Kahju

Eile oli mul palju inimesi üle teha muusika video mu sõber Rocco aka Katastrophe , režissöör Amos Mac nii kallis tranchildren minu. Pleasant Gehman - kes on regulaarne minu maja, kuid ei olnud mõnda aega tulid koos Kristina Nekiya ja see oli nagu burlesue / kõhutantsu kodu nädalas.

Ma ei ole tantsinud igavesti ja ma täiskäigu seda uuesti laupäeval, nii et kõik mu rekvisiidid ja kostüümid ja küpsetised olid välja koos mõne super vana kahepoolne lindi, et ma arvan, et võiks ikka jääda, kui ma tabanud seda Bic kergem. Ma ei tunne, et harjutame minu numbrid, aga plez ja Kristina kokku lepitud, et need tantsud jääda oma keha aastaid, ja kõik mida sa pead tegema, on kuulata muusikat ja lähevad. Ma arvan, et see on tõsi, vähemalt ma loodan küll. Ma arvan, et see on. Ma vihkan harjutame. Ma tahan minna otse tulistavad!

Me tulistas hunnik lahedaid asju kogu maja, mis on kena koht tulistada üldiselt kuigi see läheb kummitab maja pime selle aasta lõpupoole juures nagu 4:00 siis on pidevalt võitleb kaotus tuli. Mul on mingi salapärane kilde minu palm kas minu uus burlesk fännid või läheb väljaspool, kuid ma ei ole kindel, kus puitu maetud bloodline haava ja ma ei tunne, nagu tõmmates, nagu ma olen cool niimoodi ja lasen võõrkehad peituvad minu nahk, kuni ma lockjaw.

Ühes stseenis panin pesapalli suurusega frikadell suhu nagu Rocco koputas üle tohutu kaussi spagetid. See oli lihtsalt liiga suur minu nägu ja minu huuled olid üsna kuiv ja valus. Siis tuli see hiiglane pall liha minu nägu ja ma ei saanud täpselt välja sülitama ja ma püüdsin täita nali, mille ta minu suhu pikkus 2 või 3 võetakse. Ühel hetkel hakkasin veidi paanikas ja ma ei saanud hingata, aga ma olin ka naersid ennast üritab teha nalja vaadates nagu Havai siga küpsetatud õun suus nii, sest paanika + naer = pisarad mu silmad tõesti hakkas hästi üles.

Ma arvasin, et minestan ja et see oleks kõige lollim põhjus mind haiglasse - võttes minna traumapunkti on frikadell eemaldatud, peaaegu nagu piinlik nagu siis, kui inimesed panna kolapudelite ja lambid üles oma perset ja ei saa taastada. Vähemalt koks pudeli ja lambid olid tõukas seal seksuaalse põhjustel ei hiiglane frikadell jaoks nali, nii tõesti mu vabandus on palju rumalam.

Mul oli võimalus tõmmata frikadell pärast Amos nn lõigatud, kuid nad pidid kasutama hiiglaslik kausi spagetid ja lihapallid hiljem prop ja iga kord, kui ma vaatasin jama hakkasin kartma. Mu suu hakkas valutama, nagu oleks ta reliving mis juhtus päeva alguses ja valu retseptoreid meenutas mulle seda mitte teha seda uuesti. Mul on mõned valu kogu mu suu kogemustest ja ma ei ole kindel, kuidas ravida seda eriti naha anomaalia, sest see ei ole akne, mida saab kustutas mu sõber Dr Hauschka ja ei kuivaks, et minu Kasvataja kord päev külaline la Mer hoolitseb. Seal ei ole koor, mis reguleerib mõju, võttes nali liiga kaugele, välja arvatud võibolla vaseliiniga.

Siin on lõplik video!2 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Palun, palun kustutada see pind! Oleks tõesti loll arendada veremürgitus ja surevad, sest loll kilde. Ma mõtlen sa tahad, et see on sinu pärand? Inimesed alati meeles loll viise, et inimesed surevad enne midagi meenub, isegi kui see ei ole tõsi. Mama Cass ei lämbuda võileiba ja Elvis ei olnud tegelikult tualetis istumisega, kui ta suri. Niisiis, tehke endale teene ja eemaldada, et kilde. See pani mind võpatama, sest mul oli vastik kilde minu poolt üks kord, ma kasutasin oma hambad, kuidagi, et oli parem kui nuga. Nuga ehmatasid mind. Kui saad hakkama saada tätoveeringud saad hakkama eemaldamist kilde. Sa ei tunne mind, kuid nagu enamik oma fännid, ma tunnen, et ma tean sind. See on üks neist asjadest, mis imevad olemisest kuulsus ja ka üks neist asjadest, mis imevad olemisest fänn, tule mõelda. Aga ma armastan sind, Margaret Cho, et võtta see neetud kilde. See peaks olema teie kõrval blogi. Võtsin kilde!

Jäta vastus