Minu Kolju on selline

Ma olen päris kindel, et mul on saada prille. Ma ei pahanda, aga ma ütlen sulle midagi. Minu kolju on selline - see on meeldejäävalt ei ole see ja väärt kordamist - minu kolju on selline, et normaalse paari prille ei sobi mu peas. Minu nina ei ole silda.

Minu korea juured on väga selge mulle näkku, et ma läksin Koreatown kus ma lootsin leida prille, mis võivad kokku silla oma nina. Ma haledalt läbi kukkunud. Mitte ainult ei nad ei pea prille vaja parandada oma nägemist, silla küsimus jäi lahendamata. Tundub, et paljud Aasia tegijate trahvi optiline accoutrement ei võta arvesse oma füüsilist kultuuripärandit. Iga paari, Ida või Lääne tundsin ebamugav, jooksnud mööda mu nägu.

Ma keeldun seda kutsuda "lapik", kuigi see võib sisaldada vähem lennukeid kui teist öelda - Euroopa nägu. Mul ei ole probleem minu nägu, nagu ma juba mainisin olen üks ilusamaid naisi maailmas, mis on õnnistus, aga ka needus. Minu ilu peitub enamasti, sest meedia ei oska naine, kes on intelligentne, aus ja naeruväärne, nii et minu ilu ignoreeritakse et meelitama neid, kes pole aju ega häält ega terviklikkust. Olen ka hounded poolt kosmeetika firmad, kes kiidelda, et nad on seda väärt, või et ma olen seda väärt, kuid ausalt keegi väärib sellist kahjutu, aega raisata Mängust.

Viha, et ma olen praegu on suunatud neile, kes teevad, disaini ja turu prillid, mis on ilmselt oluline, et kõik inimesed on ühel või teisel ajal, eriti mitte - kolju nagu minul - kui soovite - kolju kui sellist. Nii et kurat kõik Y'all.

Mis? Kas sa ei värdjad tahad, et oleks võimalik näha? Fuck oma sõidu nalju ja jama umbes väikesed silmad. Ma ei taha seda. Ma vajan vastuseid. Miks ma ei saa, saavutatud koomik, maailma reisija, moe-ikoon, meedia moguli, kunstnik, muusa, tantsija, sugu revolutsiooniline, sotsiaalse kriitik, Hull despoot, vetelpäästja, koduperenaine, couture disainer, pratfaller extraordinaire (Harold Lloyd võivad minu tagumikku suudelda - ta oli parim klaasid), ehete tegija, muusiku, humanitaar-, õigusteaduse üliõpilane, kile tootja, müstik, tunnustatud kirjanik, hip hop wannabe, visionäär, aktivist kõik aktivistid - see on loll - ma võtan selle osa tagasi - tegelikult, ma võtta kõik selle tagasi, on ise- aggrandizing ja mis ei ole, mida see endast kujutab. Miks ma ei saa, Aasia American naine, leida korraliku paari prille, mis:

a) sobib minu nägu
b) ei anna mulle migreeni kui ma panna neid
c) ei libise mu nina
d) ei anna mulle akne kohad, kus neeru kujuga padjad on asetatud prillid, nagu oleks see aitaks mul hoida prillid minu "moondunud" äpardustest pea; ohutuse pidurid minu Black Diamond nägu, nagu prillide tööstuse viitab see
e) lubage mul selgelt näha

Kas praegune olukord on mulle jäänud ettenägelik ja ähmane? Kas nad tõesti arvavad, et aasialased on halvad autojuhid ja tuleb lõpetada väga esimesel võimalusel? Kas DMV silma testida mingi auto etniline puhastus?

Jah, ma ei kanna kontaktläätsi, kuid ma ei taha sitta peal mu silma. Vabandust. See on kuradi palju. Anna mulle oma kuradi prillid. Sest kolju sellisena, siin on selleks, mitte taotluse. Ma ei ole üksi. Minu kolju ei ole ainus kolju need kujundid, need lennukid, need orud, need madalikud. Me tahame näha. Ja ma ei taha, et kujundada oma prille. Mul ei ole aega. Mul on palju tähtsamaid asju teha.

Siiski, see on äärmiselt oluline.