Review of Cho sõltuva Tour - Anaheim

Margaret Cho at Grove of Anaheim Last Night
Ali Lerman
OC Weekly

Hype: Geid ja sirgetel pakitud maja ja naeris täiuslik harmoonia eile kell Margaret Cho "Cho Sõltuv" comedy show Grove of Anaheim. Sest neljapäev "kooli öö" suurus rahvahulk oli päris muljetavaldav. Aga samas, see on kiire rääkimise määrdunud tüdruk Margaret Cho me räägime. Ja viimane kord, kui ma kontrollisin, ta on päris muljetavaldav ise (Kui te vastamata show, saad alati püüda Margaret TV: ta on selle hooaja Tantsud tähtedega ja Drop Dead Diva).

Näita: Avamine show oli tour mate John Roberts ja tema massiivi parukad, et kõik tuli koos muljeid. Ja see, kuidas ta liikus puusad lauldes laulu oma? Noh, ta teeb otse tüdruku soovi et ta oli gei.

Rääkides ... publik oli tirtsutad ja hollering eest 41-aastane peaesineja Margaret Cho kui ta tunnistas, et tal on eesmärk tema oma. Eesmärk on hoida seksivad. Räägitakse ainult Margaret võiks panna seda, "Ma tahan olla nii vana, et kui ma olen kuradi ja ma palun mu nimi on, sest ma tõesti vaja teada, minu nimi!" Ma arvan, et igaüks vajab eesmärki. "

Terava keelega ja hämmastav laval esinemine, Margaret käsitlenud teemasid nagu poliitika, striptiisiklubid, usutunnistuse, ja tegelikult situb oma püksid paar nädalat tagasi. Hei, keegi ütles, et ta oli daam nagu-aga võibolla see on see, mis juhib sind temaga. See oli nagu võttes vestlus Margaret Cho; Ma sõna otseses mõttes sai "Cho Sõltuv" tema iga sõna ja ei saa oodata, et kuulda, mida ta ütleks kõrval.

Tutvustada muusikat tema album nimetatakse ka Cho sõltuva, Margaret vöötatud välja lugusid nagu hüsteeriline "My Dick", "Mul on kahju," ja duett John Roberts (teha kui kehastamine nende moms) nimega "My Puss."

Naerab tulid pisarad mu silmad, see oli nii suur. Ei taha ainult šokk rahvahulga räpane laule ja nalju, Cho Tantsud tähtedega partner Louis van Amstel üllatunud ja siis pimestada rahvahulga samas ketramine kogu põrandal prop tiivad DWTS, mis kohtunike vihkas muide. Aga mitte see rahvahulk. Nad armastasid iga hetke sellest. Mina

Crowd: palju naerab segada helide plaksutamine mööda paroodia laulu. Kuigi etendus oli kaks tundi pikk, Rahvas jäi tundlik ja innukas kuulda järgmise natuke raunch välja tulema Margaret suu kogu aeg.

Kuulsin: "Ma ei saa oodata, et kontrollida, et" Grinder "app ta rääkis minu telefon!" Sorry folks, sa lihtsalt pidid seal olema.