Udsættelse PHOENIX & TUCSON Shows

På grund af omstændigheder uden for min kontrol, desværre - jeg må udskyde Arizona viser (Tucson & Phoenix). Jeg er meget skuffet, men det desværre er hvad der skal ske. Jeg vil omlægge så snart jeg kan. Det er virkelig vigtigt for mig at komme ud der !!

Billet restitutioner er tilgængelige på købsstedet.

- Margaret

6 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Vis er aflyst, så hvordan kan jeg være sikker på mine billetter er gode til, når der er re-tidsplan?

  2. PLEASE. Lad mig vide, når Phoenix og Tucson koncerter omlagt, og hvor jeg kan skaffe billetter.

    - Steve, en desperat fan i Baja Arizona

  3. Jeg købte billetter i juli og tælles ned dage indtil jeg så dig December 3 - Jeg kan ikke vente med at begynde at tælle dage igen, indtil din omlagt show! Jeg håber bare, jeg kan få min forreste række billet igen - det ville være så fantastisk at se dig især sidder på forreste række !!!

  4. :( meget trist. det er min fødselsdag i dag, og jeg var så ser frem til showet. Jeg vil helt sikkert være der, når du kommer, men det var perfekt, lige på min fødselsdag.

  5. Alright motherfucker min ven og jeg har ventet i 4 måneder for at gå til showet nu vi sidder fast i downtown Phoenix i karaoke bar. Tak. få din skide røv til Phx. Xxxx

  6. ha ha ha omg mand dette var en god kommentar. dette er et svar på den person, der forlod den sidste kommentar om Margaret cho annullering hendes show i Phoenix & Tucson. du ved, hvad denise jeg er ikke fra Phoenix eller Tucson jeg er fra New York, og jeg må sige nogen, der aflyser der scheldule i sidste øjeblik, og lad ikke nogen ved noget er fuld af lort. nu i dag er Margaret cho fødselsdag
    hun er 45 år nu. og jeg betcha på hendes facebook eller twitter hun proberly undskyldt, men jeg asure dig at hun vil sige, når hun vil re-scheldule hendes apperence i Phoenix. pige, hvis jeg var dig ville jeg forbander hende i person på karaoke bar derude og fortælle hende lige til hendes ansigt "motherfucker mig og min ven har ventet i 4 måneder for at gå til showet for at se din skide røv, og du er går annullere dit show. Hvad tænkte du? «Det er det jeg ville fortælle hende. og for the record jeg tror ikke Margaret cho bekymrer sig om hendes fans længere. lige siden hun har været stille i disse dage ingen i medierne taler ikke om hende siden hendes kortlivet 90 show blev aflyst "all american girl" hun tror hun kan slippe af sted med noget, men stodding hendes fans op. hun er forkert at gøre det, og hun har en masse explaing at gøre. så min Rådgiv er, at hvis hun nogensinde kommer til phoenix bør du give hende et stykke af hendes sind. Jeg mener på en pæn måde. og om det hele tænke over, hvad jeg sagde før om "Hvis jeg var dig" Jeg var bare sjov omkring, men alvorlige være rart. ok godt som jeg sagde i dag er hendes fødselsdag, så jeg er ved at gå på hendes facebook og twitter-konto og se, om hun fik nogen fødselsdag anmodning. fred ud. (Oh yeah ved den måde, jeg fik en fætter ved navn, og hun er vanvittigt lol)

Efterlad et svar