Ralph

Sa olid ja on olnud ja on siiani mu elu armastus, kuigi olete välismaailma vaid surnud koer. Kas pole naljakas, et mu hingesugulane osutus loom? See on loogiline. Ma olen lihtsalt loom ka. Ausalt, ma arvan, et sul on lühike ots soulmate stick. Sa oleks võinud teha palju paremini kui mina, kuigi sa ei leidnud kedagi, kes võiks teid olen armastanud rohkem. Ma armastasin sind rohkem kui midagi muud. Ma armastan sind ikka veel. Rohkem kui sõnad võivad väljendada.

Tahtsin tere öelda teile, ja teile teada, et kolm aastat pärast oma surma, ma mõtlen alati. Te elate, minu meelest, kui on aknas hinges, päike mu süda särav sinna, ja sa panna õige soojem koht, oma pika keha venitades soojust, ei valu puusas.

Ootan sind hommikul, iga päev, minu käsi jõuda instinktiivselt üle küljel voodi, kus sa kunagi näha minu kõrval, teades, ma ei jäta voodi ilma ärkamine sind, miks valisid selle koha, kui te esimest korda tuli ja jäi sinna kogu oma koera elu. Muidugi, sa pole kunagi kodus, ja tema on kolm aastat, kuid ma ei unusta, ja igal hommikul ma jõuan midagi, minu mõttetu käeulatuses. Kui ainult mu käsi oli piisavalt pikk, kus sa praegu oled. Ma jätkan kättesaamatu sind morningtime purjus haarata juures midagi, kuni lõpuks surma ma leian sulle veel kord. Seal tulevad hommikul, kui ma ei ärka, ja see on päev, mil me kohtume taas.

Bronwyn ja Gudrun, oma koera õed-vennad, tehke ka teie äraolekul. Ma ei saa öelda, kui nad sind igatsema, aga minu lein varjutab kõike. Kõik, mida ma teha, on igatsema. Eile Bronwyn sai näha, et ruumi all maja, kus sa hoida kõik oma salajased mänguasjad, oma armastatud tennisepallid, teie suur bitey kummist rehv. Ma ei olnud seal, sest oma surma. Su isa ja mina ei saanud sinna minna. See haiget halvasti seda puhastada välja. See haiget liiga palju tunnistama, et sa ei tule meiega. Me jätsime ta. me teeskles seda ei ole olemas, siis teeskles vaikselt, et sa tuled tagasi. See oli ainus viis, kuidas tulla toime oma kahjumit, valetada endale. Hindamatu kaotus teil kulus peaaegu kõik, mis meil oli sees hakkama saada, et see läbi teha. Sa olid meie poeg. Sa jääd alatiseks.

Ma läksin alla, et aidata Bronwyn ronida varundada, sest ta pole pooltki nii paindlik kui sa olid, ja ei saa tulla tema oma. Ma nägin kõik oma vääris tennisepallid sul on salvestatud seal, porine vähe roheline aardeid, pakitakse indekseerimise ruumi, nagu see oleks sinu haud, kui sa olid grand Egiptuse kuningas, oma rõõmude korralikult paigaldatud teile koos oma sarkofaag, nii et võib-olla nad hauataguses elus. Ma arvan, et ma liikuda oma tuhka sinna, taasühendada teid asju, kuid see tähendaks, et pean neid liigutada vanast voodi ja ma ei kannata, et osa neist. Mitte veel mu armastus. Mitte veel minu Ralph.

ralphbluesmall


Leia teiste ametikohtade kohta Blog ja kodeeritud .

14 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Oh, mu süda. Olete sageli suunata osa mulle aga see on otsene ja täielik edastamine. Muide, ma olen keskkooli inglise keele õpetaja, kes on lugenud oma blogi postitusi, et minu ilus teismelised, eriti "riputada ja ei sure veel" maitsestatud ones.
  Minu Ralph nimega Cisco. Ta on käinud kaks aastat ja üheksateist päeva. Vet aitas tal libiseda see elu üksteist päeva pärast oma kuueteistkümnendat sünnipäeva, murul minu ees hoovis kõik puud ja lilled õrnalt viipab teda järgmisele. Pisike punane kedriklest roomas üle tema käpa nagu ma spooned teda ja vingudes nagu mu hing rebis kaheks. See koer oli mu tunnistaja. Ta on ainus, kes teab kõiki mu saladusi. Mu poeg suri mu käte südamehaiguste, kui ta oli laps, ja ilma Cisco, oleksin kaotanud oma meelt ja ei tulnudki tagasi. Cisco tuhk elada kõrval need mu poeg, oodates minu, kui nad kõik on ühel päeval kokku ja comingled. Ta oli karjakoer nagu Ralph tundub, et on olnud ... must ja valge Border Collie, kes nutikas poiss, leiab mind unes, puusad ka valu-vaba, kargas rõõmsalt minu poole, et viia oma terveks tugev keha minu jõudes sõrmed , lubades mulle, et ühel päeval me jätkame reisib koos. Tänan, ja ma saan aru ... ja võib-olla Cisco ja Ralph on koos, nuusutavad asjad ja tõstke jalad oma Elysian Fields, ootab oma earthbound kaaslasega.

