Kaetud

Ma lõpuks sain oma käed Beverly Yuen Thompson imeline dokumentaalfilm tugevalt tätoveeritud naised, "Kaetud" ja ma olin nii põnevil. See on fantastiline film ja see oli eriline vastukaja minu jaoks, sest see on tähtsal üsna vähe asian naised räägivad oma kogemustest ja eriti keskendunud vanemate reaktsioone.

Mu vanemad on valmistub oma tätoveeringuid, sest ma olin 12-aastane, kui mu isa töötajad näitasid, et ta võimaldab mul saada tätoveeritud sest siis ma võin teha mõned sõbrad. See on alati ummikus koos minuga. saada tätoveeritud sõpradeks saada ja see on olnud otseses asi, sest paljud mu sõbrad on tätoveering kunstnike ja raskelt tätoveeritud inimest. see oli õige rahvahulga minu jaoks.

Minu pere on nii väga kiidetakse minu kunsti ja ettevaatlikud seda samal ajal. Nad teavad, et see on midagi, mis on õige ja mulle tähtis, aga nad ei pane mind nagu ma olin. Nad teavad, et nad ei suuda kontrollida mind ja nad soovivad nad võiksid. Ma ei süüdista neid. Ma soovin, et saaksin kontrollida ka mind.

Ma armastan tätoveeritud naised, võibolla seetõttu, et nad on kontrollimatu, et nad on ise punktini joonistus sümbolid oma võimu oma nahal. Rääkige omavad oma keha, mis on keha, väites ise. Ma armastan seda. Kui maailm on kära selle üle, kas naised peaksid saama valida või mitte, kui tegemist on oma keha, tätoveerida on üks kõige nähtavam valikuid kõiki.

Ma leian, et ma saan kõige ahistamine, kus inimesed tunnevad varaliste üle naise keha. Lõuna-Prantsusmaal on suur armastus naisi, kes on vaieldamatu, kuid see armastus kaasas hinnaga. Kui te ei vasta stereotüüpi, mida naised armastatud seal, siis on salajane, et põlgus ja kaebuse või kergem veeni, uudishimu ja juhmistunud imetlust teised, mis ükskõik mis see väljub nagu sa oled on hinnatud ja sageli puudutanud ja alati, alati hassled.

Enamikus maailma naised on vaadelda avaliku ruumi erineval määral ja mida rohkem sa otsustada, et ruum on oma, kõige selgemalt tätoveerida, saadab see alarm, et vaikiv kokkulepe rikutakse ja sa suhtes arvamused ja mõnikord äge reaktsioon neid, kes leiavad kaitsjad ütles avalikus ruumis.

See on midagi, mida ma olen õppinud tegelema, kuid sageli selle ka põhjus, miks ma varjata, sest ma ei ole alati tahan rääkida minu otsus tätoveeritud. Ma ei vaja vastata mu nahka. mu nahk on minu hinge maja, ja ma ehtida kui ma palun. Ma ei pea seda jagada kõigiga, kui see koht on ehitatud lihtsalt minu jaoks. Võttes vastata selle või seda seletada eriti võõrastega on ebameeldiv, mitte igas olukorras, kui inimesed võivad olla kena ja tasuta ka, aga ma ei mõista seda hinnata, mis on ilmselt ebareaalne, kuna ma lõikasin üsna bella figura ole Ükskõik kuhu ma lähen ja mida ma teen, minu toretsus tõendeid, kas mul on tätoveeringud ekraanil või mitte.

Beverly film rääkis mulle sügavalt mitte ainult seetõttu, pettumust tunnen vaid ka sügavat armastust mul on naine tätoveering kunstnike - kes ma tunnen sarnane nagu naised, kes töötavad ja edukas, mida on traditsiooniliselt peetud mehe elukutse. See on lihtsalt sama komöödia, nii et me oleme õed kindlasti. Ma olen juba ammu armastanud Vyvyn Lazonga ka nii et see on suurepärane, et näha oma siin.

Ma loodan, et ma näen rohkem tätoveeritud naised räägivad, mida tema meeldib olla, kes nad on. Loodan, et saame kokku ja rõõmustame oma armastust kunsti ja iseennast ja nautisin mäss. See on lihtsalt nii kuradi hea.

Leia teiste ametikohad umbes Blog ja sildistatud .

7 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Ma arvan, et üks huvitavaid asju, mida inimesed sageli enesestmõistetavaks on paralleelsed inimeste elu ja huve võtta, eriti kui sa oled tätoveeritud. Nagu tätoveerida viib sageli võttes sõpradega koos tätoveeringud või olles loomevaldkonna / elukutse.

