Vastu

Palju minu Hollywood meelelahutusäri sõbrad on lapsendatud lapsed ja enamik neist on ilus väikesed tüdrukud Hiinast, kes otsivad nii palju nagu mina oleksin võinud sündis neid kõiki, kui selline oleks võimalik. See teeb mind hea meel, et need lapsed on leidnud armastava kodu ja tõesti ilus ärplemine need boot. Ma soovin, et mu sõbrad võtaksid mind! Ma sobiks õigus! Ma võiks babysit kui te kõik läheb Oscareid ja me süüa iga natuke šokolaadi maja ja jääda kuni viis viimase magamaminekut ja värvi meie küüned ja hüpata voodisse, kuni me kokku variseda meie suhkru tõusud ja magama ilma hambapesu .

Muidugi ma armastan oma vanemaid, aga kui ma olin laps ma fantaseerida need vastu valged inimesed. Oleksin pilt neid vaadates peaaegu täpselt nagu minu vanemad, kuid blond parukad ja ere sinine kontaktläätsed. Ka need toimiksid üsna sama, kuid nad ei söö kala silmad ja nad tahaks lubage mul telekat enam mitte pinges kui oli suudlemine või karjuma kohta komöödiasarjade.

Minu isa tundus, et protesteerida kõige rohkem karjuma kohta komöödiasarjade. Ta arvas, et see harimatu ja vastik ja see oleks tegelikult häirida teda nii väga, et ta saab üles diivanil ja välja lülitada tv. Karjumine ei olnud ok temaga. Karjumine oli liiga palju. Ta tahaks öelda: "Inimesed ei käitunud, et reaalses elus. Nad ei ole. Ja nad ei peaks! "Ja ta tahaks lihtsalt välja lülitada tv. Kui me lõpuks sain kaugjuhtimispult, oleks ta oma sõrme POWER nuppu korral karjuma. Minu kujuteldav vastu valge isa oleks olnud kisa ja naeris ja vaatas mulle otsa, et näha, kas ma naerdes liiga, et me saaksime jagada naer koos magus omamoodi komöödia osadust.

Minu kujuteldav vanemad ei olnud asendajaid minu tegelik vanemad. Ma lihtsalt teesklesin, et mu päris vanemad kunagi eksisteerinud. Ma ei oleks kunagi mõelnud midagi juhtub mu vanemad, et viiks oma lõpliku vastuvõtmiseni. Ma ei tahtnud neid minu elus. Ma lihtsalt tahtsin, et nad on valge. Ma arvan, et see oli see, et ma olin hirmul, et tahan olla valge mina, kuigi ma meeleheitlikult tahtis olla siis, ja ikka nüüd mingil määral. kujutan ette, privileegid! Oleks lõõgastav valge! Ma võiksin töötada sagedamini parema palga ja kõik oleks kuulata tähelepanelikult, mida ma öelda oli ja võtab seda südamesse, mitte jooksvalt nende silmad ja kestev minu vähemuse rants kartuses nimetatakse rassistliku ja mu juuksed oleks Curl kergesti või isegi olla Luonnonkihara. Ah jah - rohi on alati curlier. Aga tagasi siis, ma olin sügavalt häbi mõelnud, kes tahavad olla valge, kummaliselt häiritud minu kasvav taju rassilist ebavõrdsust ja olles äri lõpuks see, et ma Kaetud seda see imelik soov minu pere olla, võib-olla selgitada oma Americanized olemasolu.

Asjaolu, et keegi meeldib mulle juhtus enne, et ma ei olnud esimene minu pere, kes on sündinud Ameerikas ja seega ka esimene põlvkond, kes oli Aasia ja Ameerika oli liiga üksildane isikut tõendava hõivata. Nüüd tundub parem, ja ma tunnen rohkem ühtsustunnet, sest mul on palju inimesi mu ümber, kes on elanud selles elus, see kogemus on esimene, kuid nagu laps, ta oli koormaks. See oli ebamäärane piinlikkust ja eksistentsiaalne kriis. Kui sul ei ole näide sellest, mis on või kes on või kuidas olla need, kes olid enne sind, sa tunned kadunud. Kellel ei ole ajaloolist konteksti, siis on tunne, nagu sul pole ajalugu ega kontekstis. Kui teil on leiutada ise, tundub tuksis, nagu te teete seda valesti. Nagu teie ja teie elu on kõik valesti ja grand viga.

