Kim Jong Il

Kim Jong Il on surnud, ja kinnitus selle kohta on midagi, mida ma oleks oodanud, kui ma juba pikka aega kahtlustanud, et ta oli tegelikult suri aastaid tagasi ja mis ime photoshop ja sisseostetud Hollywood publitsist hoidis teda elus, mitte südame ja kopsude masinaid. Meil ei olnud võimalik tõesti teada. Ei ole kuidagi võimalik teada, mis juhtub, Põhja-Koreas ja mis mitte. Mis juhtub, Põhja-Korea jääb Põhja-Koreas.

See hoiab oma õudne saladusi oma piirides, kummaline armeed oma Rockette põtkib jalutama, otsin nagu sõdurid muul ajal on aeg, mis ei ole nüüd. Nad on üsna koomiline, sõjakas vodevill. kui ma näen, et Põhja-Korea piirivalvurid nende sirgete jalgadega märtsil I poolel ootame neilt saada rida ja aiste kui kaamera kiiged, et õhust silmas, et me saaksime neid vaatama minna ümber ringi nagu grand finale.

Põhja-Korea on lahendamata mõistatus. I kord oli pere olemas ja nüüd perekondlikud sidemed, lõigata nii kaua, sest lahutamine Koreas arvesse põhjas ja lõunas, on paranenud üle olematusse. Võibolla on arm seal üliväike pisar mõned vanavanaema südametunnistuse, kuid ma isegi ei tea teda. Keegi minu pere mäletab tema nimi, nii on nagu ta kunagi eksisteerinud. Me lõunast ja me põhjast nüüd eraldi ja parimal juhul ükskõiksed. Halvimal vastik on kohutav, kuidas kodusõda ja jõhker vaenulikkus jagatud riik on võimeline. Kas me põlgavad end rohkem, kui me ise?

Kui ma sain osa Kim Jong Il on fantastiline telesaate 30 Rock, lähenesin rolli innukus Cate Blanchett muutes end sisse Bob Dylan. Mulle meenus, kui ma kuulsin lugu kuulsa näitlejanna Glenn Close näinud seljas tumedaid prille ja ootab ratastooli lennuk, halb õhk tema ees, nagu oleks ta olnud pime, ja mõtlesin, et see on, mida näitleja tuleb teha valmistada. Live ta. Kas see reaalne.

Kuna ma ei olnud sellele juurdepääsu kogu rahvas inimesi ma võiks sundida arvesse üheaegselt hoidmine papitükid staadionil luua uimastamist, hetkeline, väga suur pikseldatud propagandist pilte, mis rivaali keerukaid arvutianimatsiooni tehtud Lõuna-Koreas, mida ma pidin tegema YouTube otsingut. Ma ei leidnud midagi. Kim Jong Il ei ole üles YouTube'i. Mitte midagi. Keegi ei saanud midagi - tal ei ole kusagil. Ei ABC, mitte BBC, ei TMZ. Keegi ei saanud midagi poiss.

Kim Jong Ili pilt oli rangelt kontrollitud, et punkti ei olnud kuidagi võimalik teada saada, mida ta tegelikult kõlab, vähemalt minu tavalisi kahtlusaluseid otsingumootorid. Võibolla on parem otsingumootorid, kui ma, aga ma otsisin päeva ja tulid tühjade kätega hoolimata ropendamine tegin ja kõik koputades tegin minu kursor, nii et ma otsustasin rajada oma kujutamine teda oma ema, kes oli piisavalt hea soovitad, kui episood minu jaoks läks smashingly hästi.

Kuigi roll oli ilmselt komöödia, millistel on üks naljakaim näitab televisioonis (üks stseen kujutleb Kim Jong Il on Alex Baldwin kuulsasse kohv on sulgurid monoloogis alates Glengarry Glen Ross), kui panin rasva ülikond (jah see on rasva ülikond - see ei ole minu soolestikus) ja Amy Poehler on laenatud parukas alates SNL ja ei meik, sest KJI ja mul on sama nägu (!), tundsin traagiline. Tundsin haige ja kurb, et inimesed Põhja-Korea pool minu pere, kes surid ilma kunagi tundma mind, või vihkab mind lihtsalt sellepärast, et meil juhtus elada ühel pool ootamatult tekkinud rida. Mu süda murdis riigi jaoks ära lõigatud ülejäänud maailmas, kelle ainus esindaja on hullunud suurushull kes fancies ise polymath, nagu Leonardo da Vinci või Walt Disney või Woody Allen või Thomas Edison, tõeliselt ainulaadne artist, kes ei saa mängida ainult kõige imelisem golf, ta juhib ka filmide ja pool meest pool diety (ka pool suurus), samuti on täiskohaga diktaator. Nüüd, kui ta on surnud, ma tahaksin teada, mida ta tegelikult kõlab. Las ma kuulen, et ma saaks tõesti teha temale õigust.

