Sewing

Kas sa kududa? Kas sa oled salakaval? Seal oli lühike hipster taastekke auväärne ajaviide kudumise, ja see on lahe, aga mind, ma olen kanalisatsiooni. Kuduja ja kanalisatsiooni on nagu Modifikatsioonid ja Rockers. Vastulause, kuid sarnased. Koos kuid jagatud. Ma arvan, et ma tahaks kududa, kuid seal on midagi nii üllas umbes õmblemine, kas nad suudavad muuta oma rõivad, kohandada oma elu, et see sobiks sulle. Knitting on neile, kes tahavad kampsunid ja sokid sallid ja mütsid. Ma olen külm, kuid ma olen külm sees. Vill ei kavatse aidata. Ja ma tahan asju, mis ei ole tingimata positiivsed soojeneda mind. Ma ei ole kodune individuaalne. Ma ei taha kududa tule. Ma olen rohkem kommipoodi tüüp.

Müha mu vana Singer kõlab ohtlik ja ma saan kõrge paneks mu plii jala maha pedaalile ja viimistlus õmblused nii kiiresti kui ma kuradi purk. Kui ma olen õmblemine, endorfiinide muidugi minu kaudu ja kui ma saan oma nõela üle minu käest ei saa ma isegi tunnen seda. Tean vaid, et ma tegin seda verest minu kangast, mis on valus piisavalt. Üldiselt ma suunasid puhas valge ja jäi punased ja mustad, mis ei näita plekke nii selgelt.

Seal õmblemine foorumid online, kus inimesed on peaaegu kõik naised, oleks rääkida ei suuda magada ja süüa, sest nad tahtsid õmmelda nii halvasti. Ma tean seda tunnet. Ma tean, et hullumeelsus istudes masin lihtsalt üks minut ja siis otsin üles ja äkki selle 12 tundi hiljem. Ma õmmelda kogu päeva ja siis lõpuks kokkuvarisemise kurnatuse ja siis unistada õmblemine terve öö ja ärgata väsinud nagu ma polnud kunagi peatunud.

Seal oli midagi, mida ma ei suutnud selgitada, ja ma ei saanud aru. Ma tahtsin seda teha mõistusevastane ja loogika ja füüsiline piirang, ja minu kirg oli tugevam kui ükski soov mul kunagi olnud meest. Karge, peaaegu tajumatu hammustada minu pöörlevad lõikur, sest see Halkoa põlised õuel toorsiidist tundsin magusat vastupanu ja reljeef, nagu popping nõelaga minu veeni. See valu, aga see oli hea. See haiget, kuid ma vajasin seda. Ma armastan õmblemine. Ma armastan kõike seda.

Ma armastan kangas ja ma armastan teema. Armastan mustreid ja ma armastan nupud. Ma ei armasta nööpaugud, kuid see on, sest ma ei ole väga neid. Ma oleksin parem, kui mul oli serger ja tikandid masin, kuid see on kõva kraam. Ma ei taha rohkem, kui ma saan hakkama kohe, ja ma tahan kuhugi minna, midagi kasvada. Mulle meeldib teada, et tegemist on rohkem teada, ja juhuks, mida ma teen, mida ma ei ole - see on see, mida ma ootan.

Sewing on nii mõnus, et ma pean sellest loobuda. Ma tahan, et see liiga halvasti. See võtab liiga palju aega. Ei ole midagi ma pigem teeme ja see on ohtlik, sest seal on palju ma pean tegema. Ainuke asi, mis on lähedane õmblemine kirjutab, ja et, kuigi ma armastan seda, on vaid vari, mida ma tunnen, et kiu kunst. Samuti, ma olen liiga allergiline isegi kaaluda seda ümber kõik tolmu, et õmblus tekitab. Kui olin raputab mu kinnisidee, ma vaevu hingata. Kõik mu poldid kesköö musta siidist charmeuse ja silmad pärani särav karmiinpunane paisley lämmatatud mulle. Minu kapid olid täis löömist ja ma olin hull alates hapnikupuudus ja ruumis.

