Drop Dead Diva esietendub täna õhtul elu!

Saak Margaret hooaja esietendus Drop Dead Diva , uus seeria Lifetime algab täna!

Drop Dead Diva jutustab madalas mudel-in-koolitus, kes sureb ootamatu õnnetus vaid leida oma hinge koorimine kehas geniaalne, pluss-suurus ja hiljuti surnud advokaat. Televisioon uustulnuk ja näitlejanna Brooke Elliott (Wicked, Tabu) tähed nagu jurist Jane Bingum ja Margaret mängib tema gal Reede, Terri.

Ütleb Margaret "See show, ma väga armastan. See on tõesti naljakas, kuid see on ka liigutav. See on palju süda, ja ma arvan, et tegutsemine on tõesti uskumatu. Ma arvan, et inimesed hakkavad armuda Brooke ja iseloomu Jane ja mõistavad, et ilu tuleb igas suuruses. Kui sa vaatad naisi filme ja TV, see on ebareaalne silmas seda, mida naised tegelikult välja näeb. Mis näitavad, meil on edendada tõeline naine, kes on ilus päris kõverad, on tegelik suhtumine ja on vapustav. "

Loe enne ülevaated Drop Dead Diva siia ja vaadake Margaret viimast blogi sissekannet show, "On olemine nähtamatu."

Võite vaadata eelvaateid ja lisad siia !

2 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. OMG, ma lihtsalt vaatasin 43 minutit Pilot (Episode 1) Drop Dead Diva pärast klõpsates "watch eelvaateid ja lisad Siin eespool. Milline suurepärane show. Margaret, sa mind naerma palju, kuid ma ei oodanud, et tunnen nii palju emotsioone. Loodan, et kõik lugeda oma blogi kohta show (klõpsates ", olla nähtamatu" eespool). Sa kirjeldas seda nii hästi. Brooke Elliot nagu Jane tegi mind kiskuma liiga. Drop Dead Diva on kõike. Deep ja emotsionaalne värk segatud kerge, lõbus, ja ennekõike lõbus vaadata. Ma arvan, et ma olen saanud Margaret Cho fänn. Ma armastan kõik. Sa ei ole nähtamatu mulle, see on kindel.

  2. Marge,

    Vaata, ma olen võtnud vabaduse helistada, et pärast vaatame maraton kõik hooaja 1 episoode. Ma armastasin oma sarkasmi ja vaimukus ja tegutsevad! See on nagu ... uus norm.

    Ootab homse tuulutamine DDD. Kas ma saan seda paremale? Homme? Kuidas ma peaksin seda vaadata? Igatahes, ma selle välja kuidagi ... Kas tuleb tahavad näha rohkem oma kindlale tead, kuid enamasti oma sarkasm (ja see on kompliment!).

Jäta vastus