My New Tattoo

Eddy Deutsche lihtsalt üks minu hämmastav tätoveering kunstnike, oli suurepärane loomadest koer, Hodji. Kõik mustad Newfoundlandi läikiv pikk karv ja massiivne pea. Ta oli ka parimad olendid, ja üsna lohutav olemasolu, rahustav need nõelaga ärevus, puhkavad tema muljetavaldav magu loksutades jäsemed ja liigutav ninad, nagu ta võiks paraneda, ja ma olen kindel, et ta ei parane. Loomad on maagia. Maailm on nende päralt. Me elame seda au ja hindame neid. Nende olemasolu on tohutu kingitus, mida loodus pakub meile. Need saame taltsutada, siis on mõeldud hoolitseda ja armastust ning seda hoida ja varandus. Nad meenutavad, kuidas piiratud meie võime armastuse ja pühendumusega on. Nad näitavad meile, kuidas kummardada ja kuidas esineda ja kuidas elada. Kuidas lahti kerima ja Curl meie selg, kui me ette näha. Kõik ja kõike saab õppida nende väikeste, keskmise suurusega ja mõnikord väga suured õpetajad.
Kui Hodji suri, Eddy nägi suurt austust, lõõskav, villid pilt ilus metsaline lahkuda maise koera keha ja siseneb teine ​​sobib rohkem sisaldavad tema suursugusust. Koer ei ole enam jumalik pet, kuid lähemale päikese jumal - tule oma hinge ja veenid. Olemata enam seotud maa tema halb puusad ja liiga kiirendatud koer aastat - surma oli ta jõudnud oma tõelise mina. Ma armastan seda maali. Mida me teeme meie leina meie loomad on oluline. Kui me saame teha kaunis kunst, nagu see, saame ületada meie valu ja kannatusi. Me saame teada, et nende elu ja meie elu tehti parem meie lähedust, ja vaata selgelt, et need lugematud hetki, kus meie silmad kohtusid, ei olnud koer inimeste, vaid pigem jumalik jumalik. Namaste tõepoolest.
Olen vastamata Ralph iga hetk, sest tema surma. Aastad ja pisaraid ei tömbid karm tühjust kaotus teda. Seal on tühi koht minu psüühika ja mu süda, tühi kaja, et kasutada tuleb täita oma pikad mustad küüned puitpõrand, külm kohad, kus tema keha oleks soe plangud. Kui ma ärkan hommikul ma ikkagi instinktiivselt panen käe alla, kus ta kord näha minu kõrval iga öö, ulatudes teda ja ma mäletan kõige purunemist veel tapvalt vaikne viis, et ta ei ole seal. Ma ei saa olla kindel, raputa oma tuhka. Tema säilmed jääma, kus nad on lähedal, kus tema voodi oli elus, pakitud koos oma mustast nahast madrus jerry flash krae, mis toetub kurb pühamu temale kaunistatud õlimaalid ja akvarellid ja pliiats jooniste ja muude pisikeste kallinemine minu armastus . Ta on saanud nagu kuningas tut, tema suurust realiseeruvad tema surma, tema haud Autopsy rikkusi.
Eddy aitas mind panna järjekordne austust Ralph minu nahka, kus ta elab nüüd. Mälu suur koer elab minu keha, pehmust tema karusnaha minu käed, eriti selle all tema lõug ning lai tasandikel rinda, valge nagu ta kandis luuletaja särk tema must jope lokid. Ma tunnen mu huuled puudutaks lagipähe, kus tema kolju panna kõva ja kindel, selle all tema võikompvek dot kulmud. Ma ei haise tema suur maisi helbe käpad ja tunda karedus padjad, kui mu sõrmed otsisid nende vahel väike veeris meie paljude miljonite kõnnib. Ta elab minu sees, ei maa peal, mitte taevas, vaid minus. ja ta on traavel, mis on see, mida ma arvan, et ta oleks tahtnud olla, ehk mida ta mõtles ta oli. Tall ja tugev ja kiire ja kicker ja runner ja majesteetlik ilu. Minu austusavaldus mu arm teha meisterlik kunstnik, kes tõesti mõistab. See tattoo toob mind peaaegu kontrollimatu lahtistite nutt oma ilu ja siirus. Võib-olla ma ei lase tuhka nüüd minema. Mul on selline.