NUP_143953_0397

21 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Tere Margaret -

  Palun lubage mul ei nõustu teiega ühel väike asi - Sinu nägu on täiesti fantastiline - sa ei pea sama nägu nagu KJI (tema initsiaalid kirjutatakse "salapärane").

  Palun võtke vastu minu siiras kaastunne valu teil on seoses eraldatus oma pereliikmete North.

  Armastus,

  Jillian

 2. Oh Margaret, kuidas ma armastan seda, kuidas sa saaksid mind naerma ja kiskuma samal ajal!

  Nagu Lõuna-Korea mina tundsin kohest kinnivõtmine kogu riigis Korea, Põhja-ja Lõuna, kui kuulsin uudistest. Aeg saab ainult öelda, mida see sündmus on laos mõlemad riigid ...

  Veelgi enam, mis juhtub sel tulemas hooaja 30. ROCK ?!

 3. Mingil hetkel võib-olla aastaid või isegi aastakümneid pärast, Põhja-Korea režiimi langeb ja Korea on üks riik. Aga kahjuks ma kahtlen, see läheb alla ilma võitluseta, kus paljud N. korealased sureb. See on selline kurb olukord. Kodusõjad jätta sellist armid! Just eile mu sõber rääkis mulle, kui palju S. Vietnami vihkan N. Vietnami. Ma mäletan, et mu ema ja isa, millel on soojendusega argumendid üle Ameerika kodusõda, tema esivanemad on liidu päralt on Confederate. Tundub, inimkaubandus ei lõpe kunagi leida põhjust vihata teineteist. Õnneks on ka vastupidine. Oleme alati leida põhjust armastavad teineteist hästi.

 4. See võib tunduda natuke hull, kuid sa tead, mida ma soovin? Ma soovin, et Lõuna-Korea ütleksin North, "Kas teil on midagi kaasa arvatud sõjalised ohud? Näiteks, et väikesaare sa shelled- kuidas sa jooksed, kui see oli sinu oma? Kas teil on mingeid positiivseid ettepanekuid, mis? "

  Ja siis, kutsuvad Põhja-Korea majandusteadlased, jne väikesaare avaliku arutelu selle kohta, kuidas asjad peaksid olema. Väljakutse neile, täiuslik sõprus, rääkida kogu maailmale, et kuulda. Ja kui kõik nad ütlevad, on "Obey Leader", paluge eesmärk Leader plaan ja kuulata neid ütlema "See täiustus inimesed."

  Ja siis igaüks saab meelde selge, ühine eesmärk; pärast, et see on lihtsalt võrdlus, mis toimib ja mis mitte.

 5. Kuigi on tõsi, baasi näo struktuur on sama, siis naerata ja su nägu on ilus sellega. Kui te seda teete KJI te pahaks ja teie ei ole atraktiivne, et persona.

  Nii et kvaliteeti teie tegutsemine ja oma isikupära on, mida muuta oma nägu kaunis vastik.

  Ja kui sa oled püüdvate komplimente, ma arvan, et sa oled kuum.

 6. Margaret,

  Sa murda mu südame ja mind naerma kõik samal ajal. Sa näed midagi, nagu KJI veel oma acting on suutnud muuta ennast. Sa oled ilus! Ja väga hea kirjanik. Täname, et jagada oma perspektiive.

