Kuritegevus

Ma ei ole kunagi arreteeritud, ja see on tõesti selline ime, tõeliselt tähelepanuväärne arvestades summasid halb ma olen teinud. Miski viis kellelegi haiget teha, kui ma ei kahjustanud ise kõige minu ülekohus, kuid võimaldab lihtsalt öelda on raamatute ikka möllitud alates 70ndatest, VHS lindid Epäystävällisesti unrewound - minu nõrkus on laenamine ja minu vihmavaling on tagasi. Ärge laenata mulle midagi, kuid võib-olla oma kõrvad ja silmad jaoks, kuid hetkel. Ma ei ole returner ja kui sa tuled üle potluck õhtusöök ja jätad oma lemmik klaas pajaroog tassi või reliikvia Tupperware taga lihtsalt teha oma rahu, sest te ei näe seda sitta uuesti.

Ma ei kavatse lausa varastada, kuid kui te rumalalt lubada midagi jagunevad minu valduses siis on sinu süü. Lihtsalt tean, et ja jälgida oma asjad minu ümber. Kõige hullem oli see, kui ma laenatud koormus raamatuid sõber ja siis enam tagasi neid ja seejärel sõber palus neid tagasi, mida ma oleks pidanud tegema kohe, vaid panin ta maha ja pane see maha ja pane see välja ja siis mu sõber suri. See oli ootamatu ja see oli ootamatu ja see oli tuksis aga ma vaatan neid raamatuid ja ma roomama minu omakasu ja rumalust ja mis on nii loll ka see, et ma ei ole kunagi neid lugeda.

Ikka see ei ravi mind haigus ei tule, mida ei ole minu oma. Minu grabby käed ja tühja südame jõud himustama siis võtke pask. Ma teen seda inimesed kogu aeg, aga kui ma väike olin ma tegin seda poodidest.

Ma olin laps poevargused jõugu, mis terroriseeris vana väljas kaubanduskeskus et Stonestown varem enne katuse pähe ja see oli ümber, mida me teame nüüd, kui kaubanduskeskuses. Liider gang oli arusaam, et ta võiks varastada kampsun ja tagastab selle abil vana saamist ähmaselt sama palju kui kampsun oli seda väärt ja siis lihtsalt võtta raha. Nüüd ma tean, et see on halb idee miljonit erinevatel põhjustel, kuid tollal tundus geniaalne. Ma olin Littlest üks nii saadeti mind külgnevate ehted counter joosta natuke tüli ja segadust korraldama.

Müüjanna vaatas väsinud ja vaevatud ja vaatasin teine ​​tüdruk minu taga varastada sviiter igav silmad, kui ta tõmmatud velvet salve peale salve kulla käevõrud mind klaasist ekraan juhul. Ta asetas need läbi counter ja vahtis tüdruk varastamine kampsun nii kõvasti, et ta ei märganud ma tõmban käputäis kuldkäevőruga välja salve ja tõsta need minu varrukas. Ma sirgeks minu arm ja püütud käevõrud minu poolt ja siis vaikselt tõmmatud neid ees rinnatasku minu teksajakk.

Läksin umbes ehteid letid rohkem kui mu loll sõber nüüd varastatud kampsun ja võlts saamist püüdis tagastada. Mõningat trügimine ja ei olnud raha vahetada ja kolmas tüdruk selles laste organiseeritud kuritegevuse sündikaat märku, et me kõik poest lahkuda kiiresti.

Meil väljaspool ja hetkeks olime vabad ja see oli ok ja me olime naermise ja hirmul ja vabastatakse ja see oli väga lühikese elueaga, kui olime kohe peatas kahe naise (minu vanus praegu), kes nägi välja palju nagu kuulus komöödia duo Prantsuse ja Saunders. Nad pinnatud oma märgid ja palus meil tulla tagasi poest. Meid viidi sisemisse pühamusse poe taga peegeldatud seinad ja töötaja salongides ja ma eraldati ülejäänud kaks, sest ma tundus noorem ja nõrgem ja lihtsam murda.

Küsiti, ja ma ütlesin, et ma ei tea midagi ja ma ei teinud midagi ja et ma vaevalt teadis need tüdrukud ja et nad ei ole minu klassi ja ma tahtsin logelema nendega ja ma ei tea, mida nad olid kuni ja ma arvan, et on, kui mu näitlemisoskusi saabus sest naised vaatasid teineteisele otsa ja üks noogutas teistele ja nad avasid ukse lase mul minna, ja kuldkäevőruga välistaskus minu teksad jope tunda raske ja kuum kuid nad läksid avastamata detektiivid, ja ma sain ära see - üsna korralik loomus. Ma olin päris elus ehteid varas ja ma ei saanud enam kui 10.

Ülejäänud kaks tüdrukut sai saatnud politseijaoskonda ja nende vanemad pidid valida neid üles ja nad olid hädas nagu kõik mütsid vaeva ja veel nad polnud midagi ette näidata. Mul oli neid säravat kulda käevõrud, mida võiks kunagi olla kulunud, sest mu vanemad tahaksid teada, kust nad tulid, kui me ei olnud raha neile igasuguseid asju. Ma ei tea, kus need käevõrud on nüüd, aga ma neid kanda, kui ma tegin. Ehk keegi laenatud.

3 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Armastan seda - me oleks võinud kuritegudes, Margaret ja Aimee, kriminaal- masterminds, vaid olin Sacramento! Olin psüühiliselt juhitakse Brachs kommid saar, mis oli ees toodangu osa meie toidupoes. Ma varastasin eraldi pakendatud karamell tükki ja võikompvek kettaid, palju, palju kordi. Ma ei unusta kunagi saada püütud. Edasi lükates plastiklint kohapeal veiseliha pakettide liha osakond, see oli mu lemmik koht toidupoes! ; )

  2. Armastan seda - me oleks võinud kuritegudes, Margaret ja Aimee, kriminaal- masterminds, vaid olin Sacramento! Olin psüühiliselt juhitakse Brachs kommid saarel ees toodangu osa meie toidupoes. Ma varastasin eraldi pakendatud karamell tükki ja võikompvek kettaid, palju, palju kordi. Ma ei mäleta kunagi saada püütud. Edasi lükates plastiklint kohapeal veiseliha pakettide liha osakond, see oli mu lemmik koht toidupoes! ; )

Jäta vastus