Ralph

Sa olid ja on olnud ja on siiani mu elu armastus, kuigi olete mujal maailmas midagi, kuid surnud koer. Kas pole naljakas, et mu hingesugulane osutus loom? See on loogiline. Ma olen lihtsalt loom ka. Ausalt, ma arvan, et sul on lühikese lõpu hingesugulane stick. Sa oleks võinud teha palju paremini kui mina, kuigi sa ei leidnud kedagi, kes võiks teid olen armastanud rohkem. Ma armastasin sind rohkem kui midagi muud. Ma armastan sind ikka veel. Rohkem kui sõnad võivad väljendada.

Ma tahtsin tere öelda teile, ja teile teada, et kolme aasta pärast oma surma, ma mõtlen alati. Sa elada, minu meelest, kus on aken hinges, päike mu süda särav sinna, ja sa panna õige soojem koht, oma pikka keha venitades soojust, ei valu puusas.

Ootan sind hommikul, iga päev, minu käsi jõuda instinktiivselt üle küljel voodi, kus sa kunagi näha minu kõrval, teades, ma ei saanud lahkuda voodi ilma ärkamine sind, miks valisid selle koha, kui sa esimest korda tuli ja jäi sinna kogu oma koera elu. Muidugi, te olete kunagi seal, ja tema on kolm aastat, kuid ma unustan, ja igal hommikul ma jõuan midagi, minu mõttetu käeulatuses. Kui vaid mu käed olid piisavalt pikk, kus sa oled nüüd. Ma jätkan varjatud teile, morningtime purjus haarates juures midagi, kuni lõpuks surma ma leian sulle veel kord. Seal tulevad hommikul, kui ma ei ärka, ja see on päev, mil me kohtume taas.

Bronwyn ja Gudrun, oma koera õdede-vendade, teha ka teie äraolekul. Ma ei saa öelda, kui nad ei pane, aga minu lein varjutab kõike. Kõik, mida ma teha, on igatsema. Eile Bronwyn sai näha, et ruumi all maja, kus sa hoida kõik oma salajased mänguasjad, oma armastatud tennisepallid, teie suur bitey kummist rehv. Ma ei olnud seal, sest oma surma. Su isa ja ma ei saanud sinna minna. See haiget liiga halvasti seda puhastada välja. See haiget liiga palju tunnistama, et sa ei tule meile. Me jätsime ta. me teeskles seda ei ole olemas, siis teeskles vaikselt, et sa tuled tagasi. See oli ainus viis, kuidas tulla toime oma kahjumit, mis valeta endale. Hindamatu kaotus sa kulus peaaegu kõik, mis meil oli sees hakkama saada, et see läbi teha. Sa olid meie poeg. Sul on alati.

Ma läksin alla, et aidata Bronwyn ronida varundada, sest ta pole pooltki nii paindlik kui sa olid, ja ei saa tulla tema oma. Ma nägin kõiki oma väärtuslikku tennisepallid sul on salvestatud seal, porine väike roheline aardeid, pakitakse indekseerimise ruumi, nagu see oleks sinu haud, kui sa olid grand Egiptuse kuningas, oma rõõmude kenasti sätestatud teile koos oma sarkofaag, nii et võib-olla nad hauataguses elus. Ma arvan, et ma liikuda oma tuhka sinna, taasühendada sa oma asju, kuid see tähendaks, et pean neid liigutada vanast voodis, ja ma ei suuda taluda, et osa neist. Mitte veel mu armastus. Ei ole veel minu Ralph.

ralphbluesmall


Leia teiste ametikohad umbes Blog ja kodeeritud .

14 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Oh, mu süda. Te sageli suunata osad mulle aga see üks on otsese ja täieliku ülekande. Muide, ma olen keskkooli inglise keele õpetaja, kes on lugenud mõned oma blogi postitusi, et minu ilus teismelised, eriti "riputada ja ei sure veel" maitsestatud ones.
  Minu Ralph on nime Cisco. Ta on läinud kaks aastat ja üheksateist päeva. Vet aitas tal libiseda selle elu üksteist päeva pärast oma kuueteistkümnendat sünnipäeva, murul minu ees hoovis, kus kõik puud ja lilled õrnalt lehvitades teda edasi järgmisele. Pisike punane ämblik lesta roomas üle tema käpa nagu ma spooned teda ja ulgus nagu mu hing rebis kaheks. See koer oli mu tunnistaja. Ta on ainus, kes teab kõiki mu saladusi. Minu poeg suri mu käte südamehaiguste kui ta oli laps, ja ilma Cisco, ma oleks kaotanud oma meelt ja ei tulnudki tagasi. Cisco tuhk elada kõrval need mu poeg, oodates minu, kui nad kõik on ühel päeval kokku ja comingled. Ta oli karjakoer nagu Ralph tundub, et on olnud ... must ja valge Bordercollie, kes tark poiss, leiab mind minu unistused, puusad ka valu-vaba, kargas rõõmsalt minu poole, et viia oma terveks tugev keha minu jõuda sõrmed , lubades mulle, et ühel päeval me jätkame oma reisidel kokku. Aitäh, ja ma saan aru ... ja võib-olla Cisco ja Ralph on koos, nuusutamisel asjad ja tõstke jalad oma Elysian Fields, oodates oma Riigiga kaaslased.