Mu selg valutas ja mu silmad olid verd täis valgunud ja andsin ära mu kaks suped up õmblusmasinad kõik oma eriala jalad ja lugematu piste võimalusi ja ma raputas nähtavalt nagu need aarded olid pakendada ja eemaldatud minu kodu. minu kesised ja sädelevat kaunistustest, kogutud kohtades kaugel nagu Tiibet ja New Delhi ja isegi Pasadena täika läks masinaid. Mu süda purunesid habras venitada Võrk, tugevalt täis Swarovski kristalle, kolm väga kallis meetrit, millest mul oli hangitud väga eriline palverännaku Britex Kangad San Francisco, legendaarne meka tekstiili, kus mu ema võtab mind väike tüdruk ohe ja minestama juures brokadeja ja trimmib me ei saa kunagi endale lubada - ja mis nüüd saan, et ma ostan neid minu ema ja minu jaoks - rebiti minu kätes.

Andsin õmblemine üles. Ma pidin. Ma tahan teha seda liiga palju. Way liiga palju. See hirmutab mind, kui väga ma tahan seda teha. Nii et ma ei ole õmblemine. See on raske, kuid ma pean lõpetama. See on just nüüd. Ma teen seda jälle. Ma tunnen seda oma käega.

10 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Sa sõnadesse panna, mida ma olen püüdnud saada inimestel mõista aastakümneid. Nüüd ma saan lihtsalt ay "fuck you-loe seda". Kui sa sattuda tikandid proovida urbanthreads.com. Hea kujunduse.

 2. Nagu naine, kes on bicraftular (kudusin ja õmblesin, kuid olen ilmselt 4 Kinsey skaala kasuks kudumine, kuid ma ei saa ilma minu õmblemine kas) ma kuulen sind. Ma tean, kui valus see otsus oli, kuid siis on õmblemine uuesti oma elu. Seal on rohkem kangast ja disaini ja hullunud päeva luua asju, mis toob sulle rõõmu. See lihtsalt ei ole sel ajal. On ka teisi asju, mis täidab oma päeva nüüd. Kangas on sinu jaoks olemas, kui on aeg.

  Muide, kui naine, kes ei ole mitte ainult bicraftular, kuid biracial Aasia naine suurus, ma ei saa öelda, kui palju rõõmu sa tõid mulle ja kui palju armastan ma tunnen sulle kaasa. Sa tõeliselt äge. Te olete rääkinud mulle sügavalt üle aasta ja ma tänan teid.

 3. Seal on suur online-kuduja / crocheter kogukond nimetatakse Ravelry- see sai üle miljoni liikme praegu. Nad tunnevad kiudaineid, kuidas sa suhtud kangast. See ulatub algaja kuduja kiu kunstnikud, kes minema sammu võrra edasi ja spin oma lõng nullist. Me võimaldada pasa teineteist. On pilte lõnga stashes et kohal on postitanud, ja tundub, et nad võiksid minna oma poest välja oma vaba tuba, armastades jaotada kaalu, kiudainete ja värv.

  Ma lõpuks alanud õppe õmmelda sel aastal, et toetada oma konstruktsioonide ja imestas, miks ma nii kaua oodanud, et seda teha.

 4. Mu ema oli kanalisatsioon. Mõned mu fondest mälestused on tema tema õmblusmasin (vana 1930 mudel), mis lõhnas rasva ja õli. Seal oli midagi maagilist umbes kogu protsessi. See paelus mind, ja tema hoiatusi, et hoida oma käed eemale tehtud selle palju lummav. Minu ema esivanemad aasta tagasi Mani saare nõidus. Ja õmblusmasinad oli tema Wiccan käsitöö. Tundus, et ei olnud midagi ta ei suutnud teha nõel ja niit. Me? Olen nõel ja niit vaidlustanud, kuigi ma üritan.

 5. Tegevusaladel olen kuduja kuid emotsioonid Olen kanalisatsiooni. Ma ei ole teinud palju viimasel ajal, aga ma armastan seda nii, et mängides kangas - laotama, tunne, võimalused - paneb mind tundma.

