My Body

Olen tantsivad paremini. See kõik läheb paremaks. Mu keha on hea tunne. Ei ole nii valus ja šokis, nagu see oli. Louis ja mina ka lõbus teedel, mu Cho Sõltuv Tour , mis on suurepärane. Ma tahaks, et ta võiks tulla koos minuga kogu aeg.

Ma arvan, et kogu see DWTS kogemus on sundinud mind mu keha ja ma olen armastav seda. See on see, mida inimesed peavad tundma, nagu kogu aeg. Ma ei ela minu keha normaalselt. See on nagu on märk üles, "Back in 5" - veidi kella varustatud liikuvad käed, kuid ma ei ole kunagi tegelikult tagasi tulla. Ma elan väikeses ruumis eespool sügaval minu peas, nagu ma olen üürile ruumi, kuid see ei kuulu. Noh, see on aeg tulla trepist alla.

See on imelik, et olla oma kehas. Ma tavaliselt proovida põgeneda nii palju kui suudan. Kui ma pean istuma kuskil minut, mul on vaja raamat või arvuti või minu murakas või minu ipod. Kui ma söön ma tahan telekat vaadata. Kui ma olen siin, ma tahan seal olla. Et mind, "autopiloot" on "sees". Ma lihtsalt tätoveeritud tundi, sest ma ei tunne seda. Ma ei ole mulle. Isegi siis, kui keegi teine ​​on minus. Kas pole kurb?

14 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. Margaret, ma olen nii õnnelik teie jaoks. Sa näed hämmastav ja ma arvan, et tantsimine on just selline loominguline kasutamise, mis on õige! Sa oled tõeline inspiration- äge, andekas, tark, ja alati naljakas. Täname, rockin see alati ja hoiab jõudu! (Nüüd minna ja võita see meile korea sistas!)

 2. Vahel mu keha tunne tuba minu maja, mis kunagi harjub või et ruumi taga oma ahi, et olete kordagi puhastada. Kuni ma hakkasin teed jooga Ma kunagi ostnud mõttega, et füüsiline koondumine võib teravdada vaimne keskendumine aga nüüd ma ihkama et seost minu keha ja vaimu.

  Kui ma esimest korda kuulsin, et sa tegid DWTS ma tegelikult ei saa aru, kuid nüüd ma näen, et sa oled kõike uusi asju proovida ja laiendada ennast isikuna. Loodan, et te inspireerida paljud meist laisk õed ei oodata, et alustada, et reisi!

 3. Ma olen seal olnud. Aga kui ta tuli tegelevad minu buliimia, mul oli taastada. Kui ta tuli üritab olla terve seksuaalelu kaine, mul oli taastada. Tema palju parem siin, ... KÕIK seda! ;)

  Ma usun sinusse Margaret !!!

  love love love

 4. Margaret, ma ei saa tõesti seotud sellele ametikohale.
  Nagu kõrvale, ma olen nii õnnelik, et ma avastasin oma blogi! Mitte ainult teil lõbus, sa oled andekas kirjanik. Olen olnud fänn sinu jaoks 16 aastat (wow, ma ei suuda uskuda, kui kiiresti aeg läheb!) Ma lähen vaata sa elad Toronto järgmisel kuul esimest korda ja ma ei saa oodata!
  Hoia blogimine; sa oled fantastiline :)

 5. WOW! Sa sõnadesse midagi, mida ma ei saa kunagi tegelikult seletada, kuid ma tunnen täielikult. Ma olen nii õnnelik, te leida oma keha ja tee on veel olemas. Loodan, et saan sama tegema! <3 sind.

 6. Tere Margaret,

  Tänu sellele ametikohale.
  Mul on sama probleem. Võibolla see on pistmist armastav oma keha, või isegi ainult nõustudes, mis on. Mina, nagu sina, oled Aasia ja "suure kondita". Alati hädas oma kaalu ja püüdnud sobitada "standard" on f ** king kurnav! Ma olen alati otsinud, et järgmisel hetkel :( sest ma hoida mõtlemist, millal ja kuidas ma seda muuta. Olles praegu võimaldab muudatus juhtuda loomulikult. See on inimesed nagu sina, kes on tõeliselt inspiratsiooni, sest te mitte ainult väljendada oma võitlusi, kuid pakute ülejäänud meile lootust, et me ei pea lase tal täielikult hävitada meie võimalus on olla funktsionaalne ja asjaomaste inimeste!

  Rock tüdruk!

Jäta vastus