Hey Big Dog

Siin on minu ja Amanda Palmer laulu "Hey Big Dog" juures SXSW. Kirjutasin laulu Patty Griffin ja see on ette kujutada duett vahel mina ja mu suur koer, Ralph. Amanda laulab Ralph osa lihtsalt ilusti. Ta tõesti paneb mind nutma. See on nii õrn ja magus. Nagu ma tõesti olen laulab minu imeline beebi koer ja ma ainult tegin ühe kitarri viga.

13 Kommentaarid. Lisa Mix ...

  1. See oli väga ilus.
    Minu kutsikas istus mu süles ja kuulasime koos ja oli suupisteid.
    Kõik oli väga armas.

  2. Minu sõbrad ja ma nägin, kui sooritate selle juures Treasure Island Minnesota 4. aprillil. Ma armastasin seda !!!! See pani mind igatsen oma poegade nagu hull ja ma ei saa lõpetada mõelda, kuidas ma olen oma "suure inimese mama".
    Tubli töö tervikuna näidata !!

  3. Ma armastan seda !!!!! * Sa * on niiiiiiii muljetavaldav mulle, Margaret ... sa püüad seda varjata ~ aga ma * Tea * kitarr on kõige raskem INSTRUMENT õppida. Asjaolu, et te püüdnudki see on hämmastav ~ asjaolu, et sa mängid paremini kui enamik, laulda ilusti ja kirjutada suur helisid, mis on nii liigutav, südamlik ja naljakas piisavalt selleks, et inimesed LOL, noh ... Ma lihtsalt ei ole piisavalt hea kompliment panna siin. Just sayin '~ sa ei Foolin keegi! ~ Kraami olete saavutanud on kõrval võimatu enamik inimesi:) ~~ Ma olen nii uhke ma gurl. * Kisses! * Sind näha Cleveland 10/5/12 !!!! XO ~ Mara

Jäta vastus