 6. Margret Ma tean, mida sa mõtled. Ma olen tegelikult seamster (ma ei ütle, õmbleja, sest ma olen mees) kaubanduse ja kui ma alustasin õmblemine ja suutis luua midagi nii ilusat mu oma kaks väikest (ma ütlen väike, sest igaüks põhimõtteliselt ütleb mulle, Mul on tüdruk käed -.-) käed ja pärast minu esimene paar PJ Tundsin Freaking Fantastiline! Ma ei mäleta vaatan minu poes ruumi küll ja see andis mulle tunde saavutus, kuid ma ka tegi mulle ka meeldib) higi pood (olen Asian ka) ja B) Vana daam nagu. Siiski aga ma tean täpselt, mida sa läksid läbi, kui seda, mis tundus nagu 2 või 3 tundi oli tõesti 6 või 8 tundi. Ja nüüd ma olen roomav. Kõik, mida ma pean ütlema, on täiesti tean mida sa mõtled ja kui ja või kui te kunagi teha kiirenemist õmblemine uuesti, sa peaksid proovima tööstuslik masin. Tema nagu nikotiin kiirustada (võib-olla palju liialdus) mulle, sest ma töötasin ta kooli ja nüüd mu väike kodumaiste õmblusmasin tunne .. noh ... ma arvan, et natuke nostalgiline minu tööstuslik õmblusmasin.

 7. Oh Margaret, sa väljendasid, mida ma tunnen ja paljud minu õmblemine sõbrad, me isegi ära minema weeknd mitu korda aastas lihtsalt õmmelda ja olla õmblemine sõbrad.
  Aga ma ei saa aru, loobumata õmblusmasinad, ma olen andnud õmblusmasinad eemale, kuid mitte need, ma kasutan kõige-nad on minu lapsi.
  BTW, sa tead, mu poeg, ka kunstiks.

 8. Ma just hiljuti näinud mõned oma stand up comedy eile õhtul. tänu kõikvõimas ja imeline Netflix. Te olete uskumatult lõbus välja rääkinud naine. Me ise kannatavad ka see, mida ma tahan helistada "tõde okse". Ma ei saa sisaldada ise ja kui ma näen midagi või ei meeldi midagi, mida ma alati öelda, mida ma tunnen seda enne, kui ma arugi ive ütles ta. Enamik ppl ei meeldi mulle, mida ma nüüd-nda mõista oma, sest nad on teadlikud ja vihkan tõde. Olen olnud võttes üsna kohutav paar nädalat ja ma leidsin endale näidata, et heita valgust naeru peale mind. Tugev ja võimas on teie sõnad ja hoiate tähelepanu kui sa räägid. Sa peaksid olema uhked, te olete üsna hämmastav.

 9. Olen üliõpilane Inglismaal Manchesteris, viimasel aastal oma kraadi ... Tikandid.

  Inimesed küsivad, mida ma õpin, mõnikord olen kõhklev öelda. Inimesed naeravad, mõned inimesed on lihtsalt segaduses, mõned inimesed tõesti ei tea, mida öelda. Halvim reaktsioon on mul olnud oli hilise 40s Christian noorsootöötaja, kes naeris ja ütles: "Oh, mida nad teevad kraadi nendel päevadel!" - Nagu siis, kui ma olin vaid mõned rumal väike tüdruk mängib nõel ja niit.

  Mõned inimesed gneuinely arvan, et see on lahe küll.

  Tõde on see, et see ei ole lihtsalt tikand, see ei ole lihtsalt õmblemisega. Mõned meist teevad seda, kuid mõned meist jõuavad graafiline disain, illustratsioon, film, mood, mööbel, metallitööd.

  Seda on raske seletada, miks see on isegi nn Tikkimine enam - tõenäoliselt üks põhjusi, miks nad lõpetamist muidugi pärast me lõpetanud, muidugi, mis on Extablished alates 60s. Aga mõnikord, see on lihtsam lasta inimesed arvavad, ma lihtsalt ristpistes kogu päeva, kui selgitada, mida me oleme tõesti umbes.

