Ma armastan Louis!

Mul on parim partner " Tantsud tähtedega "- Louis van Amstel ! Ta on uskumatu tantsija - maailmameister mitu korda üle, et ta on uhke, ta lõbusalt naljakas, ta on suurepärane õpetaja, ta on gay (mida ma armastan love love love love love - tüdruk - ta on perekond)! Ma ei küsi parem inimene paarikaupa koos. Ja mis on väga lahe on ta fänn minu ka!

Meil on harjutame iga päev mitu tundi, ja ma olen nii õnnelik, sest ta seletab asju nii hästi, et ta teeb seda lõbu pärast, ta tõesti paneb mind higi ja ma olen armastav iga teine ​​seda. Tema keha on nii täiuslik. Kuidas ta liigub on tõeliselt inspireeriv. Ja ta aitab mul edasi liikuda! Ma soovin, et saaksin teile näidata väike rutiin ta on õpetanud mind nüüd - sest ma ei suuda uskuda, et ma teen neid ise. Isegi kaks sammu koos tundub nagu ime mind. Kui meil on sünkroonis ja tantsimine koos, tundub, nagu me lendame. Ma ei ole kunagi tundnud graatsiline või elegantne, kuid alla Louis 'range õpetuse, ma tunnen, et mu keha on muutumas, isegi pärast paari päeva. Mu keha on hakanud tunduda see teab kuhu minna. Meil on hakanud hoogu - midagi on toimumas. Alguses ma ei saanud seda teha, ma ei suutnud seda teha, ma ei suutnud seda teha, ja siis äkki, ma suudan. Ta kordab liikumist kuni ta saab mulle naha alla, ja seal ei öelda, kui ma perse. Kui ma magama, ta korjab mind üles ja hakkame uuesti ja siis ma ei kuulu. Ma spin. Asun. See paneb mind tundma elus. See teeb mind tunne, nagu mu keha on siin. See on 41 aastat vana, ja see on lihtsalt fantastiline.

See on metsik avastada uusi asju ise selles eas. Ma arvasin, et ma teadsin, et kõik, mida ma teha saan. Ma olen tõesti leida nii palju välja, nende higine, haige kulutatud tunnid tantsustuudio. Ma tõesti ei mõtle sellele, et see kõik on konkurents, olen lihtsalt nii õnnelik, ma olen teinud uue sõbra. Mul on hea meel, et ma olen õnn, et keegi näitab mulle, ilus liikumine on mul sees. Ma ei saa oodata, et tantsida temaga maailma. Tänan sind nii palju Louis !!! Ma olen nii armunud juba !!

Margaret ja Louis

17 Kommentaarid. Lisa Mix ...

 1. See on see, mida ma armastan umbes DWTS! Sa "saada" see Margaret! Ja Louis on vaid nukk, kas pole? Ma arvan, et kaks teed vapustav paar ja ma ootan sind tantsima. Go, tüdruk, mine! * G *

 2. Yesss !! Team Margaret ja Louis kogu tee. Ma ei suuda uskuda, et sa ei kavatse kooskõlastada oma tour ja DWTS samal ajal. Sa oled selline inspiratsioon!

 3. Olen juba hõiskab teile ja Louis !!! Ei saa oodata, kuni uus hooaeg algab! Lähed guurrrllll !!!!!

 4. Louis on üks parimaid, parim, parim plusse DWTS !!! Ma armastan vaadates tema hooaeg teise järel ja kuidas ta teeb oma partneritega sära on imeline !! Ma arvan, et see on parim osa sellel näitusel on seos tähtede ja plusse, sest kui see on olemas ja neid töötad see kõik lihtsalt tundub pingutusteta !! Ma olen nii põnevil, et näha sind DWTS ja ma tean, et ma tulen ärandamine mõned mobiiltelefonid ja sisselogimine ID-d, veendumaks, et on top hinnatud getter iga nädal!

  Mine Cho !!!