 2. Margaret,
  Ma olen täiesti mõistame. Ma kaotasin oma Sfinks kass Boudicca 2 kuud tagasi. Olles üks naine, kellel ei ole lapsi, Bobo oli mu partner, hingesugulane, parim sõber ja pere. Ma igatsen teda nii palju iga päev ja ikka temaga rääkida mõnikord ja mõtlevad tema vaim on ümber. On teisi, nagu mina (ja sina), kes mõistavad võimu ja ehtne armastus lemmikloom. Ma õlakehitus oma õlgadele neile, kes arvavad, lemmikloomi kui "lihtsalt koer" või "ainult kass", sest nad lihtsalt havent kogenud armastust sellisel kujul veel.

  Palju toetust ja armastust teile ja teie nähtamatu kuid ühendatud alati Ralph.

 3. Nii kahju kuulda teie kaotus. Ralph "ei olnud lihtsalt loom". Ta oli suur osa teie elus. See on inimlik ülbus, mis paneb meid uskuma, et ainult inimesed on võime armastada. Olen kindel, et Ralph armastas sind nii palju, et sa armastad teda.

 4. Minu hingesugulane oli Spike, ilus mops läinud siin maailmas liiga kiiresti. Ma lugesin su lugu Ralph ja vahetult seotud ... Lihtsalt teades, et me taasühineda meie armastatud sõbrad on suur erinevus. Täname teid liigutav post.

 5. Mul on teile (pöialt) mitu aastat. Meie Scooterpooh on 8 tänavu ... Ma päästis teda maaelu tee Tennessee külastades. Ta oli £ 1 ja minu esimene koer - ta on 13 £ nüüd. Ma abiellusin käesoleva aasta märtsis ning kaks pluss aastat mu naine ja mul on olnud kokku arvame teda meie poeg. Lihtsalt mõtlesin, mida tulevad hirmutab meid mõlemaid. See ei ole õiglane, et need hinged jääda nii lühiajaliselt, kuid nende eesmärk on meid armastavad tingimusteta ja loodetavasti õpetab meile mõned asjad - minu jaoks kannatust. Ma tunnistan, ma kardan valu tema kaotus põhjustab meile nii. : (

 6. Olen polyanimalous - Olen olnud mitme looma, kes olen jätnud oma jäljed minu peale, kellest kaks ma kohe kartes kaotada, sest nad on eakad. Ma mäletan peast Hex, kui olin 13 - leida teda ootamatult ja ette hoiatamata läinud liiga kiiresti, ja on täiesti purunesid see (üks kord elus ma arvan, et mu vanemad otsustasid mulle ravimeid, sest ma lihtsalt * kadunud * it) - ja kaotan oma veeris kui olin eemal juures grad kooli, nii kiiresti, et ma ei saanud kodus hüvasti jätta.

  Mõeldes sulle, Margaret.

 7. Need, kes elavad koos ja armastan loomi (ja neist õppida) on eriline tõug (no pun mõeldud).

  Tulin oma äri hiljem elus; teeb lemmiklooma portreed, mis on kaugel armas. Need pildid ühendada olulise lause, mis tähistab midagi ühist elu iga looma ja nende omanik. (Ma vihkan sõna "omanik", kuna me ei oma need olendid, kuid tuleb au elada nende kõrval ....).

  Ma leidsin väga paljud minu kliendid tulevad mulle portreede pärast nende lemmikloom on surnud, sageli mitu aastat pärast .... kuna inimesed oma elu on peatunud küsides nende valu, ja kui nad seda mainida, nad on sõitles ühte "saada teise lemmikloom" või häbis vaikima (nagu "kuidas te ikkagi tegelevad sellest koerast, kui on inimesi, kes surevad Iraagis?)

  Ralph on lahke, tark, unistav silmad hingesugulane.

  Pole aus, ei ole õiglane üldse ....

 8. Need, kes elavad koos ja armastan loomi (ja neist õppida) on eriline tõug (no pun mõeldud).

  Tulin oma äri hiljem elus; teeb lemmiklooma portreed, mis on kaugel armas. Need pildid ühendada olulise lause, mis tähistab midagi ühist elu iga looma ja nende omanik. (Ma vihkan sõna "omanik", kuna me ei oma need olendid, kuid tuleb au elada nende kõrval ....).

