Värske

Minu inimesed, minu ilus korea rahva sügavat esivanemate juured, ettearvamatu valglinnastumise all pikk puu mina seisan siin, tumenevad kõik minu ümber minu Korea-võime, mu Korea ajalugu, mu Korea elu ja ma küsin, mida on lahti auto õhuvärskendajad? Minu inimesed armastavad Tugevneda oma autosid, imelik võltsitud mahlakas tüüpi lõhnu, nagu roheline õun, mis teeb mu suu vett ebamugavalt, sest ma olen sisuliselt valmistab mulle suhu, alustades seedimist, sõna otseses mõttes kickstarting mu seedesüsteemi süüa sisemuse oma auto. Aga veidrik Korea rohelise õuna kunstlik lõhn on nagu rist vahel lõbus rancher hapu õun ja tegelik õuna, sest Korea stiilis on panna mõned tõelised (omamoodi) roheline lõhn seal. Hammustada teda hammustada roheline. See lõhnab ähmaselt nagu hammustamine tõeline roheline õun täis Jolly Ranchers.

Küdoonia on teine ​​Korea lemmik, mis on sarnane lehemesi, maniokk, korea melonid - kõik need rasked nülitud rohekad viljad sageli ostetud nii, sest nende küpsemine on raske avastada ja ettearvamatu piisavalt, et parem osta suur kast ja lase gaase alates küpsed melonid mõjutada toored need, nagu melon eakaaslaste surve olukorras. Nagu kõik need raske, unsweet melonid on kastis koos oma hea ja sunnitakse oma pehmendava ja nende suhkrute seondudes ise vastastikuse lagunemine pelgalt lähedus, nagu mingi "hirmutas küps" melon rehabilitatsiooniprogrammi.

Kui te lähete Korea turul, näed puuviljad nagu see on ekraanil, ei kuhja, nagu Ameerika puu-ja köögivilju, kuid korralikult pakitud salvrätiga ja pani Swaddling sisse õhumulle plastalustel et hallituse keha asi. Need seatud ups sageli teha oma suu vett, kuid mitte tungivat häiriv nii, et auto Värskele teeb.

Mis teeb meie autod ei värske? Ta ei ole kunagi esinenud mulle, et seda funktsiooni kasutada. Autod lõhn nagu autod, natuke nagu plastik, natuke nagu nahk, veidi nagu tehas, veidi õli ja märkmeid bensiini seal. See on hea neutraalne lõhn, kui auto on hoida puhtana. Muidugi minu ei ole, ja kui ma lahkusin kaupleja joe sinihallitusjuustu seal juba üle aasta. See kukkus kotist välja ja kuna kotti läbi paljud sordid juustu minu kesised elustiili, ma ei jäta seda.

Juustu ei hakanud lõhn koheselt. Kulus paar kuud, kuid siis wow, kas see lõhn. See stunk on haige, väävlit ja närune viis, nagu keegi oleks võtnud otse üles sitt auto. Ei olnud muud lõhna. Just pask. Üritasin seda eitada. Ma pöörduma õhuvärskendajad siis, kuid puudub õun nägus piisavalt, ei küdoonia, et ei sulguda mind. Ma lõpuks avastasin, juust, nüüd peaaegu täielikult aurustunud pakendist välja, nii et see oli vaid looritaoline, õõnes tükk pruuni patakas sees suurus marmor. Sest teine, ma arvasin, et võiks süüa. Ma lihtsalt ütlen teile, sest see on tõsi.

2 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Margaret - nii maitsev. meeldib, et sa oled kirjalikult. ma jään kimchee ja teha triple ümbersõit on valesti vanuses Gorgonzola ja meduus - leida see peegeldus sinu - delectably humoorikas. on fantastiline nädalavahetusel. armastan sind.

  2. Ma olen teiega! Ma tahan auto lõhn nagu auto, mitte mingi kummaline puu, parfüümi või viiruk. Woodsy igihaljas lõhnab ma taluvad kuni punktini, kuid mõnikord see, mida inimesed teevad, et "Tugevneda" oma auto teeb mu silmad vett jooksma. Mul ei ole probleem funky lõhnad, kui need on minu funky lõhnad. Mind ei huvita teiste inimeste funky lõhnad. Minu sallivus saab testida kohati meeldib, kui mu kass kleepub oma suu vastu minu nina ja ma saan hea lehk kassi hingeõhk. See haiseb nagu mädanenud liha, mis on see, mis see on. Armas !!!

Jäta vastus