Ma armastan Bob Mould


On ööd, et määrata oma elu ja ma kujutan ette, et kui sa sured, kui film oma elu möödub enne oma silmad, tekib osavalt toimetatud tipphetki need korda ja siis võib jättes oma keha ja laskumist kerge, kuid sa ' ll meeldivalt meelelahutust reisi ajal, nagu lennu peaosades teile ja parimat teile (tasuta Foo Fighters viide - ja minu lemmik FF laul).
Tulin tund varem Disney saalis vaadata Bob Mould ja Dave Grohl harjutama, enamasti näha poisid oma kitarridega. Istusin peaaegu üksi Frank Gehry projekteeritud fantasia kohta kontserdisaalis ja vaatasin need suurepärased kolleegid alternative rock tempo üle lava, muinasjutuliselt haruldane ja kallis ja kuulus instrumentide slung madal, kui nad võiksid minna oma rihmad, sujuvalt hüppab laul laul, täites õhku buzz kitarre ja siis Dave trummimängu. Tundsin, nagu printsess ja ma tundsin pitchfork.com võitjaks ja backstage kleebis kuulutas mind "kunstnik" põlenud auk tagataskus minu nahk teksad. Tundus imelik, et on raputanud nii raske, mängis nii kiiresti, et see oli villid mu nahka, kui ma vajunud madal arvesse Palus istekohta auditoorium. Ei ole pit Orkesterisyvennys LA Filharmoonia, või õigemini, nad istuvad auku. Ma ebaseaduslikult istus peal tagasi mu iste, sest ma ei saa ära hoida oma kuju ja mugavus. Bob ja Dave lõhata läbi nii palju armastatud laulud, whizzing poolt nii kiiresti, sa vaevalt seda uskuda, ja tõuse ja sära oranž amprit oli nagu citrusy, audio / visuaalse toidukorv ja prognoosimine õhus ööd au Bob , tõesti kõige olulisem näitaja indie rock, ja nii mõjukas, et nii palju, eriti kõigile, kes olid kogunenud tema auks oli nii tuntav ma võiks seda maitsta ja kuulda ja tunda.
Kolisin alla esireas ja võttis palju udune Hipstamatic fotod Britt Daniels, üks parimaid ansamblid kunagi, lusikas. Ma armastan Lusikas kuni punktini, peaaegu religioosne fanatism. Minimalism nende heli koos maksimalism (ma tean, et ei ole sõna, kuid ma teen seda ühe kui ma armastan Spoon nii palju) ja Britt oma emotsioone vokaal ja pingeline, briljantselt arhitektuuri laululoojate teeb iga üks lusikas laulud Kogu universum napilt kolm minutit. Ma pean ütlema, minu lemmik võiks olla "Jaapani Sigaret Case", mis võib teha mul suitsetama, et ma võiks olla üks. I fucking love Spoon.
Ma passisime natuke Craig Finn ja Tad Kubler kohta Hold Steady, kelle mürisev üleviimise "hea mõte" põrandaga mind. See on üks minu isiklik lemmik laule, mis kunagi saab skip iTunes shuffle, et tuleb alati kuulata, kui see on kätte kuni minu väike digitaalne kaaslane, võibolla isegi kaks või kolm korda järjest. Craig laulab nagu mees omas, ja ma armastasin teda jälgida küljelt laval, sest ma võiks öelda, et need olid laulud, mis ta oli laulnud aastaid, just nagu mina. Need laulud Bobs on meie veres. Nad on trükitud meie DNA, mu rakud liikumas minu keha tillukeste kett koosseisude hea mõte ja muudatused. Craig laulis neid hästi sügav tume sügavus ja igatsus, et ma tean lähedalt ja need laulud ei ole lihtsalt laule, mitte lihtsalt kogumise märkmeid ja muljetavaldav kitarr õitseb, pigem on need muusikalised struktuurid, ehitada sildu sina ja mina muudab meid - USA. Rääkides "bout minu põlvkond. Craig ja Tad ütles mulle, et neil on tattoo gun oma tour buss, ja et nad tavaliselt tätoveering üksteist teedel. Pean mõni neist tätoveeringud.