 2. Margaret,
  Ma olen täiesti kaastundlik. Ma kaotasin oma Sfinks kass Boudicca 2 kuud tagasi. Olles üks naine, kellel ei ole lapsi, Bobo oli mu partner, hingesugulane, parim sõber ja pere. Ma igatsen teda nii palju iga päev ja ikka temaga rääkida mõnikord ja mõtlevad tema vaim on ümber. On teisi, nagu mina (ja sina), kes mõistavad võimu ja autentsuse armastus lemmiklooma. Ma õlakehitus oma õlgadele neile, kes arvavad, lemmikloomi kui "lihtsalt koer" või "ainult kass", sest nad lihtsalt havent kogenud armastust sellisel kujul veel.

  Palju toetust ja armastust teile ja teie nähtamatu, kuid ühendatud alati Ralph.

 3. Nii kahju, et kuulda teie kaotus. Ralph "ei olnud lihtsalt loom". Ta oli suur osa sinu elust. See on inimeste ülbus, mis paneb meid uskuma, et ainult inimesed omavad võimet armastada. Olen kindel, et Ralph armastas sind nii palju, et sa armastad teda.

 4. Minu hingesugulane oli Spike, ilus mops läinud siin maailmas liiga kiiresti. Ma lugesin su lugu Ralph ja vahetult seotud ... Lihtsalt teades, et me taas kokku meie armsad sõbrad on suur erinevus. Täname liigutav post.

 5. Räägin teile (pöialt) mitu aastat. Meie Scooterpooh on 8 käesoleva aasta ... Ma võtsin ta on maapiirkondade teedel Tennessee külastades. Ta oli 1 £ ja minu esimene koer - ta on 13 £ praegu. Ma abiellusin käesoleva aasta märtsis ning kaks pluss aastat naisega koos olnud arvame teda meie poeg. Just mõtlesin, mida tulevad hirmutab meid mõlemaid. See ei ole õiglane, et need hinged jääda nii lühidalt, kuid nende eesmärk on meid armastavad tingimusteta ja loodetavasti õpetab meile mõned asjad - minu jaoks on see kannatus. Ma tunnistan ma kardan valu tema kaotus paneb meile mõlemale. :(

 6. Olen polyanimalous - mul on olnud mitu loomad, kes pole jätnud oma jäljed mind niimoodi, kellest kaks ma praegu kartes kaotada, sest nad on eakad. Mäletan, et kaotan oma Hex, kui olin 13 - leida teda ootamatult ja ette hoiatamata läinud liiga kiiresti ja on täiesti purunesid see (üks kord elus ma arvan, et mu vanemad otsustasid mulle ravimeid, sest ma lihtsalt * kadunud * it) - ja kaotan oma veeris kui olin eemal juures grad kooli, nii kiiresti, et ma ei saanud kodus hüvasti jätta.

  Mõeldes, Margaret.

 7. Need, kes elavad koos ja armastan loomi (ja neilt õppida) on eriline tõug (no pun mõeldud).

  Tulin oma äri hiljem oma elus; teeme lemmiklooma portreed, mis on kaugel armas. Need pildid ühendada olulise lause, mis esindab midagi jagada elu iga looma ja nende omanik. (Ma vihkan sõna "omanik", kuna me ei oma need olendid, kuid tuleb au elada nende kõrval ...)..

  Ma olen leidnud väga paljud minu kliendid tulevad minu juurde portreed pärast lemmikloomaga on surnud, sageli mitu aastat pärast ... .sest inimesed oma elu on lõpetanud küsides oma valu, ja kui nad seda mainida, neid noominud ühte "saada teise lemmiklooma" või häbenema vaikima (nagu "kuidas sa saad ikka see tegeleb umbes, et koer, kui on inimesi sureb Iraagis?)

  Ralph on lahke, tark, unistav silmis hingesugulane.

  Pole aus, ei ole õiglane üldse ....

 8. Need, kes elavad koos ja armastan loomi (ja neilt õppida) on eriline tõug (no pun mõeldud).

  Tulin oma äri hiljem oma elus; teeme lemmiklooma portreed, mis on kaugel armas. Need pildid ühendada olulise lause, mis esindab midagi jagada elu iga looma ja nende omanik. (Ma vihkan sõna "omanik", kuna me ei oma need olendid, kuid tuleb au elada nende kõrval ...)..

