Laevad

Ma kardan kruiisilaevad, ja ma olen töötanud palju neid, kuid see pole kunagi puhkus minu jaoks. Mul on "Poseidon Adventure" hirmu. Laevad - ma kardan laevu. See on palju rohkem hirmutav kui lennukiga lennates, ja see võtab palju kauem aega. Mingil põhjusel lennukid ei häiri mind. Mul ei ole mingit lennu foobia, võib-olla sellepärast, et ma olen juba osalenud hull kõrge kuni väga madal kõrgus lennuõnnetusest, kus oli palju kannatanud, mina kaasa arvatud, ja üks õudne surma ja palju kohtuasju, kus ma olnud tunnistajaks .

Käisin kuumaõhupalliga reisi Napa Valley, mis ma oleks võitnud komöödia konkurents, ja ma võtsin kaasa noor kunstnik, kes oli fänn kujutava kunsti, mida ma ei ole kunagi tegelikult kulus. Ma ei ole emotsionaalne sügavus värvi või kui palju saab ehitada kihti värvi, kuid mõned kaevama. Ta tõesti tegi. Ma ei mäleta ta nime. Ta oli toakaaslane teise mees oli mul juhuslikult 90. ecstasy seksida, ma arvan. See kõik on selge. Oh narkootikume.

Meil läks stardipaika just enne koitu, koos lubaduste meie unine silmadega nägu, et meil oleks kiiresti maandumisest kohas šampanja brunch. Ma mõtlesin, kuidas šampanja teeb mu nägu punane ja kuidas ma ei meeldi see. Ma tõesti ei meeldi see ikkagi. Seal on midagi mulle, et teeb mu kõht rahutu ja ei märkuse maitse profiili, mis meenutab mulle vesine, rasvane tarretis, mis ümbritseb rämpsposti saab pehmendada seda metalli ja hoida niiske. spam platsenta. See on see, mida ma sampanjavalik nii ei ava, et magnum minu konto.

Piloot hoida muutes nalju krahh enne saime korvi ja kogu tee üles pilvitu jahe õhk, nii et kui me olime tegelikult umbes põrgata, keegi ei uskunud teda.

Meil langes välja taevas liiga kiiresti paanika selle kohta. ei olnud vilkuv oma elu oma silmade ees, kuna puudus aega filme. See oli täiesti vaikne, kui me läksime alla. Keegi karjus ega midagi. Kujundlik kunstnik fänn pani oma keha ümber minu just enne meie maapinda. Tunne oli vähem kukkumist, pigem maapind tõuseb meiega kohtuda. See ei ole see imelik langus magu tunne. See oli rohkem nagu "siin on mustus - KOHE!" Kõik vaikne ja siis madalseisu ostukorvi purustamine ja siis tirisid pikka aega üle suure valdkonnas lehma sitt.

Kurat oli minu silmis ja nina ja suu. Seda ma tõesti mäletan ja jääb alati - ei ole summa narkootikume - isegi 90ndate alguses pede ravimid - võib kustutada, et maitse ja lõhn. Propaanikanistrit põrutasin vastu minu rinda ja ei plahvatanud. Igaüks hakkas karjuma pärast fakti. Pärast olime ohutu kohapeal ning peatada ja enam kukkumise või tirisid. Kujundlik fänn ütles: "Ma arvan, et see tähendab, šampanja brunch."

Kui teil on vaja, et minna üles, üles, üles ja ära midagi ja kardad, kutsus mind kaasa. Ma võin olla oma turvalisuse tekk. Võimalusi mind sattuda teisele lennule katastroof on liiga astronoomiliselt kõrge arvutada. Kui näed mind lennukile, kindel, saad turvaliselt koju.

Aga paadid, see on juba teine ​​lugu. Ma saan merehaige, nagu keegi teine. Pean jobu üles Dramamine enne kui ma võin isegi pakkida merereis. Tavaliselt kogu aeg mul magama minu salongi, süsimust ja ametiruumide, surnud maailma. Toit ei ole hea mulle, midagi palju see on häiriv. Seal on liiga palju ja ükski maitseb midagi. Ma avanevad vee ja lainete ning puudub rannajoon kõikjal ja see raputab lahti eksistentsiaalne hirm - vaadates laeva minu ümber ja mõtlesin et see on kõik, mis meil vahel ennast ja ookeani.

Püüan näha, kui kaua ma ei hoia mu hinge ja mõttetu. Ma tava tallamine vesi nagu ma peituvad uimastatud stuupor ja võin ainult juhtida seda sekundit. Selleks ajaks, kui ma olen tagasi kuival maal saan ma haigeks vaikust maapinnale. Ma ei saa võita.

5 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Sõber ei suuda olla vee peal ja silma alt maa ("Meister ja komandör" oli kõva film teda vaatama, "Das Boot" on lihtsalt kõne allagi).

    Seal parvlaeva, mis töötab alates Outer Banks NC tagasi mandrile, mis on lühidalt silmist maa (peamiselt seetõttu, et madalad iseloomu ütles maa) ajal transiit. Seda peeti suurepärane võimalus veeta autos, hoolimata sellest, et vesi on nii madal võiksime ilmselt jalgsi kaldale kui parvlaev oli probleem.

    See ei ole mõtet tunda tõelist.

  2. Kuigi ma ei ole suur probleem on suured laevad, ma eelistan olla silmside maa. Lendasin helikopterite teh armee, ja alati eelistatud on madala kui kõrgustel. Midagi sõidavad lähedal maa on lohutav.

  3. Ma ei oska paadid tahes, või isegi muulide viivad paadid. Mulle ei meeldi Kiik üles ja alla jalge all. Olen kindel, et ma lõpuks vees. Ma isegi ei meeldi vesi vannis olla liialt mu talje. Põhimõtteliselt, ma olen lihtsalt hirmunud vett. Nii oli Natalie Wood, nii et ma loodan, et ma ei jõua nagu tema.

  4. kruiisilaevad - kõik ma näen on ujuv siga mõõnaperioode kukutades prahti ookeani peale kardisõit laisad inimesed sadamast sadamasse osta t-särgid toodetud higi kauplustes ihar pedofiilid varitsemine nurgas varju.

Jäta vastus