Chewbacca

Ma arvan, et umbes Chewbacca koos metsikus ja intensiivsus võiks arvata, et mul jäi mingi Wookie sugupuu, sest ma arvan, et tema pere. Ma mõtlen Wookies nagu mina ja minu oma, nagu ma olen palju raskema kui keegi teaks, ja ma olen tegelikult üsna hea, millega asju. Wookies on Star Wars galaktika rassi, et ma ütleksin, et ma selgitada kõige koos, kuna impeerium on loomulikult paha ja et sa ei taha olla koos nendega. See oleks tänapäeva samaväärne otsustamisel magamis üles Slitherin.

Jedis tunduda kauge, samamoodi valged inimesed kaugeks mõnikord või "sometimey", mis on see, mis must kutsuvad valged inimesed, kes ei ole oma tähelepanu / armastus / truudus / alibis.

hilisemates põlvkonna Star Wars filme on mõned rassilise kaudselt paljud tegelased, mis on ebamugav ja võtab mind mütoloogia seeria, nii et ma ütleksin Wookie minu jaoks, ja ma olen rahul, et staatuse ja märgistada algusest Star Wars frantsiis.

Ma nägin esimest (või 4. või mis iganes) Star Wars filmi minu kõige esimene poiss Marco ja tema Native New Yorker vanemad, kes viis meid näha ja suitsutatud ühine koos (!), Sest me ootasime pikas reas väljaspool Coronet teatris Geary St, San Francisco. Muidugi Marco ja ma armastasin filmi ja me närida suur närimiskummi sigari kogu, jäljendades oma vanemaid, juhtides selle meie vahel, kuni meil mõlemal oli tohutu pesapalli suurus roosa kuuli- närimiskummi liiga suur meie poiss suhu. Me närida neid nagu cuds kuni me peaaegu lämmatasid. Ma sülitas minu viidud Marco ootas käsi ja see kadus all filmi istekohta. See on armastus.

Kogesin teise laine armastus ilmnemisel Chewbacca. Lojaalsus väljendas ta suunas han solo, samuti suurt uhkust mille ta ise rääkis mulle. Chewbacca oli hea sõber. Ta oli gearhead. Ta võiks fikseerida asju ja hängida. Tal oli tujusid, kuid see oli alati õigustatud. Ta oli hiiglane, kuid ta ka paistis pekingi koer süles koer. Oli see tööriist vöö ja amb ja sellega seotud kastikesed kogu tema keha - see on, et laskemoon? Seal oli midagi "Burning Man" kvaliteet Chewie stiili, mis on nii ultramoodne ja primitiivne korraga.

Chewbacca ka tundsin stoner mulle, mis oleks olnud just rahutud karusnaha ja mehaaniline võimeid. Võin öelda, kui ta on Peter Mayhew ülikond ja kui see on kaskadöör. Peter Mayhew muudab Wookie tulevad elus. Vaata talle silma. See kõik on umbes silma. Kui Han Solo külmutatakse carbonite on Wookie halama, et kummitab mu õudusunenäod, ja tunnen, et kui kunagi ma loobunud, emotsionaalselt või sõna otseses mõttes. See on nagu mu default valu heli, nii kõvasti ja kõikjal nagu tri-tooni või marimba.

chewbacca


Leia teiste ametikohad umbes Blog .

3 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Big fänn olen suremas öelda bout tõde sees legend Ma olen 55 sündinud NYC isa olid teised lapsed, kuid ta ja Ma ei ütle mulle .... Üks on tuntud tv celeb istuda com staar ta tegelikult on 3 last lähedal 30 aasta vana kas see häirinud sind?

  2. Chewbacca oli minu kõige esimene truud, Praktiline Sidekick iseloom - kui me mängisime Star Wars, olin Chewie. Sain müha alla samuti sain Tarzan kisa. Ja kõik Rollimängud (Dungeons & Dragons, Vampire, libahunt, Mage, roisto & Vigilantes jne) olen kunagi mänginud, sest olen mänginud truud, Praktiline Sidekick. Kui igaüks iseloomu partei kukkus auku? Ma olin inimene, kes läks tagasi linna ja ostis 100 "köis ja tuli tagasi ja päästsid neid kõiki, kuigi hirmutav lohe alla saali. Kui keegi teine ​​vedas kaupa lurjused? Ma olin jube tellis tegelane, kes tirisid kõik perse toast välja.

    I * armastus * Chewbacca. Ma loodan, et ma olen nii hea sõber päriselus nagu mulle meeldib teeselda, nagu Chewie alati olnud.

Jäta vastus