Zines

Kas sa oled piisavalt vana inimese meeles lugemine Zines? Ma ükskord kirjutasin loo nende kohta, kuid ma ei leia demo nüüd. Ma pean kirjutada seda, kas see on seda väärt. Ma arvan küll. Zines olid tillukesed ise avaldatud ajakirjades, mõnikord väga väike ja nagu kamp Xeroxed lehekülgi klammerdada keskel teha raamat, mõnikord läikiv ja piltidega sätestatud nagu tõeline ajakiri, kuigi need olid harvem. Lehekülgi klambrid olid sagedasemad ja tuli välja üsna regulaarselt koos udune tüüp, mis mõnikord kadus kortsu, ja nii siis oleks lõpetavad rääkimise ise.

Oli tõesti mõned fantastiline Zine kirjanikud. Üks oli mees, kes tegi väikese PAGED ajakiri nimega Hale Life , hämmastav ja kurb ja täiesti sõltuvust. Ta oli suurepärane sõnade ja ma ei tea, kas tal on blogi nüüd. Ma loodan seda. Ta sõi palju ramen nuudlid ja armastas teise kirjanik, kes oli ka tantsija ja neil oli valus suhe. Ta oli probleeme depressioon, mis olid sarnased minu ja ma arvan, et kui sa loed teiste inimeste kannatusi ja nad on haava sõnadega ümber oma haavad, nagu side, et seda saab tervendav, nii kirjaniku ja lugeja. See on nagu läheb sõna haiglasse.

Oli teine ​​umbes jälitamine Henry Thomas, ja lugesin, et üks ja siis oleks näha Henry linna näitustel ja küsida, kas ta teadis seda ja ta tegi ja oli vaimustunud ja põnevil. Tundsin ringiliikuv reporter, et ajakiri sellepärast, et ma aru autor seda ja ta avaldab oma järeldused järgmistel teemadel. Ma ei mäleta, kui me vastas kirja teel või tegelikult rääkis telefoniga. Ma arvan, et me tegime natuke mõlemat. Kas pole imelik? Suhtlemine tigu mail. Me kõik õnnestus see. Aastaid ja aastaid tähti ja postkaardid ja märkmed - aeglaselt, poeetiliselt, inimesed rääkisid omavahel nii. Nad loevad üksteise kirjalikult ja kirjutas tagasi.

Minu sõbrad Meeldiv ja Iris välja pandud Zine mis täielikult rääkis minuga - Puppet Terror, kõike hirm kõhurääkija mannekeenid ja nukud ja igasuguseid nukke. Neil oli t-särk ja puha. See oli tõeline ajakirja kogenud avaldamist, läikiv lehed ja fotod kõik erinevad kohutav ilmingud nukud ja nukud ja asju, mida võiks animeerida ise, kuid oli ka potentsiaali enese animatsioon, mis oli nii kuradi hirmutav.

Blogid nüüd asendada Zines, aga ma ei saa öelda, et ma olen leidnud sama ühendust neile nagu mina tegin koos Zines. Võib-olla on see nii, et ma oleks tellida Zines alates teabeleht viis ehk tegelikult minna osta neid Tower Records või Amok - ja nii oli ooteaeg, võibolla nagu mitu päeva peate ootama, kui olete soetanud Püstol kuni te saab tegelikult tule see. Ma ei tea, kas see tulirelva ooteaeg on kuritegu hoiatav. Ma arvan, et see muudaks soovite tulistada rohkem, Aegamööda põhjustades oma soov ehitada, nagu ootad Zines tegi neist lõpmatult paremini arusaadavaks.

Ma ei ole kunagi teinud Zine ise kunagi isegi kaaluda seda. 90ndatel, olid minu jaoks vine narkootikumide ja anoreksia, minu rooste värvitud velvetist teksad kunagi rippuvad minu jaoks piisavalt minu raami. Ma lugesin palju, sest seal oli midagi vaadata online, see ei ole minu jaoks üldse veel. Oli korstnad Zines kogu mu nõlval maja, mis libises üle üksteise ajal maavärinate ja isegi siis, kui tuul puhuda raskem kevadel ja sügisel.

pathetic life

16 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Ma olen kindel, et ma olen piisavalt vana, kuid ei mäleta Zines Margaret, anyway, rahu ja on tore päev. ;)

 2. Üks ainus awesome thins umbes keskkooli, minu jaoks oli koondades "Zine helistas ja Alex Mängitud Guitar. Üritasin saada nii palju inimesi, kes olid valmis aitama joonistamise ja lugusid ja luuletusi ja rants ja siis ma kasutasin koolis koopia masin välja printida koopiaid. See oli üks väheseid kordi ma tundsin tõesti võimas ja kontrolli oma saatuse üle.

 3. Zines kunagi välja surnud. Nad on ikka veel siin. Olen osalenud Zine kultuuri lugemine, kirjutamine ja / või jaotavad alates 1996. aastast.

  Soovin inimesed tõesti lõpetada mängimine Peek-a-boo koos Zines. Lihtsalt, sest sa sulgeda silmad ja liigutada, ei tähenda, et nad lõpetasid olemasolevaid.

