Tiibet

Üle kümne aasta tagasi, mis see paradoksaalsel kombel tundub teine ​​elu ja ka just eile tegin palverännaku Tiibetis. See oli trendikas uus vanuse asi, mida teha, et rahakas, tülpinud, süüdlaslikult edukas ja seega vaimsed inimesed (tegelikult ma olin ainuke niimoodi selle konkreetse reisi, kõik muu oli väga lahe). Jälgi rada selgelt tähistatud Hollywood tõe otsijad nagu Richard Gere ja võtke rikas ass Tiibetisse. See maksab kimp isegi kaaluda seda, pikkadel lendudel ja mitu layovers ja tariifid ning viisade ja kallis hotellis tuba mis tõesti ei näe, et paljud turistid, ei siis igatahes mitte kohe kindlasti.

Parim, Lhasa pakkumised on nukker ettevõtte Holiday Inn, mis sisaldas maitsev jaki burgerid menüü, mille kehtivuse ajal oma Tiibeti võõrastena, ma sõin vähemalt hea kaks tosinat ja ruumis ning burgerid olid kallis. Vähemalt hapnikuga, mille tellisin kaks tööstusliku kummi padjad igal õhtul oli vaba, aga ma maksin läbi nina hotellis tuba minibaar kantavate Jaapani valmistatud kanistrite hapniku Polüetüleenkiles ja ahvatlevalt kuvatakse hirmsa vana ja valkjas Pocky pulgad ja muud kummaline välismaa maiustusi.

Sa pead täiendada oma õhu seal. Sellest ei piisa, et hingata, vähemalt õhu orikas hiiglane kopsud nagu mina. Saabudes Lhasas kõrgusel 10000 jalga ma arenenud tugev migreen, mis kasvas üle mu vasaku silma ja jäi kogu oma reisi, nagu reallycloseroommate. Võttes tohutu lungfuls kummist degusteerimine toateenindus õhu või puhta maitsestatud kuid ihne Jaapan võib õhku ma vabaneb valu hetkeks, ainult nii kaua, kui kulus hapniku läbida mu kopsud minu südamesse ja kõigis oma vereringe. Valu oleks ruttu tagasi rakkude vaatlusaluste vahetatud o2 CO2. See teeb ühe sitt puhkust.

Lähed hingata ja ei juhtu midagi, ja ma ei saa öelda, kui perses ja imelik ja hirmutav, et on, ja ma ei tea, kuidas kohalikud õnnestus see, kes tundus nii nagu mina, koos oma ringi nägu ja punane põsed. Ainus erinevus on see, et nende silmad olid rohelised, kuid muu kui nad nägid täiesti Korea. Inimesed olid ilusad ja vaesed, sest ma olen kindel, et nad ikka on, ja nende muljetavaldav ja põnev naeratab pleekinud veelgi sõitsime linnadest, kui meie välimus nii valjusti oleviku ja soulsearching Ameerika turisti sai suuremaks koormaks kui juhuslik ja kasumlik sissepääsu.

Ma vaatan tagasi oma reisi ja üks suveniiri ikka on, et peavalu, et naaseb mulle ikka ja jälle, eriti kui ma ei söönud ega maganud piisavalt. Ma tunnen, et tõusta uuesti üle, et silma ja ma arvan, et "ah, Tiibetisse.". Suveniiride jääda minu hotellituppa, võib-olla Gyantse, kui ma ei usu, et ma oleks võinud salakaubana läbi tihedalt ja pinguldatult valvega Hiina piiri, oli tseremoniaalne kausi valmistatud inimese kolju olin impulsiivselt ostetud väljaspool üks stuupad, kui olin kõrge lähedalt lämbumine ja hapniku puudust. Ostsin see mõtlemine valutab pea oleks pooldavalt leevendada omandamist kellegi pea, mis ei pruugi mõtet teile, kuid teil on kõik, mis õhku ringi ja siis ma ei olnud üldse nii et sa ei mõista minu üle kohut.

Cho Tibet


5 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Oh Margaret! Olen alati unistanud läheb Tiibetisse, kuid ainuüksi hetki, kui olete lömastas et unistus! Kunagi tekkis mulle enne, aga ma olen liiga astma-ja juba psüühiliselt ahne minu hapnik, jah, ei aitäh! Suur blogi muide, aitäh jagamine.

  2. Olin arendada peavalu lihtsalt lugedes oma reisi. Ta tõi tagasi mälestused korda olen olnud mägedes. Isegi kui teil on hoiatanud, mitte midagi tegelikult valmistab teid selle eest. Mulle meeldiks mediteerima tegelik tiibeti kloostris, kuid ma olen kindel, et dalai-laama ei kinnita: Kõik, mida sa loodavad leida Tiibetis, võib leida oma teadvuse, isegi LA (küsige David Lynch, ta "ütlen ya)

  3. Pingback: 2012 laua kalender

Jäta vastus