Eddy Deutsche lihtsalt üks minu hämmastav tätoveering kunstnike, oli suurepärane loomadest koer, Hodji. Kõik mustad Newfoundlandi läikiv pikk karv ja massiivne pea. Ta oli ka parimad olendid, ja üsna lohutav olemasolu, rahustav need nõelaga ärevus, puhkavad tema muljetavaldav magu loksutades jäsemed ja liigutav ninad, nagu ta võiks paraneda, ja ma olen kindel, et ta ei parane. Loomad on maagia. Maailm on nende päralt. Me elame seda au ja hindame neid. Nende olemasolu on tohutu kingitus, mida loodus pakub meile. Need saame taltsutada, siis on mõeldud hoolitseda ja armastust ning seda hoida ja varandus. Nad meenutavad, kuidas piiratud meie võime armastuse ja pühendumusega on. Nad näitavad meile, kuidas kummardada ja kuidas esineda ja kuidas elada. Kuidas lahti kerima ja Curl meie selg, kui me ette näha. Kõik ja kõike saab õppida nende väikeste, keskmise suurusega ja mõnikord väga suured õpetajad.

Kui Hodji suri, Eddy nägi suurt austust, lõõskav, villid pilt ilus metsaline lahkuda maise koera keha ja siseneb teine ​​sobib rohkem sisaldavad tema suursugusust. Koer ei ole enam jumalik pet, kuid lähemale päikese jumal - tule oma hinge ja veenid. Olemata enam seotud maa tema halb puusad ja liiga kiirendatud koer aastat - surma oli ta jõudnud oma tõelise mina. Ma armastan seda maali. Mida me teeme meie leina meie loomad on oluline. Kui me saame teha kaunis kunst, nagu see, saame ületada meie valu ja kannatusi. Me saame teada, et nende elu ja meie elu tehti parem meie lähedust, ja vaata selgelt, et need lugematud hetki, kus meie silmad kohtusid, ei olnud koer inimeste, vaid pigem jumalik jumalik. Namaste tõepoolest.

Olen vastamata Ralph iga hetk, sest tema surma. Aastad ja pisaraid ei tömbid karm tühjust kaotus teda. Seal on tühi koht minu psüühika ja mu süda, tühi kaja, et kasutada tuleb täita oma pikad mustad küüned puitpõrand, külm kohad, kus tema keha oleks soe plangud. Kui ma ärkan hommikul ma ikkagi instinktiivselt panen käe alla, kus ta kord näha minu kõrval iga öö, ulatudes teda ja ma mäletan kõige purunemist veel tapvalt vaikne viis, et ta ei ole seal. Ma ei saa olla kindel, raputa oma tuhka. Tema säilmed jääma, kus nad on lähedal, kus tema voodi oli elus, pakitud koos oma mustast nahast madrus jerry flash krae, mis toetub kurb pühamu temale kaunistatud õlimaalid ja akvarellid ja pliiats jooniste ja muude pisikeste kallinemine minu armastus . Ta on saanud nagu kuningas tut, tema suurust realiseeruvad tema surma, tema haud Autopsy rikkusi.

Eddy aitas mind panna järjekordne austust Ralph minu nahka, kus ta elab nüüd. Mälu suur koer elab minu keha, pehmust tema karusnaha minu käed, eriti selle all tema lõug ning lai tasandikel rinda, valge nagu ta kandis luuletaja särk tema must jope lokid. Ma tunnen mu huuled puudutaks lagipähe, kus tema kolju panna kõva ja kindel, selle all tema võikompvek dot kulmud. Ma ei haise tema suur maisi helbe käpad ja tunda karedus padjad, kui mu sõrmed otsisid nende vahel väike veeris meie paljude miljonite kõnnib. Ta elab minu sees, ei maa peal, mitte taevas, vaid minus. ja ta on traavel, mis on see, mida ma arvan, et ta oleks tahtnud olla, ehk mida ta mõtles ta oli. Tall ja tugev ja kiire ja kicker ja runner ja majesteetlik ilu. Minu austusavaldus mu arm teha meisterlik kunstnik, kes tõesti mõistab. See tattoo toob mind peaaegu kontrollimatu lahtistite nutt oma ilu ja siirus. Võib-olla ma ei lase tuhka nüüd minema. Mul on selline.



3 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. See on tõsi, ma kaotasin oma koera pärast teda 15year.I pani ta minu arm nüüd ma tunnen palju lähemale teda. Ikka igatsen teda palju. Nii kes kaotab lemmiklooma panna neid keha. @ Sako517

Jäta vastus