuste töötaja cap tema ilus pea ja ma tundsin erilist ja nagu naine, kuigi olin veel lihtsalt tüdruk ja ma tundsin elus ja oluline ning nagu kõik, mida ma oleks tahtnud juhtuda juhtus ja see oli hea. Olen kihutas selline tunne ajast, olla noor ja oma elu unrolling nagu lendav vaip teie ees ja kõik, mis eksisteerib, on tulevikku ja heledus on valus vaadata.

Bill oli meie Jeesus. See, mida ma mäletan Brett Butler, öeldes: "Bill, ning ta lihtsalt tahtis olla Jeesus." Otseses kinnitus, et oli pilt, et Bill oleks tahtnud edasi ja mida me kõik nii hädas koomiksid vaja ei ole, messias. Bill oli meie Issanda ja ma arvan, et teda ikka veel nii ja ma arvan, et paljud teevad. Kõik me, kes armastas teda teha.

2 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Seal oli veel Brett Butler quote küll. Midagi piki "Bill tahtis olla Jeesus, kuid jäi kinni kohas, kus ta taob raha laenuandjad templist".

    RIP Bill, sa vastamata nii palju.

  2. veel üks mu lemmik Comedy kogu aeg. Ma kasvasin üles kuulates George Carlin kuid toodi arve Hicks varsti pärast tema surma. Kui ma kuulsin, et George Carlin arvas, et ta oli üks suurimaid vähemtuntud (ajal) koomikuid ta tahaks kunagi näinud, ma teadsin, et arve meilt võeti liiga kiiresti. tänu sellele ametikohale, ta oli jumal küll.

Jäta vastus