Kuna mul polnud aktsent ja puudub reaalne seletus minu kunagi ja kõik American isiksuse veel müstiliselt välismaa nägu, et ainus lahendus minu etnilise dilemma oli vastu võetud. Noh, mis selgitab seda! Muidugi ma võtta kõne ja rütm ja usaldus Ameerika sest see oli see, mida õpetati mulle koju. Mul oli õigus olla American sest mu vanemad olid. See kõik kõlab veider ma olen kindel - kuid mõtle selle - ma sündisin 1960! Sõit oli selgelt määratletud tähendusi ja tähendusvarjundeid,. Kui sa vaatasid niimoodi, te kõlas niimoodi. Kui te kõlas nagu, et sa vaatasid niimoodi. Inimesed harva kaldunud kõrvale oma seisukohti ja kui sa tegid, see tekitas palju probleeme. Sa ei saa usaldada, kui sa ei saa põhjendada.

Minu isa oli läinud väga palju vaeva, et lahti ise oma korea aktsent, nii palju, et telefoni teistele vanematele, et nad eeldavad, et ta oli valge. Ta oli tõesti veenev. Mõnikord, kui ma temaga rääkida telefoni nüüd, mina arvan, et ta on valge! Ta isegi kuulutab "H" "Valge". "H-valge". See on tõesti valge!

Ma ükskord magas üle valgele tüdruku maja ja tema ema kutsus veendumaks, et see oli ok, ja pärast lühikest, kuid liiga entusiastlik vestlus mu isa ta üles riputatud telefoni ja vaatas mind muljetavaldav ja veidralt kergendust naeratuse ja ütles: " Ma ei tea, sa olid vastu! "ja ma ei öelnud midagi. Ta tundus palju sõbralikum ja soojem pärast seda, ja ma tundsin äkki dekodeerida. Ma ei olnud enam küsimärki hüüumärk ja ma ei taha minna tagasi nii et ma lihtsalt lase tal vist võeti vastu kogu pikkuses minu sõprus, et tüdruk, kes ei kesta nii kaua niikuinii.

Ma ei tea, kas need noored hiina tüdrukud vaatavad oma valge vanematele need fantastiliselt helde armastav paarid Ma tean, kes läksid kõik viis Hiina nendel kallis ja keeruline ja kohutavalt glamuuritust sõidud, et saada neid ja tuua nad koju kasvatama nad oma, ja soovin, et nad olid Aasia. Kas nad näevad mind ja soovivad kuidagi olin oma ema? Kas nad tunnevad sama kummalisus tegin umbes minu enda rassilise identiteedi kui olin kasvab? Ma loodan, et nad ei usu, et sellest midagi ja ei vaata nende vanemad on eri rassist. Ma loodan, et nad näevad seda ma näen neid - lihtsalt kohutav näiteid puhas armastus ja headus - kuidas ma saan vaadata oma vanemate nendel päevadel, kui me telekat minu diivanil. Mu isa ei pahanda karjuma nii palju tv nüüd. Ta on kasvanud meeldi. Eriti siis, kui see on minu suust.


9 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Margaret, lugedes seda tegi mulle on hea itsitama ja valge sinine silmadega polak, siis oleks hea tütar. Minu enda tütar, pool poola / japanese, ta oleks hea twin teile. Ta suitsetab, joogid, vannub ja selline, ja ei ole suur asi minu jaoks.
  Kui kunagi Orlando, peatus poolt. puhata ja on suur päev. ;)

 2. Margaret, ma mäletan, kui All American Girl tuli tv. Ma olin nii põnevil, et noorte Aasia American naine oli täht! Ma armastasin et see oli All American Girl, sest kui näidata inimestele, et tüdruk võib olla teie või minu (pool Jaapani) kui tegelikult olime me oleme! Ma armastasin kuidas Margaret Kim oli lõbus ja ninakas ja veidi mässumeelne, mitte stereotüüpne nerdly Aasia õpilane. Ma armastasin teda nii väga ja tuvastatud temaga ajal, mil seal oli keegi isegi eemalt nagu mina tv või filmides. No näiteks. On see pic väike poiss puudutamata President Obama juuksed, mis ringleb internetis. Ma arvan, et sa olid minu Obama juuksed, rendile mind tean, et ma ei olnud üksi ja kõike oli võimalik. :)

 3. Margaret, aitäh pidevalt inspireerib mind üle uhke olla, kes ma olen ja olla kindel oma olemuses. nagu korea-ameerika lapsendatu, mul oli valge ema ja hiina isa (kujutan ette, et)! aga mida tõstetakse Nebraska oli väljakutse. ma kuulen palju punkte, et sa tõid oma artiklis. Ma ei ole kunagi tundnud erinevad või liiga kohatu koos perega, sest mul oli parim nii maailmad, american / valge külg minu ema ja hiina / aasia pool minu isa. kuigi ma tahaks teada rohkem infot korean kultuur; Olen väga tänulik minu kasuvanemad. iga nüüd ja siis, kui keegi küsib minult, kuidas ma ei taha teada, kes minu sündi vanemad on / olid, kuid nad ei esitanud mina, mu vanemad tegid. Tänan kõiki sa Aasia-ameerika, glbt kogukonnaga! kui ma sageli saada ekslikult sa avalikult, võin võtta ainult, et kui suur kompliment!

