Hambad 2

Kui midagi jäi kinni mu hammaste Ma arvan, et ma võiks sõita hull ta. Ma ei ole kindel, kas ma olen üle saanud trauma ortodondi ja veider väike piinab mu suus talunud minu kujunemisaastad. ettevalmistamisel mu juhuslikult muundatud hammaste traksid, ortodondi assistent paneks pisikesi kummist lint nende vahel venitada ruumid piisavalt juhtmed. Kummipaelad tundsin kiududest tükid liha keermestatud läbi gumline. Nad ei tohi imeda välja ja nad oleks kogu mu lõualuu valutama survega oma liikumatus.

Minu nägu oli valus vanuses kümme kuni neliteist, kui ma keeldusin mõistlik järelhooldus minu honorar ja mu hambad kasvas mässu tagasi varjus oma algne konfiguratsioon. See oli loll aga andis mu hambad mõned iseloomu, suhtumist, uhkust oma ebatäiuslikkust, mis seejärel levis üle kogu oma olemusega. Mu hambad on nüüd päris nii valge, nagu nad olid, kuid nad teenivad mind hästi, mis ei ole halb, kui ma pea puudutab poole sajandi märk.

Minu hea hammaste hügieen mängib rolli, ja kui seal on midagi kinni mu hambad on minu arvates erakorralise seisukorra. Iga eine ei ole lõpetatud enne, kui mu hambad õrnalt puhastada hiljem. See on vorm, magustoit, harjamine ja hambaniiti, mis kõlab karm ja kloostri, kuid see on tegelikult värskendav. Ma pean seda tegema, sest kui midagi on mu purihamba, pakkumise niit spinat või lehtkapsas ulatudes kõdi tagasi mu kõri, raske natuke peekonit kiilukujuline praod, valguosakeste kahtlase päritoluga meenutas mulle pidevalt, et Ma ei ole hea hooldaja mu suust, siis ma kaotan oma meelt.

See on pistmist valu ortodontia kummitavad mind suuliselt ja ka mul oli tõesti halb asi mu hambad eelmisel aastal. Mul oli kohutav puu Kärbsed, mis halvas mind sotsiaalselt, sest ma ei suutnud lõbustada kedagi kui olin hosting sõna otseses mõttes miljoneid täiskasvanud kärbeste ja vastsed. Ma näitasin lendab minu arm ja tegelikult püüda neist kaks, keskel sõita seksi üks raskekaalulise loomaga muud kui nad lendasid aeglane ja raske kohal olevas õhus mulle nende lennutrajektoori aeglustunud intiimsust tegu. Üks fly õnnestus sööstma minu ninasõõrmesse ja alla minu kopsud ja ma ei tee midagi, kuid hingavad seda edasi lõpetada tunne see pauk vastu mu kõri.

Ma tundsin, et midagi minu hambaid, kuid mul ei olnud aega, et värskendada ja hambaniiti nii et ma jätsin ta. Ma arvasin, et ma hoolitsen selle eest veidi aja pärast. Ma ei pea sellega tegelema nüüd. Tundsin väike asi seal, aga ma ei saa midagi teha. Osakeste mujale ennast ja paisati ümber mu suu aega, kuid siis läksin tagasi ruumi vahel mu hambad. Tundsin, et see ja lõpuks tabasin ta koos oma keele ja pani selle mu sõrme lühikese ülevaatuse, üks neist kiire kontroll, kus sa tuletada, mida ta on enne neelamist see. See oli puu sõita.

3 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Ma tõesti soovin, et ma poleks lugenud seda. Ma olen nüüd nakatunud kohutava puu sõita ummikus oma hambaid lugu. Vahel on su elu nagu Stephen King romaan. Ma ütleksin veel, kuid ma pean minema hambaniiti nüüd.
  Ok, ma olen tagasi. Ei oota ... ma peaks hambaniiti veel! Aga kuigi ma võib-olla puu sõita õudusunenäod täna, ma ikka meeldib oma kirjutamise ja püüan kursis oma blogi nagu ma harjunud. Töötan Bridge Pavilion (kingipood Golden Gate Bridge), ja olen kurnatud pärast teenindavad inimesed üle kogu maailma kaheksa tundi. Aga mulle meeldib see. Ma soovin, et sa võiksid olla siin 75. aastapäeva Golden Gate Bridge, kõik San Francisco läheb pähklid üle. Iga kord, kui te teete seda tagasi SF Loodan, et saan sind vaatama minna !!

 2. on see, et nagu leida firma, must häbemekarvad teie tempura ?? kui minu bambuskorvi oli täis kukk asemel soba, see oleks võinud olla puhvet. kuid see oli maapiirkonnas eemaldatakse fellatio. pruuskamine äädikakärbsed - on see, et nagu k-hole?

  Tänu nii palju.

 3. Mul oli overbite nagu laps, kuid me olime vaesed, nii et mu isa viis mind ortodondi koolis. Mul oli neli hammast tõmmata, ja nad surusid mu ülejäänud hambad tagasi HARD minu nägu. Nelja aasta pärast, kui traksid olid eemaldatud, ma põhimõtteliselt tundus nagu ma ei olnud hambaid, sest nad olid surutud nii palju tagasi. Minu nina painutatud ühele küljele. Minu lõug (juba väikeses enne) oli nüüd tõsiselt süvistatud. Vaatasin imelikum kui enne traksid.

  Siin on midagi, mida ma õppinud hiljuti: võttes mu hambad lükatakse nii kaugele tagasi andis mulle obstruktiivne uneapnoe. Ma olen alati mõelnud, miks tumedad ringid all ilmunud mu silmad pärast traksid olid. See oli sellepärast, et ma hoida ärkamine öösel, kui ma lõpetada hingamine une ajal. Pidevalt katkestatakse uni jättis mind väsinud ja masendunud. Instinktiivselt, ma alati tundsin, et midagi oli valesti läinud minu pärast traksid, kuid ma ei ole kunagi aru saanud, miks, alles hiljuti.

  Nüüd Uneapnoe on nii halb, kui ma magama selga, sulgub mu kurk koos valjusti müra ja ma ärgata.

  Ma soovin, et nad jätsid mind üksi. Mul ei olnud probleem overbite.

Jäta vastus