  Ma olen leidnud väga paljud minu kliendid tulevad minu juurde portreed pärast lemmikloomaga on surnud, sageli mitu aastat pärast ... .perhaps osaliselt sest inimesed oma elus on lõpetanud küsides oma valu, ja kui nad seda mainida, et nad on noominud ühte "saada teise lemmiklooma" või häbenema vaikima (nagu "kuidas sa saad ikka see tegeleb umbes, et koer, kui on inimesi sureb Iraagis?)

  Ralph on lahke, tark, unistav silmis hingesugulane.

  Pole aus, ei ole õiglane üldse ....

 9. Ooh, kallis, vääris boy! Ta on nii ilus.

  Minu tütar ja ma ei räägi ainult mu tuttav täna hommikul üle hommikusööki. Pidin enne saime raske osa, sest ma ei taha olla mälu kaotanud oma MingNa riputada üle mind terve päeva, kuid see oli liiga hilja. Ma olla annab tema õde ekstra loveys täna õhtul.

 10. Kui ma õigesti mäletan, Ralph oli päästetööde, et tänu MC oli õnnelik elu, ja soe koht, kus magada.

  Kas see, mida saab lõpetada loomade väärkohtlemise. Päästeameti, annetada, mida saate kohaliku loomakaitse selts, mis sulle meeldib.

  Südame purustamine koerte arv on visata ja mahajäetud.

 11. Täname see kurb, kuid imeline post. Ma pean ütlema, ma sageli tugevamad tunded loomadele kui inimestele. Nad armastavad tingimusteta. Me mõtlen kõike neile! Tunnen vastutust oma lemmiklooma ja pea ei suuda minu poolt, kui nad on haiged, ja eriti, kui nad surevad. See on rumal, ma tean. Aga siis olen nutnud palju pisaraid üle lemmikloomad Olen kaotanud, ja tundis kurbust puhtam kui ükski teine ​​leina ma olen olnud. Kui Jumal on olemas, ma võin ainult loota, et ta tunneb sama armastus meile kui me tunneme, et meie lemmikloomad.

 12. Üle Rainbow silla on piknik kohapeal koos oma nimega. Ootamas, kui nad ei ole välja tantsivad tuul, on rohkem armastab kui ma võin loota. Mõned Ma võlgnen mitte teades NENDE vajadusi sama hästi kui mina peaks olema ja teised on õpetanud mulle rohkem, kui ma ei õpeta neid. Raven, sa olid koer minu unistused, mis läksid kõikjal minuga ja õpetas mulle kõike koerte ja kuidas neid armastada ja nende eest hoolitseda. Mis suur, ilus elajas sa olid. Mis hull korda elus olete näinud ja seisis minu ... .Winston, vabandust ma jätsin sind maha, sa olid natuke hull ja ilmselt ohtlik, kuid sa olid nii dang armas ja peaaegu inimese oma ekstsentrilisus. Ma tulen sinu juurde tagasi, kuid te ei saa oodata :( ... Miss Tessa, sa armastad mind rohkem kui elu ise. Sa talutav kõik koerad, kes tulid pärast teile vastumeelne nõusolek, et teil oleks alati 2., 3. või viimane. Aga sa ei andnud alla 15 aastat. Alati vaatavad mind ja ootad oma käiku, et palli ära tooma. Sa koolitatud mind ja sa koolitatud iga üks, mis tuli pärast te ... .GOOD DOG Tessa Rae.
  Ahhhh Spencer. Oled / olid, mida armastav koer on. Kuidagi iga koera ja inimese ma kunagi armastanud kogunesid oma ilus nägu. Mu mees. Palju õnne ja lõbus armastav oma nooruse, armastav meile sellist tingimusteta armastus. Küsimused puhkepaik vaid lühidalt ja Curl oma huule. Sa isegi varastas Daddys süda mulle ja ma ei hoolinud natuke ... Me igatsen sind kohutavalt, Haze igatseb sind ... isegi Nyah igatseb sind ... see üks toob pisarad silma iga kord, kui ma temast arvan. See üks õpetas mulle tõelist tähendust armastus.
  Ja kõik koerad on mul olnud, et ei ole siin mainitud ... Soovin asjaolud olid erinevad meie kõigi jaoks. Et ma õppinud tundma sind paremini, on oma elu enam või teada, mis ma tean nüüd. Ma igatsen sind kõik.
  Ja ma peaksin edasi täna ja rist, et sild on veel kolm liituma sa ... iga armastatud erinevalt ja eraldi. Iga üks õppetund armastus kõik ta enda !!!!

Jäta vastus