No Age oli jumalik ja noorte ning põrkas üle kogu lava kõrval Bob ja see oli fantastiline, et need lapsed, kes näiliselt on sündinud umbes samal ajal, Copper Blue ilmus mängib mees ise. Mida ma armastasin umbes kõik kunstnikud olid, et nad olid tillukesed mikrokosmost, mis juhtub ja kes juhtub muusika täna ja see on ilus asi näha. Nüüd on päevad, kui õpime laule iTunes Genius, aga kui saade nagu seda armastades kureeritud kunstnik nagu Bob Mould, geenius on inimene, nagu see oleks pidanud olema esimene koht.
Ryan Adams "kitarri tech tuli välja Buck Owens kitarr, kahekordse pickguard, midagi, mis ei oleks kohatu Country Music Hall of Fame või kätes Jack White on fantastiline dokumentaalfilm" see võib saada kõva "ja ma ihaldatud asi kuni punktini, kus tippude mu sõrmed põles puudutada fretboard, kuid Ryan ei jõua mängides ajal näidata, valides ilusti meelas drednoot koos rasta värve kogu ees. Ryan Adams on kõlav, hingeline, classic riik sentimentaalsete laulude esitaja häält ja vaeva oma südames ma kuulen mõned märkmed paneb mind mõtlema ja tunne "ma armastan teda" - selline on võimu suurepärane laulja - ja Bob laulud kõlasid kuulsusrikas ja soe ja südantlõhestav, tulevad teda. Südamevalu võõras tõepoolest. See oli lihtsalt Ryan üksi laval, mida ma alati armastan, mis on üsna haruldane mulle tunnistajaks, nagu ma olen ainult näinud teda elama Cardinals, tema tapja, lõhenemine toetus bänd ja on ainult töödeldud paljad kondid versiooni of Tule mulle järgi ta teeb, kui ta reisid nendega kütuse mu akustiline, unplugged tulekahju. Ryan Adams on ime ja imetlema ja kiireloomuline ja kulumise ja ausus tema hääl absoluutselt saadab mulle. Küsisin temalt, backstage, kui ta mäletas maali andis ta mulle, mis on valmistatud supermarket kleebiseid kuiva kustutada pardal. Ta naeris ja ütles: "Jah, ma mäletan seda väga hästi ...." Me naersime ja ma sain tõesti super närvis ja Starstruck ja tuli minna minu garderoob ma jagada Grant-lee.
Grant ja mul oli õhtusöök Matt Pinfield ning Matt ja mina rääkisime nii kõvasti Afganistani Whigs ja Greg Dulli et ma tegelikult tungis higi ja jätkasin higistamine, kuni ma läbi "Sinu lemmik asi", kus Grant ja Jon ja Jason ja hiljem liitus igaüks lavale "Vaadake veidi Light". Muidugi võtsin vabadusi ja laulis nii rohkem kui refrääni, kuid Bob armastas seda. Aga ma ütlen teile, et parim osa - just pärast jangly, igavesti optimistlik avamine RIFF laulu- ja enne esimest salmi, Bob pöördus ja vaatas mulle õrn omamoodi tänu, ja ma pole kunagi näinud seda intensiivselt ilus mees otsima rohkem ilus, ja ta kolis minu poole ja suudles mu põske ja naeratas ja naeratas ja siis astus mikrofoni ja hakkas laulu ja ma seisin seal lihtsalt suudles ja see oli parim rock'n'rolli suudelda kogu aeg ja mu süda hüppas ja mu vaim tõusis ja see oli aeg peatub hetkeks, et on haripunkt film, mis läbib mu silme minu surma.