  Ja miks ma peaksin ise selgitada, et keegi üldse on? Ma ei tunne häbi, isegi kui inimesed ei usu, et ma teen kraadi ristpistes ... Aga ma teen. Ma olen uhke, mida ma teen, uhke oma töö, ja uhke, et on teenitud koha tilluke muidugi vastu nii palju teistele taotlejatele. Kuid see on tähelepanuväärne, mitu korda ma lihtsalt anda inimestele mõned ebamäärane "Ma Art" vastus, sest ma ei saa, et noorsootöötaja vastust peast, 2 aastat.

  Kahjuks on see nii pikk kommentaar - kui olete lugenud, siis ma loodan, et olete leidnud see huvitav!

  Lani

 10. Ma kasvasin üles õmblemine. Mitte sweatshoppy tee, kuid minu vanaema tutvustas mulle oma armastust teha asju juba varases eas. Tema puhul, kui ta ei meeldi teha mõned juhuslik kraam lihtsalt huvides on teha midagi, ta enamasti valmistatud asju välja vajadus. Ma ei ole tegelikult aru, et välja alles hiljem - ma lihtsalt mõtlesin, et see on lahe, et ta tegi kõik ise. Kohtuasi punktis: Ma kasvasin üles selles awesome hulkuvate poksija koer, pere võttis umbes kord, kui ma sündisin, et ta oli põhimõtteliselt sama vana kui mina. Ma armastasin teda tükkideks. Kuna ma olin väga väike ja ta oli poksija, ta oli trahvi, kes mind ümber selili lühikest aega. Kuna mul on suurem, minu vanaema hoiatas mind peatada, sest ma varsti haiget mu vaene koer. Olin kurb, aga ma kuulasin. Ma olen teinud midagi, et tema eest hoolitseda.

  Siis mu vanaema tegi mulle elu suurusega täistopitud versioon mu poksija. Ta isegi tugevdas oma jalgu, et ma võiks istuda ta. Kahjuks nukk on ammu mädanenud, kuid mul on veel üks tema ilus tundsin silmad kusagil peidus mälestuseks.

  Minu vanaisa oli radikaalne samm erutav see vana kooli käsivändaga Singer, et neil oli majas. Seda ma õppinud. Kahjuks ma ei saanud palju kaugemale põhioskused vanaema ja gaidid mulle õpetanud. Kui ma kolisin minu oma, minu esimene suur (ish) ost oli õmblusmasin. (See on osaliselt, sest tahtsin cosplay, kuid see on teine ​​asi täiesti.)

  Minu häda õmblemine on see, et nagu sina, ma lihtsalt tahan SEW kõik asjad. Mul on see probleem ristpistes ka. Kui ma hakkan, ma pean edasi minema täiskohaga kallutada kuni ma langeda. Ja kahjuks, ma saan nii haaratud ja lähevad nii kiiresti, et ma teen vigu - ja siis vannun ja tunnen, et mu pea plahvatab, kui mul on aeglustada ja eemaldage ummistunud niit või rippida läbi hunnik õmblused ja alustada otsast peale. See on liiga masendav. Ma saan liiga vihane, ja see ei ole lõbus enam.

  Nii et ma kududa, mida ma armastan. Minu vanaema õpetas mulle heegeldada, kuid ma õpetasin mina kududa. (Ta ikka saab krediiti, sest ma ilmselt ei oleks pooltki nii DIY nagu ma olen, ilma kasvanud tema maja.) Mulle tundub, et on rohkem loomulik anne kudumine, nii et minu oskuste kogumi kasvas piisavalt kiiresti, et mahutada oma vaja alati minna kiiresti. Nii et see ei olnud nii masendav, ja see on olnud mu esmane Käsitöö tegelemist vähemalt 10 aastat. Mul on veel õmblusmasin, kuid ma harva kasutada, välja arvatud, et teha asju lihtne padjad.

  FTR, ma olen ka märganud, et ma minema kudumine overdrive talvel. See on ilmselt sellepärast, et ma armastan ratsutamine minu mootorratas ja elada Midwest, kus talvel on ilm tegelikult ei soodusta ratsutamine paar kuud läbi igal aastal.

Jäta vastus