 4. Noh, nagu Korea American lapsendatud laps, see on kummaline kuulda, et keegi tahab neid vastu. Ma arvan, et minu ei ole normaalne lugu vastuvõtmist, aga ma tahtsin lapsena minu "päris" vanemad mind leida.

  Ma olin prügikonteiner laps ja ei tea, kui mu sünnipäev on, kes mu vanemad on, kus ma sündisin ... Ma kasutasin soovin, et ma teadsin, kui minu tegelik sünnipäev oli ... on keegi, mis ülistab seda hetke, sest see on täpne aeg et sa toodi sellele maailm ... Ma võin ainult ette kujutada, et keegi teada, et palju minust. Minu sõbrad, kes teavad täpselt nende sünni ajal haiglasse ja toa number, kus nad toodi siia maailma ... see teeb mind armukadedaks. Muidugi, isegi mitte mainida seda, et horoskoope ja õnn tellerid on täiesti kasutu mulle !! Ma lugesin kõik horoskoobid ja valida, millist märki Ma tahan olla see päev ... haha

  Asjaolu, et minu vastu isa on valge ja mu vastu ema on Jaapani oli ka raske. Kui ma olin laps, mu sõbrad arvasid, et Jaapani ja White tehtud Korea ... on see, et ma olin üks kahest korealased koolis, teine ​​oli minu vastu õde.

  Minu vastu ema nimega meid väga üheselt Jaapani nimed, et mitte äratada kahtlust tema Jaapani pere, et ta võttis Korea tüdrukud. Et keegi olla, et häbenenud mu pärand on mind täielikult vältima Korea kultuur. Ma ei ole kunagi söönud Korea toitu, ma tean, jaapani, kuid mitte Korea ... ja selle külastamine Jaapan, teavad, et ma kindlasti ei mahu füüsiliselt nendega, nagu ma olen umbes pool suu kõrgemaks ja £ 150 rohkem kui igaüks seal ... see on natuke kummaline. Ma tunnen, et välismaalane.

  Ma kasutasin kujutleda mu Korean vanemad otsisid mind ... et nad päästa mind kummalisus ja ütle mulle, et see kõik oli viga ... see kahjuks ei juhtunud.

  Olen ka ei matemaatikat Aasia, mitte kung fu Aasia, mitte kõhn Aasia ... tegelikult ei Asian üldse. Ma ei suutnud võlts Aasia aktsent kui mu elu sellest sõltuks. Aga kui inimesed vaatavad mind ... nad ootavad mulle kõike ma ei ole. Minu vastu õde sobib ... ta on täiuslik kõhn Aasia. On kummaline, et ei ole grupi samastuda.

  Ma armastan seda, et sa tahad olla valge. Mina samuti !! Olen alati naljatas, et kui ma saan $$ mul operatsioon, et mind valge naine. Siis ma võiks lihtsalt mahtuda, nagu teine ​​valge American ... ootused oleks nii palju väiksem. Ma võiks kanda ripsmetušš ilma vaadates nagu pesukaru 5 minuti pärast panin selle pärast ma saan operatsioon mu silmalaud ma võiks rasva ... ja see oleks ok. Aasia tüdrukud peaksid olema 5ft midagi ja kaalutakse 100 £ läbimärg ... yeah, seega mitte mind. Aga 5ft 8in £ 180 valge naine on täiesti normaalne ... ühel päeval ... someday..I liiga on nagu Michael Jackson ja operatsioon olema valge.

  Kasvades üles Ma ei lubatud vaadata midagi, kuid uudiste, nüüd olen üks informeerimata inimesed maailmas. Aga kui täiskasvanuna ma esimest avastas teile, Margaret cho ... Ma olin vaimustuses ... teise Aasia American et sarnaneb mind ja räägib nagu mina ... see pani mind tunne, nagu ei ole nii palju välismaalase.

  Tule Orlando nii et ma ei saa sinuga kohtuda ... haha. Õnn ja tänu kõigile naerab !!

 5. Võtsime vastu kaks ilusat Downi sündroomiga lastel. Nad on rõõm meie elus. Ma olin nii kurb näha, et te jätkuvalt kasutada sõna "retard" riigitelevisioonis ja nalja grupp inimesi, kes ei saa tavaliselt end kaitsta.

 6. Me uuesti. Minu nimi on Lisa Eicher, mitte rikkamaks. See on lihtsalt tõesti häirib mind, kuid ma olen oma telefoni ja ei saa aru, kuidas kustutada ja postita kommentaar.
  See on kõik.

Jäta vastus