 4. Tuletan meelde, Zine nn hipi Dick ", mis oli alumine ots tootmisprotsessi. See oli täis palju pilte vilets hipi tüüpi jooksvalt ümber mudas ja poomise läbi sellistes kohtades nagu Vene River. Yum! Ma ikka mõtlen sellele mõnikord ja püüda leida mõned viited seda võrgus.

 5. igav blogimine Ma olen viimasel ajal oodanud oma firma, et saada uus koopiamasin (ma arvan, sa ameeriklased kutsusid neid Xerox masinad), nii et võin välja printida mõned minu kirjalikult ajakiri. Ma kasutasin seda muusikat Zine keskel 90s ja need olid suurimad korda

 6. Ma ei ole kunagi kasvas välja Zines ja jah, nad on ikka ümber. Ma pole kunagi suutnud ennast väljendada paremini kui suutsin koos gluestick ja käärid. Ma pole kunagi seotud meedia seda enam, et kui see oli tehtud selle sama näitaja. Ma olen põnevil, et "täiskasvanud" Ma saan aidata hõlbustada teiste inimeste leidmisel, et väljund anda ise. See ei pruugi kunagi, kuidas ma oma elu, aga ma ei saa kunagi lõpetada julgustada inimesi tegema meedia, mis esindab neid, kui mainstream ei ole.

 7. Jah, Zines on ikka veel tugev! Mul on võrgus levitamise poest, kust ma müüa Zines nimega Things You Say. Seal on ka Zine fests erinevates linnades üle kogu maailma.

 8. Kell 41 Ma arvan, et võib olla piisavalt vana, et mäletan neid, kuid ma ei usu, et ma olen lugenud ühe. Ma lähen vaatama neid.

 9. Muutsin SF Zine ja see oli lõbus. Mulle meeldis kogu "seda ise" liikumine. Ma päästsin mõned koopiad Dyke Review ja ma neid vaadata, kui ma olen vist nostalgiline.

 10. Paljud inimesed ikka teevad Zines ja paljud konventsioonide ja fests toimuvad igal aastal üle kogu riigi. Olen teinud neid alates 1994. aastast ja ma olen 47. Külasta Teeme Zines - online ajakiri kogukond, et saada aimu selle mitmekesise ja sõltumatu rühma kunstnikud, et jah, ikka Zines. http: //www.wemakezines. com

 11. Ja zinester tema lapsed teevad Zines. Minu poiss tegi oma esimese Zine, kui ta oli nagu 6. Nüüd 12 toimub 27, üritame split Zine imeline teema scifi.

 12. Mäletan Zines hästi. Ma armastasin neid. Nad olid väga unikaalne. Mulle tundub, et enam ei hoolitseta midagi, mis on füüsilise eksistentsi erinevalt blogi võrgus. Tundub reaalne ja oluline. Blogid on nagu kummitusi kõiki online kohalolek on apparitions. Mulle meeldib midagi, mida ma ei hoia mu käest, ja insult. Tead, nagu ajakiri. Sain teada, õele seadust on väljatrükk minu blogi ja panna see lahti lehtedega vihiku, siis näitab see, et mu vend ja õde, kes ei loe midagi ära arvutiekraanil. Teades see teeb tunnen end rohkem Zine. See on füüsiline vorm kusagil.

 13. Seal on palju mahajäetud / seisvate blogid, kui on Zines mis ei ole enam kirjastamine. Palun räägi Zines minevikuvormis! Zines ja zinesters on elus ja terve.

 14. Ma tegin ühe Margaret nimega Art Garbage Gazzette ja üks eesmärkidest, see oli kirjutada naljakaid asju ja võimaldada endale vabaduse vigadega kirjutama sõnu. Ma saatsin selle teabelehe Viis ja andsid seda väga hea vaadata ja siis sain väga imelikku Zines posti. Samuti sai mainitud New York Times vale posti aadress ning lehe hakkasin nimega Art leht tänaval. Ma arvan, et ma tegin natuke raha Art Garbage Gazzette, kuid tegelikult oli rohkem tööd lõpuks siis see oli seda väärt pannes välja. Ma arvan, et saab lugeda kõiki 36 eksemplare Mikrotrükk Madison siin State Historical Museum ja seal raamatukogu New York, mis võisid ostetud koopia, kuid ma tõesti väsinud koopiate tegemine see, et ma pensionile ta. Ma nüüd kirjutan ajalehes siin Madison nimega Madison Street Pulse Ma ei sihilikult vigadega kirjutama sõna enam, vaid pean avaldama luuletusi ja koomikseid ja nüüd ma kirjutan poliitilised artiklid on tõesti lõbusam, kuigi ma ei saa maksta, sest ma ei t muretsema müü seda. Nii et ma kasutan oma energia elatist teenida on kunstnik ja muusik maali maalid ja laule, mis mõlemad maksavad veidi rohkem kui müüa väike ajakiri.

Jäta vastus