On ööd, et määrata oma elu ja ma kujutan ette, et kui sa sured, kui film oma elu möödub enne oma silmad, tekib osavalt toimetatud tipphetki need korda ja siis võib jättes oma keha ja laskumist kerge, kuid sa ' ll meeldivalt meelelahutust reisi ajal, nagu lennu peaosades teile ja parimat teile (tasuta Foo Fighters viide - ja minu lemmik FF laul).

Tulin tund varem Disney saalis vaadata Bob Mould ja Dave Grohl harjutama, enamasti näha poisid oma kitarridega. Istusin peaaegu üksi Frank Gehry projekteeritud fantasia kohta kontserdisaalis ja vaatasin need suurepärased kolleegid alternative rock tempo üle lava, muinasjutuliselt haruldane ja kallis ja kuulus instrumentide slung madal, kui nad võiksid minna oma rihmad, sujuvalt hüppab laul laul, täites õhku buzz kitarre ja siis Dave trummimängu. Tundsin, nagu printsess ja ma tundsin pitchfork.com võitjaks ja backstage kleebis kuulutas mind "kunstnik" põlenud auk tagataskus minu nahk teksad. Tundus imelik, et on raputanud nii raske, mängis nii kiiresti, et see oli villid mu nahka, kui ma vajunud madal arvesse Palus istekohta auditoorium. Ei ole pit Orkesterisyvennys LA Filharmoonia, või õigemini, nad istuvad auku. Ma ebaseaduslikult istus peal tagasi mu iste, sest ma ei saa ära hoida oma kuju ja mugavus. Bob ja Dave lõhata läbi nii palju armastatud laulud, whizzing poolt nii kiiresti, sa vaevalt seda uskuda, ja tõuse ja sära oranž amprit oli nagu citrusy, audio / visuaalse toidukorv ja prognoosimine õhus ööd au Bob , tõesti kõige olulisem näitaja indie rock, ja nii mõjukas, et nii palju, eriti kõigile, kes olid kogunenud tema auks oli nii tuntav ma võiks seda maitsta ja kuulda ja tunda.

Kolisin alla esireas ja võttis palju udune Hipstamatic fotod Britt Daniels, üks parimaid ansamblid kunagi, lusikas. Ma armastan Lusikas kuni punktini, peaaegu religioosne fanatism. Minimalism nende heli koos maksimalism (ma tean, et ei ole sõna, kuid ma teen seda ühe kui ma armastan Spoon nii palju) ja Britt oma emotsioone vokaal ja pingeline, briljantselt arhitektuuri laululoojate teeb iga üks lusikas laulud Kogu universum napilt kolm minutit. Ma pean ütlema, minu lemmik võiks olla "Jaapani Sigaret Case", mis võib teha mul suitsetama, et ma võiks olla üks. I fucking love Spoon.

Ma passisime natuke Craig Finn ja Tad Kubler kohta Hold Steady, kelle mürisev üleviimise "hea mõte" põrandaga mind. See on üks minu isiklik lemmik laule, mis kunagi saab skip iTunes shuffle, et tuleb alati kuulata, kui see on kätte kuni minu väike digitaalne kaaslane, võibolla isegi kaks või kolm korda järjest. Craig laulab nagu mees omas, ja ma armastasin teda jälgida küljelt laval, sest ma võiks öelda, et need olid laulud, mis ta oli laulnud aastaid, just nagu mina. Need laulud Bobs on meie veres. Nad on trükitud meie DNA, mu rakud liikumas minu keha tillukeste kett koosseisude hea mõte ja muudatused. Craig laulis neid hästi sügav tume sügavus ja igatsus, et ma tean lähedalt ja need laulud ei ole lihtsalt laule, mitte lihtsalt kogumise märkmeid ja muljetavaldav kitarr õitseb, pigem on need muusikalised struktuurid, ehitada sildu sina ja mina muudab meid - USA. Rääkides "bout minu põlvkond. Craig ja Tad ütles mulle, et neil on tattoo gun oma tour buss, ja et nad tavaliselt tätoveering üksteist teedel. Pean mõni neist tätoveeringud.