  Vahel ma leian, et päris piirata. Tõsi küll, ühel hetkel oma elus, ma arvasin, et ma tahtsin olla tattoo kunstnikud. Aga siis sain aru, et olin teinud piisavalt kõvasti minu hariduse, et ma peaks näha, mida ma võiks teha ja kuhu ma võiks minna sellega. Plus ma arvasin, et piirates ennast seda tüüpi sõber / sotsiaalne / huvi ringid, elu on liiga piirav.

  Mitte öelda, et mul ei ole palju tätoveeritud sõbrad ja tuttavad. Ja ma ei armasta mind tätoveeritud naine. Aga seal on midagi öelda mitmekesisust. Mitte ainult mehed ja naised / orientatsioon / seksuaalsuse ja sõnavabaduse tätoveeringutega ja tühi-tähi, vaid hõlmab kõiki elu kogemusi. See ei ole alati lihtne, kuigi. Nagu teaduslikku sisu peaideoloog eest südameveresoonkonna ravim suurte USA ravimifirma, leian ma olen ainus raskelt tätoveeritud naissoost teaduslikud inimene olen kokku puutunud ka med ed selts maailmas. Ma tegelikult soovivad oli rohkem raskelt tätoveeritud naised minu eriala. Ei ole midagi valesti on nerd ja meil on vaja rohkem esindatud väljaspool loomevaldkonna!

 2. Täname soovitus - film on saadaval Amazon Instant vaatamist.

  Ma muutusin väga huvitatud tattooes mitu aastat tagasi, kuid ei võtnud astuma. Ma austan kunstivorm ja oskusi, mis on seotud küll väga palju.

  Olles Gemini, Mu mõistus ja huvid on liiga mööduvad tahavad püsivalt tint midagi minu keha.

  Ma näen, kuidas inimesed võivad saada sõltuvuses nõela kas see on torke- või tattoo ja see on lihtsalt üks sõltuvus nagu kaubanduskeskused või toidu inimesed arvestama.

 3. Mind rabas, mida sa öelda naise keha on avaliku pakkumisega. Üldiselt reaktsiooni sageli on "Kuidas nad seda teevad oma keha?" Aga mehed ei ole immuunne sellist diskrimineerimist ka. Üldiselt on mees, kes on tätoveeritud peetakse ex-vang või biker, või äkki rokkmuusik. Siin on parem San Francisco, kuid Midwest kus ma üles kasvasin tattoo tähendab, et olete kriminaalkorras kindlasti. Piiraks laieneb igasugusele keha ehted. Ma nägin klippi, kus sa mainisid, et Playboy ei võta tätoveeritud naised. Kruvi Playboy, et ajakirja varem hea, tagasi viiekümnendate, kuuekümnendatest ja seitsmekümnendatest, aga enam mitte. Ma ihkan uus ajakiri, mis ülistab igasuguse seksuaalsuse ja ei karda juhtida meid kõiki uues suunas, mis austab kõigi asutuste ja mida me valida, mida teha meie keha. Sa ei ole mainstream kunstnik, siis on esirinnas, nii et miks olla mainstream ajakirja? Loo oma ajakirja!

 4. Õnnelik olla film ja olla sõber ja tattoo artist Beverly Yuen Thompson. See naine pidi ja kindlaks teha filmi, et tunnustada naiste tattoo tööstusele. Ma ei ole kindel, mida tema motivatsioon oli sel ajal, või kui tähendab oli lihtsalt teema kolledži, kuid see film on osutunud üheks suurimaks dokumentaalfilme korda. Olles 30+ aastane veteran tätoveering, minu arvates on südantsoojendav ja lõbus ja õpetlik. Loetelu naiste tattoo tööstus, kas tätoveering kunstnike, ega kogujatele, on evolutsiooniline. Aitäh Beverly teadvustamise meid aa kollektiivne.

 5. Lugupeetud Margaret,
  Ma armastan sind ja on olnud suur fänn juba aastaid. Ma nägin oma näitusel PGH aastal 2002 ja see oli siis, et ma lugeda teile üks mu kangelased. Ma olin umbes 21 ja võitleb vastu minu keha ja oli just hakkas tähistama feminist. Sa ütlesid, et kõik, mida ma tundsin, kuid ei olnud sõnu veel ja sa panid mind tunne, nagu ma oli oluline ja atraktiivne maailmas, mis ei ole.
  Palju aastaid hiljem olen saanud raskelt tätoveeritud ja õppinud tätoveering. Olen saanud sellist heakskiitmist oma keha läbi protsessi ja mida olete siin ütles oma blogis on taas kasutusele võtta väljendusrikas ja kunagi tõsi sõnad mõjuvõimu ja jõudu, mis pärineb tätoveerimine keha. Nagu ma lugesin ma sain nii emotsionaalne, sest ma tunnen, et tüdruk jälle, et nägin oma näitusel kõik need aastad tagasi ja kuulsin oma tõde rääkinud keegi, et ma väga imetlen. Aitäh.

Jäta vastus