  Ma leidsin väga paljud minu kliendid tulevad mulle portreede pärast nende lemmikloom on surnud, sageli mitu aastat pärast .... võibolla osalt seetõttu, et inimesed oma elus on lõpetanud küsides nende valu, ja kui nad seda mainida, et nad on sõitles ühte "saada teise lemmikloom" või häbis vaikima (nagu "kuidas te ikkagi tegelevad sellest koerast, kui on inimesi, kes surevad Iraagis?)

  Ralph on lahke, tark, unistav silmad hingesugulane.

  Pole aus, ei ole õiglane üldse ....

 9. Ooh, kallis, väärtuslik poiss! Ta on nii ilus.

  Minu tütar ja ma just rääkisime mu tuttav täna hommikul üle hommikusööki. Pidin enne saime raske osa, sest ma ei taha olla mälu kaotanud minu MingNa riputada üle mind terve päeva, kuid see oli liiga hilja. Ma olla annab tema õde pildi loveys täna õhtul.

 10. Kui ma õigesti mäletan, Ralph oli päästmine, et tänu MC oli õnnelik elu, ja soe koht, kus magada.

  Kas mida saate lõpetada loomade väärkohtlemise. Päästeameti, annetada mida saate kohaliku loomakaitse selts, mis sulle meeldib.

  Südame purustamine koerte arv on visata ja loobuda.

 11. Aitäh selle kurb kuid imeline post. Ma pean ütlema, et tihti on tugevamad tunded loomadele kui inimestele. Nad armastavad tingimusteta. Meil tähendab kõike neile! Tunnen vastutust oma lemmiklooma ja peavad seda vastasel minu poolt, kui nad on haiged, ja eriti siis, kui nad surevad. See on rumal, ma tean. Aga olen nutnud palju pisaraid üle lemmikloomad olen kaotanud, ja tundsin leina puhtam kui ükski teine ​​mure on mul olnud. Kui Jumal on olemas, ma võin ainult loota, et ta tunneb sama armastus meile kui me tunneme meie lemmikloomad.

 12. Üle Rainbow silla on piknik kohapeal koos minu nimega. Ootan seal, kui nad ei ole välja tantsimine on imelihtne, on enam armastab kui ma võin loota. Mõned ma võlgnen mitte teades thier vajadusi nii hästi kui peaks olema ja teised on õpetanud mulle rohkem, kui ma ei õpeta neid. Raven, sul oli koer minu unistused, mis läksid kõikjal minuga ja õpetas mulle kõike koerte ja kuidas neid armastada ja nende eest hoolitseda. Mis suur, ilus elajas sa olid. Mis hull aeg minu elus olete näinud ja seisis minu .... Winston, vabandust, et ma jätsin sulle taha, et sa olid natuke hull ja ilmselt ohtlik, kuid sa olid nii dang armas ja peaaegu inimese oma ekstsentrilisus. Ma tulen su juurde tagasi, kuid te ei saa oodata, : ( ... Miss Tessa, sa armastad mind rohkem kui elu ennast. Sa talutav kõik koerad, kes tulid pärast teile vastumeelne nõusolek, et teil oleks alati 2., 3. või viimane. Aga sa rippusid seal 15 aastat. Alati vaatavad mind ja ootad oma käiku tooma palli. Sa koolitatud mind ja sa koolitatud iga üks, mis tuli pärast .... hea koer Tessa Rae.
  Ahhhh Spencer. Oled / olid mida armastav koer on. Kuidagi iga koera ja inimese ma kunagi armastanud tuli koos oma ilus nägu. Mu mees. Õnnelik ja lõbus armastav oma nooruse, armastav meile sellist tingimusteta armastust. Otsus Roost vaid lühidalt ja Curl oma huule. Sa isegi varastas Daddys süda mulle ja ma ei hoolinud natuke .... Me igatsen sind kohutavalt, Haze igatseb sind ... isegi Nyah igatseb sind .... See üks toob pisarad silma iga kord, kui ma mõtlen temale. See üks õpetas mulle tõelist tähendust armastus.
  Ja kõik koerad on mul olnud, et ei ole mainitud siin ... Soovin asjaolud olid erinevad meie kõigi jaoks. Et ma saanud sind paremini tundma, on oma elu enam või teada, mida ma tean nüüd. Ma igatsen sind kõik.
  Ja ma peaks edasi täna ja rist, et silla, on veel kolm teiega ühineda ... iga armastatud erinevalt ja eraldi. Iga üks õppetund armastus kõik ta enda!!

Jäta vastus