No Age oli jumalik ja noorte ning põrkas üle kogu lava kõrval Bob ja see oli fantastiline, et need lapsed, kes näiliselt on sündinud umbes samal ajal, Copper Blue ilmus mängib mees ise. Mida ma armastasin umbes kõik kunstnikud olid, et nad olid tillukesed mikrokosmost, mis juhtub ja kes juhtub muusika täna ja see on ilus asi näha. Nüüd on päevad, kui õpime laule iTunes Genius, aga kui saade nagu seda armastades kureeritud kunstnik nagu Bob Mould, geenius on inimene, nagu see oleks pidanud olema esimene koht.

Ryan Adams "kitarri tech tuli välja Buck Owens kitarr, kahekordse pickguard, midagi, mis ei oleks kohatu Country Music Hall of Fame või kätes Jack White on fantastiline dokumentaalfilm" see võib saada kõva "ja ma ihaldatud asi kuni punktini, kus tippude mu sõrmed põles puudutada fretboard, kuid Ryan ei jõua mängides ajal näidata, valides ilusti meelas drednoot koos rasta värve kogu ees. Ryan Adams on kõlav, hingeline, classic riik sentimentaalsete laulude esitaja häält ja vaeva oma südames ma kuulen mõned märkmed paneb mind mõtlema ja tunne "ma armastan teda" - selline on võimu suurepärane laulja - ja Bob laulud kõlasid kuulsusrikas ja soe ja südantlõhestav, tulevad teda. Südamevalu võõras tõepoolest. See oli lihtsalt Ryan üksi laval, mida ma alati armastan, mis on üsna haruldane mulle tunnistajaks, nagu ma olen ainult näinud teda elama Cardinals, tema tapja, lõhenemine toetus bänd ja on ainult töödeldud paljad kondid versiooni of Tule mulle järgi ta teeb, kui ta reisid nendega kütuse mu akustiline, unplugged tulekahju. Ryan Adams on ime ja imetlema ja kiireloomuline ja kulumise ja ausus tema hääl absoluutselt saadab mulle. Küsisin temalt, backstage, kui ta mäletas maali andis ta mulle, mis on valmistatud supermarket kleebiseid kuiva kustutada pardal. Ta naeris ja ütles: "Jah, ma mäletan seda väga hästi ...." Me naersime ja ma sain tõesti super närvis ja Starstruck ja tuli minna minu garderoob ma jagada Grant-lee.

Grant ja mul oli õhtusöök Matt Pinfield ning Matt ja mina rääkisime nii kõvasti Afganistani Whigs ja Greg Dulli et ma tegelikult tungis higi ja jätkasin higistamine, kuni ma läbi "Sinu lemmik asi", kus Grant ja Jon ja Jason ja hiljem liitus igaüks lavale "Vaadake veidi Light". Muidugi võtsin vabadusi ja laulis nii rohkem kui refrääni, kuid Bob armastas seda. Aga ma ütlen teile, et parim osa - just pärast jangly, igavesti optimistlik avamine RIFF laulu- ja enne esimest salmi, Bob pöördus ja vaatas mulle õrn omamoodi tänu, ja ma pole kunagi näinud seda intensiivselt ilus mees otsima rohkem ilus, ja ta kolis minu poole ja suudles mu põske ja naeratas ja naeratas ja siis astus mikrofoni ja hakkas laulu ja ma seisin seal lihtsalt suudles ja see oli parim rock'n'rolli suudelda kogu aeg ja mu süda hüppas ja mu vaim tõusis ja see oli aeg peatub hetkeks, et on haripunkt film, mis läbib mu silme minu surma.

Bob Mould Show 11/21/2011


Bob Mould 11/21/2011


12 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Wow ... see on ilus postitus! Ma armastan Bob Mould liiga - liiga halb ma elan Brasiilias ja ta pole kunagi läbi siin ... noh, võib-olla ühel päeval :)
  Soojem ja tänu suurele tekst! (Muide, tänu ka on üks mu lemmik filme: "See on Minu Party" - tõesti kurb, kuid väga ilus ka.)

