Maailma tahaksin elada

Käisin eriüritus Valges Majas, et tähistada Aasia Ameerika ajaloo kuu, mida ma ei tea, millal see on. Olen aim on mais, sest see on mai. Aga mulle iga kuu on Aasia ajalugu kuu enamasti, sest olen pidevas õppida seda ja mina ja kuidas me tulime, et selles riigis ja kuidas me siia jääda ja pidevalt leiutada ja uuesti, kes me oleme.

See oli väga lahe Müra, kus on palju inimesi, keda ma absoluutselt jumaldan ka (valge) maja nagu angryasianman (kes on super kuum ja seksikas isiklikult btw - sorry objektiivsemaks sa aga oled jumalik), DJ Rekha , Kelly Hu ja minu vana sõber Kal Penn , kes tegelikult töötab seal! Ma nägin teda õues lõikelauale, mis mulle tähendab tööd, sest keegi ei ole lõikelauale, kui nad on raske töö.

Meil olid töödeldud palju häid valge maja crème brulee ja kuum bhangra lööki DJ Rekha ja siis ootas President tulla ja kõnega. Ma ei ole olnud Valge Maja sest Clintoni administratsiooni, nii et see oli imeline tunne tagasi tulla pärast kõiki neid aastaid ja tunnen nii teretulnud. Kuigi hoone on sama, koht on muutunud nii palju. Kõik Valge Maja töötajat on nii noor! See on tõesti fantastiline näha noorem põlvkond nii kirglik poliitikas ja pühendab kogu oma energia, et Obama administratsioon. See on rock'n'roll ja väga põnev!

Rääkides Rock and Roll, muidugi, kui Obama andis oma kõnes, ma tagatud koht õige esireas. Olen käinud piisavalt rock näitab ja olnud groupie piisavalt pikk, et tean, et kui sa tahad saada backstage, pead seisma ees laulja, mitte otse ees teda vaid veidi oma vasakule, kus Rockstar silma lasub loomulikult . Niikuinii oma kõnes president tegelikult pilgutas mulle! Ta tuli alla maha poodiumile ja kõndis üle minu ja hoidsin käsi mitu minutit ja ütles mulle, et ta oli fänn minu ja et ma olen väga naljakas ja ta oli mu komöödia tohutult. Ta küsis, mida ma tegin ja kui ma kohe ja ma ütlesin, et ma töötasin Lifetime ning umbes minna tuurile ja üldine, püüdes esindavad. Ja ta ütles: "hästi te teete head tööd esindavad meid kõiki ... suurepärast tööd! Väga väga naljakas! "Ja siis ta sai tõmmatakse tema arvukate turvalisuse ja töötajate fänni. See oli uskumatu hetk ja midagi, mida ma aare mu ülejäänud elu. Sest mulle Obama on palju rohkem kui juht vaba maailma. Jah ta on president ja ta on kõige olulisem kutt maa peal, kuid tema tähendus on palju laiem poliitilisele ametikohale. Mida Obama esindab mulle on idee, et me oleme jõudnud nii kaugele kui rahvuse poolest rassi ja aktsepteerimine ja kaasamine, et meil on president, kes ei ole valge. Ma arvan, et see kõlab nii sügavalt mind ja kõik need, kes on tundnud ühel või teisel ajal, nagu "teine". Obama tähendus tänapäeva ühiskonnas on praktiliselt mütoloogiline. Tema olemasolu tähendab, et oleme kuhugi jõudnud erinevad. Kuskil parem. See on maailma tahaksin elada.

