Everest

Kõik minu armastus peredele ja sõpradele Mount Everest matkajad, kes kaotasid oma elu. Tragöödia on tehtud rohkem südantlõhestav, sest kõik me tahame teha, on minna üles tõusta, püsti, vaata kui kaugele saame - lihtsalt näha.

Ma arvan, et umbes Himaalaja ja minu suu saab kohe kuivas ja mu huuled crack. Mu keha hoiab mälestust Nepalis ja Tiibetis, lämmatav Kuumaisema on hirmuäratav mägedes. Minu rakkudesse, väike DNA ahelate ja vormida ning tuletada meelde, et ma ei lähe tagasi, ei ronida, mitte riskida. Minu kopsud hakkavad kollaps seestpoolt. Ma hingan ja midagi satub mulle, ja see on, kuidas see tundub minu jaoks kõrgustel. Ma ei eelda, nagu ronija peaks olema. Ma hoolin ise piisavalt hästi, kuid ainult merepinna. Isegi Denver teeb mind uimane.

Vähemalt, ma lugesin seiklejad ja mägironijad ja maadeavastajad ja nende Sherpas ja ma tunnen nende võitlust ja vaprusest. Kohtasin Jon Krakauer poolt ebaviisakalt lükates teiste eest ära, nii et ma võiks raputada oma kuulsa ja korruselises käsi. Seal Majesteet neile, kes otsivad kõrgemad tipud, kas need on otseses või sümboolses tähenduses. Mul on alati suunatud kõrge, kuid minu astma ja kõrguse haigus tõenäoliselt mind peatada enne minu hirm, vähemalt need konkreetsed matkad.

Mai, kes on roninud ja tõuseb veel tuul viib need üles. Võib neid aidanud kaasa Jumala või vaimu või laadi või kes on nende eest vastutav asju. Võib vaprusest premeerida vaade ja võib oma iPhones ikka täis, et nad saaksid pildistada meile kõigile siin maa peal.

Leia teiste ametikohad umbes Blog ja kodeeritud .