 2. Ms Cho, aitäh reliving see uskumatult eriline õhtu kirjalikult, need meist, kes elavad kaugel ja võib ainult soovida! Andres suur aitäh alates üsna märkimisväärsel segment naissoost fänn elanikkonnast, kes on unistanud absoluutselt aastakümneid musi sellest, kui paned ta nii suurepäraselt, "intensiivselt ilus" mees. Sa õnnelik kullake teile! Bob Mould tähendab vähemalt mulle nüüd, kui ta tegi 80ndatel ... tema muusika on täis mu elu, ja teinud seda nii palju rikkamad. Ma tõesti armastasin lugemine sellele ametikohale.

 3. Ma tunnen samamoodi umbes Ryan Adams. Ma jätan oma näitab end murest murtud, et ta ei ole nii armunud mind nagu ma olen koos temaga. Ei me lihtsalt kogeda sama asja koos, sama emotsionaalne maavärin? Kuidas tähenda talle midagi ja ta mulle nii palju ?! See, kuidas ma tean, et näidata ma näen, on hea, kui ma jätan murest murtud. Tänu pr Cho. Armastan sind ka.

 4. Tundsin oma emotsioone kogu post ja oli külmavärinad ja siis lõpus, kui ta andis teile suudlus, see tõi pisarad silma. Beautiful! Kuidas saaks keegi ei armasta Bob Mould? Ma lähen muudan Hold Steady Stay Positive cd praegu mängib ja kuulata Bob Mould töövihik ja lase mu lapsed vaatavad mind nagu ma olen pähklid, kui ma laulma Vaata Little Light ülaosas mu kopsud. Täname, et jagada oma kogemusi ..

 5. Õigus! Olen näinud Bob live 4 või 5 korda, ja tuli hilja Husker Du tõesti ainult kuulsid neid kui Warehouse tuli välja ..., mis teeb umbes 25 aastat minu jaoks. See on häbi, Bob ei ole enam populaarne üldiselt, vaid tõeliselt suured kunstnikud harva on. Emotsioonid avaldasite poole muusika on täpselt, mida ma tunnen ... armastan seda!

 6. Mis Ms Cho ei maininud, kuidas tema ilus, tugev laulu tugevdatud, mis oli juba väga meeldejääv õhtu. Olin publiku ja nii õnnelik, et on olnud tunnistajaks selline talent ja kogukondliku õnne.

  Rock, Ms Cho.

 7. Milline suurepärane kogemus !! Olen näinud Bob mitu korda, aga ainult kohtus temaga lühidalt kaks korda. Ma olen täiesti kadestan sind.

 8. Ostis minu esimene Bob rekord (mäletan neid?) Umbes 86 või 87 ja ma arvan, et seda kutsuti Land Speed ​​(on see, et paremal) ja see oli praktiliselt unlistenable, lihtsalt valus. Kangekaelselt, ostsin uue albumi ja järgmine ja ma armumine Bobi laululoojate ja kitarr keretäis (ma arvan, nad kutsuvad seda purustamise nendel päevadel). Nii soundtrack minu elu on Bob. Mul on iga natuke oma muusikat ja see sobib kõigile minu meeleolusid. Kohtasin teda kord nägin teda live once, loe oma uskumatu raamat, ja lubage mul öelda, et ma tunnen, et see on Aus, otsekohene rääkimine mees. See austusavaldus tähendab palju meie kõigi jaoks, ma tean, ja ma ei saa oodata, et see! Armastan sind, Bob, soovin, et oleksin sündinud mees !!!

 9. Im ole palju sinu Margaret. Aga mida sa ütled Bob Mould ja Dave Grohl on täpselt, mida ma tunnen! Sinu kirg nende muusika ja mida nad on aidanud alternatiiv muusika üteldud tõeliselt südamest. Ma tunnen samamoodi! Siin on meil midagi ühist!

 10. Olen näinud Husker Du, Sugar & Bob ise üle 20 korra (olen vana mees: D), kuid sul pole kuradi aimugi, kuidas hullupööra kade olen teile. Lovely natuke kirjalikult, aitäh xx

Jäta vastus