 5. Ma ei vaata DWTS, aga ma tulen tuning, tänu teile Margaret.

  Ja ma olen üllatunud, et sa ütled, et oled 41, ma arvasin, et sa oled vaevalt 30! Ja mis Fabu pilt sinust ja Louis. Armastan seda! Hoia blogi tulemas.

 6. OMFG! Tüdruk sa pead ütle meile, kui teie DWTS hooaja algust. Ma hakkan vaatame lihtsalt põhjustada teie peal.

 7. ARGH !!! Margaret! Mitte ainult oma osaluse DWTS sunni mind alustada vaadates Näita uuesti, kuid ma pean helistama ja hääletada ka. (Hei Cho fännid, ärge unustage, et helistada ja hääletada ONLINE ... väga importida!)

  Ma lõpetasin vaadates näitab mitu aastat tagasi, kui Dancing With The Stars sai Tantsud "Stars"? Õnneks sel hooajal, trellitatud mõned võistlejad, teeb ka "Stars" tegelike jätkub.

  Louie! Kui suur teie jaoks! Nagu ma mäletan, Louie oli parim mees tantsija. Võibolla see on, sest ta on lühem kui paljude teiste meessoost tantsijad ... tema raskuskese on erinev, või mis iganes ... aga tema käigud olid alati karge ja täpne! Ta ei võitnud kirev peegel pall veel. Võib-olla sel aastal teiega oma partner, ta võib tegelikult võita.

  Ma vaatan, Margaret. Ma hääletan. Ma tean, et sa ja Louie will rock põrandale!

  Ja sa arvasid persimmons olid toitumine põrgust !!! Skinny nüüd, te ei kavatse hajuvad enne meie silmad!

 8. Jah .... Mulle meeldib, et sa oled show. Ma ei ole kunagi vaatasin, aga ma teen seda nüüd ja hääletada teil :)

  Armastus mops armuke!

 9. Lugupeetud Margaret:

  Mind ei huvita, kui saab tantsida lakkuda: teil saada kõik oma hääled iga nädal olete. Olen fänn. Ja endine latin tantsusaal tantsija. Edu teile, nautige, olge ettevaatlik ja nautida Louie! Tantsud, et on!

  Soojem,

  Nancy Ann

 10. Nii põnevil, et teil saab olema DWTS! Ma juba kujutan oma kostüümid, oma rutiin ... ja kui nad teile laulda, juhid on ketramine! Nad ei tea, mida nad on ette! Louis on jumalik ja täiuslik partner teie jaoks! Ma tõesti loodan, et te lähete kaugele! Kavatsen helistada ja osaleda valimistel nii!

  Inimesed, me peame ralli taga Margaret! See on suurepärane võimalus ja loodetavasti tema Kõhutants kogemus aitab seda tüüpi tantsimine!

 11. Nagu su vanemad, DWTS on umbes ainus show TV (mis ja juhuslik Daily Show) jälgime pidevalt, sest me ei pea TV, ja ma olen väljaspool ECSTATIC peate olema seda !!! Ma kasutasin kunagi hääletanud, kuid seekord ma pean hääletama :)

  Ma ei suutnud uskuda, kuidas pisike (heas mõttes), siis on, kui me kohtusime lava Paramount! Sa pead olema sisse tapja kuju Louis kui teie partner ja treener. Armastan teda. Oma Kõhutants volikirja, ma tean, et sa saad liigutada oma puusi - loodan, et sa saad peegel palli trofee! Nii saame vaadata sa show enam liiga.

 12. Nagu kauaaegne tantsija ise, mul on nii hea meel kuulda, et Louis on kaks asja, mis teevad hea tantsuõpetaja: ta on nii kannatlik ja range. Sa pead, et distsipliini õppida neid tantse, kuid nii kaua, kui Louis näitab teile põhitõdesid kindlalt, siis Edasine kõvera. Ootan andes sulle häid kommentaare.

Jäta vastus