Kõik Sunny All Time alati

Olin "30 Rock" eile õhtul! Te võite vaadata episood online, alla.

Mul oli selline tore aeg võtteplatsil ja ma armastan seda, kuidas see tuli välja! See on nii hämmastav, ning nagu alati on see super sürrealistlik olema midagi, mida oled juba fänn! Samuti mängib Kim Jong-Il on kauaaegne unistus. Ta on mu Evita.

Mõned pildid on seatud:

19 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. See on üks minu lemmik episoode tänaseni! Sinu iseloom oli selline ootamatu ja värskendav üllatus! See oli lõbus!

 2. Super-Margaret!

  Ma vaatasin, et episood, mõtlesin: "Kes see on hämmastav Korea iseloomu näitleja, kes mängib Kim Jong Il on nii tabavalt ...." Ja siis krediiti see olid sina!! Loved it!

  Muide, ma olen super-fänn alates 1993, kui ma sind nägin tegeleda rühm õpilasi Stanfordi kutsel Aasia-Ameerika Õpilased Assn. Ja siis ma nägin sind Josie Juice Joint SF ja andis sulle "George Stephanopoulos Fan Club" nupule.

  Ootan vaadates oma sära järgmise 50 aasta jooksul! Vahepeal tulevad tagasi New Yorki!

  Michael

 3. Ma sõna otseses mõttes karjusin, kui nägin, et sa mängisid Kim Jong-Il. Lugesin oma eelmise blogi sellest, et sa 30. Rock ja oli nii põnevil. Ja siis mängis Kim Jong Il ja mu maailm oli lõppenud.

  PS sa oled mu kangelane - kõigil rinnetel. Tänan, et imeline.

 4. See on nüüd minu lemmik kõigi aegade episood 30 Rock. Ma tegin kõik mu sõbrad vaadata seda korduvalt nagu tüütu pederast olen! Sa olid täiuslik, ja hirmud. Ma ei suuda uskuda, et on ainult 6 kommentaarid selle postiga ... äkki saate lugeda seda ja me saada parimad sõbrad! Ei? Noh, sa ei saa süüdistada tüdruk fer proovin.

  Sa oled mu lemmik koomiks kunagi. EVER. Ma arvan, et ma saan teha kogu oma "mina olen see" show pähe. Liiga naljakas tüdruk.

  Täname kõiki naerab! Mwah!

 5. UR nii naljakas ja sa ei saa midagi teha! Ma arvan, et on piisavalt juuksed ja make-up ümberkehastumise kuningas Abdullah Saudi Araabia kolmekordne, rock!

 6. Tere Margaret,

  Olen olnud fänn 30 Rock, kuna esimene episood eetris, ja - ma mõtlen seda siiralt - teil on ainult kuulsus külaline täht see oli naljakas show (I tavaliselt ägama, kui seal on külaline kohapeal, kui see tähendab üldiselt vähem naljakas episood üldine). Mitte ainult su välimust naljakas - see oli lõbus!

  Ma armastan sind nii palju põhjuseid!

 7. My Dear MC-te esindate asian naised kõikjal meie kõigi meeleolu ja aspekte. Mõnikord on mul tunne nähtamatu. maailm kipub näha asian naised vaid nad valivad märgistada meile ja keelduvad tunnustamast meid väljaspool oma kasti. Lähete kõik oma võimu ja hiilguse!

 8. Kordan kellegi märkusi eespool. Olen jälginud 30 Rock alates selle loomisest, ja siis sõna otseses mõttes mind piss püksi alates naeravad nii kõvasti (no nali). Fast forward KJI surma eile, ma kindlasti olnud oma clip minu Facebook staatus. Liiga kiiresti?

  Hoia oleks lõbus.

 9. Võimalik, et kõige lõbus episood 30 Rock siiani (mis ütleb palju, sest see show on järjekindlalt geenius).

  Glengarry Glen Ross paroodia lõpus oli mulle valjult naerdes. "See kohvi crosers Onry!"

  Suurepärane töö!

 10. Hei, ei isa Great Leader Kim Il-Sung visata kivi ja koputasin sätestatakse imperialistliku spioon satelliit? Ja tema pilt väidetavalt ilmus tortilla.

 11. Pingback: 100 Jooga Poosid

Jäta vastus