Poliitika on muutumas ja see on tohutult põnev. Kui elate San Francisco, ma kutsun teid, et kontrollida Theresa Sparks , kes töötab kontoris olemas. Ta on keegi teine, näiteks Barack Obama, mille tähendus ja töö ja kohalolek on peaaegu mütoloogiline. Peaaegu legend. Tema lugu on meelega, et Harvey Milk, ja ta on nii sarnased, et Stuart Piim on rääkinud tema eest mitu korda ja on ka suur tegija oma kampaania kontoris San Franciscos. Mul on olnud rõõm teades Theresa aastaid. Esmakordselt kohtasin teda, kui ta kutsus mind liituma juhatuse Hea Vibratsioon, kus töötasin kaks aastat. Ma sain teada tema väga hästi läbi meie paljud juhatuse koosolekuid ja palju, palju illallisiin räägi hilisõhtuni. Mulle muljet tema nii mitmel tasandil. Theresa Sparks on transwoman kes on võidelnud homofoobia ja eelarvamuste ja viha on pärit nii palju erinevaid külgi, lõpuks ülimuslik nii palju teadmatust, et lõpuks muutub President politsei vahendustasu. See on uskumatu, et transseksuaalsete isik on võimeline ellujäänud politseis üldse, kuid on jõudu ja kirge ja intellekt ja Moxie tegelikult muutunud presidendi politsei komisjonitasu - see on lausa ime. Ma usun Theresa Sparks ja tema jätkuvat võimet imesid. Ta on töötanud väsimatult LGBT kogukond San Francisco, keskendudes peamiselt transseksuaalsete kogukond, mis on osa meie pere, et alati tundub, et saada maha, ja ta on tõeline poliitiline ikoon ja kangelaskujuga mina ja paljud teised.

Ikka, tema kampaania on tulvil palju teadmatust. Kui otsib heaks kiidetud "liberaalne" naiste fraktsioonide Theresa on öelnud, et nad toetavad ainult "tõelised naised". Arvan, et see on vastik. Mitte ainult Theresa Sparks tõeline naine, ta on inspiratsiooniks kõigile naistele. Ta on võitleja, ellujääja, whipsmart ärinaine, ema, millist juht oma armastatud kodulinna vajab. Ta on keegi, kes muudab San Francisco, ja seda tehes muuta maailma, midagi, mida juhtub ja juhtub just nüüd. Ma ei ela enam ilus linn lahe, aga ma ikka armastan seda, ma ikka hoolin mis juhtub seal ja nii ma kutsun teid näha, mida Theresa Sparks teeb. Nagu Obama, ta on märk, et maailm on muutumas. Ja me oleme kõik parem seda.

11 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. Transseksuaalide naised on "päris" naised, nagu transseksuaalide mehed on "päris" mehed. Kuni me omaks meie transseksuaalide õed ja vennad me ei pane mõtet täpselt samamoodi kodanikuõiguste grupid teha, kui nad katkestas Gay ja Lesbi kogukonnas. Täname rääkides välja Theresa Sparks, Margaret! Armastan sind! xoxo!

  2. Margaret, see oli nii hea sind näha Valges Majas sündmus. Sa tegid Phil Yu punastama (kui sa ei ole, et ma läksin to- sest ta on täiesti kuum- LOL). Olen töötanud selles kogukonnas aastaid DC, ja see on tore näha nii palju pede tuvastatud inimesed Rollin sügav ja väites, et Aasia ruumi kui meie oma, sõna otseses mõttes esireas. Tore, ma ei suutnud laenu sa mu päikesevari (hella gay) ja sinuga rääkida isegi pisut. Täname kõiki inspiratsiooni aastate jooksul ja LOVE !! PS Saada armastust Al S. oma fännklubi DC.

  3. Ma olen nii õnnelik, et president Obama nägin sind, on sinu fänn, ja ütles, et sa teed head tööd esindavad meid kõiki. Oleks veel tore, kui sa võiksid olla president! Ma armastan seda! ma loodan, et Theresa Sparks teeb ametisse ka. Love ya.

  4. Ok see töötab now..i ütles .. <3 ja ma pean vaadake Theresa Sparks, isegi Tho ma ei ela SF. Ma ei teadnud, et ta oli transseksuaalide ... see oli liigutav post.

  5. Mis väike maailm! Theresa on tütar, kes parimad sõbrad koos Lindsey hea sõber. Lindsey rääkis mulle Theresa, kui mainisin tulemas reis sf. Niikuinii Theresa tütar just kolis sf ja ma olen kindel, et on armastav seda. Täname kõik, mida teha, et vasakule kogukonnaga!

Jäta vastus