  Elizabeth

 7. Alles viimase viie aasta jooksul oma ema tunnistas, meil on pere veel North, jagada, kui kommunistid tulid lõuna ja mu pere pagulaste Pusan. (Mõned inimesed said "Läksin 5 miili lumes kuni mu nina kooli ülesmäge nii moodi ..." Sain "Teie Hadaboji ja ma ületanud külmutatud Han River lootes jää ei pragune, kui kommunistid tulid meile ... ) Ta ei tea, kes nad on. Kui ma läksin Korea paar aastat tagasi, ma seisin tara rongiga, et "tahab minna" ja imestas, kui hullus lõpeb. John Lennon "Kujutle" paisati peast läbi. Loodan, et ühel päeval, enne kui mu ema sureb, leiame, et osa minu pere ja teha tervikuks uuesti. Tee kõik pered lõhestanud tervikuna.

 8. Tere Margaret,

  Mulle meeldib, kuidas komöödia tehtud kujutamine Kim
  rohkem traagiline kui naljakas. Komöödia, nagu John Stewart
  oli üks võimsamaid hääli vastu
  Bush / Cheny ebaõigluse, nagu Õuenarr
  oli üks vähestest, kes võiks öelda, Henry VIII
  tõde. Venemaal, nad ütlevad: "Behind iga nali
  on nali. "

 9. Margaret -

  Olen olnud lurker saidil ja fänn oma stand-up juba aastaid, kuid ma tahtsin võtta aega, et öelda, et ma hindan oma postituse selle kohta.

  Ma olen pool-Korea, kes kasvas üles Ameerikas (tõstatanud oma ema kloon), aga mul on olnud võimalus elada Lõuna-Korea, kui ma laps olin, ja nüüd jälle, 24.

  Ma olen tohutult pettunud puudumine Korea perspektiive uudiseid kogu see teema, mis on põhjus, miks ma hindan teie panust. Ma olen kirjutanud ka oma blogis sellest, mida on kestnud Lõuna-Korea, hoiakuid korealased siin ja tausta infot NK, et äkki sina ja teised leiavad selle tähendust:

  http://lestismitethee.wordpress.com/2011/12/19/gally-in-Lõuna-Korea-kim-jong-il-dead/

  http://lestismitethee.wordpress.com/2011/12/21/gally-in-south-korea-reactions-one-day-after-kim-jong-ils-death/

  Palju armastust,
  Gally

 10. Pingback: iwifihack
 11. Tema lihtne viska sitaga North, kuid kuidas AMERICAN metsikusi.? Ameerika kolonel Nichols, mures, mida ta kuulis, püüdis varisemine alguses. Aga sellise kategooria kaotada rekord näitab ta lõpuks ütles oma Lõuna-Korea kolleegi see "oleks lubatud", et kuulipilduja 3500 poliitvangi, et hoida neid ühendab läheneb vaenlase jõududega. Aasta esimestel päevadel Korea sõda, teised USA ametnikega, pildistanud ja konfidentsiaalselt aru nagu hulgi hukkamiste oma Lõuna-Korea liitlane, saladuslik tapmise tappis arvatavasti 100.000 või rohkem vasakpoolsed ja peaks mõttekaaslasi, ilma süüdistuse või kohtuta, in Mõne nädala keskel 1950.Extensive arhiivinduse teaduslike Associated Press käigus ei leitud tõendeid Far East ülem kindral Douglas MacArthur võttis meetmeid, et peatada kokkuvõte massimõrvaga, mille tundmine jõudnud top tase Pentagoni ja välisministeeriumi Washingtonis, kus see oli salastatud "salajane" ja esitas away.US juhtis hävitamise Alan Winnington Briti Daily Worker artikli pealkirjaga "USA Belsen Korea" teatasid, et 20 tunnistajad täheldatud truckloads politseisse saabunud 2. juulil ja kohe teinud inimesed kaevama kuus kaevandis umbes 200 meetrit iga. Hukkamised läks kolm päeva, nii kuulipilduja ja kui kuulid otsa, pea maharaiumine mõõgaga. Vastavalt pealtnägijad, USA ametnikud jälgis kõike istudes oma jeepeillä.

 12. Margaret, Miks sa ei tee enam levinud sõna koonduslaagrite Põhja-Korea?
  200000 inimesed surid nälga, piinatakse, upuvad, mõrvatud jne mingit põhjust peale sünnib vales riigis.

  Sa oled kuulus saad rohkem maailma kokkupuude nende kannatusi.

  Ma pole isegi korea kuid ma tunnen nii kohutav neid süütuid inimesi Tahan öelda kõigile, et äkki keegi saab aidata.

Jäta vastus