Babie skræmmer mig mere end noget

fra Salon.com

Uddrag fra "Ingen kidding: kvindelige forfattere på Omgåelse Parenthood" redigeret af Henriette Mantel. Tilgængelig fra Seal Press, et medlem af gruppen Perseus Books. Copyright 2013.

Jeg har ikke børn, og jeg er ikke sikker på, om jeg har ønsket dem eller aldrig ville have dem. Det er underligt ikke at være i stand til at afgøre. Børn er stor, og mange af mine venner har nu næsten-voksne børn, ligesom i deres sene teenageår og tidlige 20'ere, og jeg ser disse høje væsener jeg engang holdt i mine arme, og jeg er bange, morede, og jeg vil at græde, bare for tiden, og hvordan det vokser os som planter. Jeg tænker over, hvordan, i alle disse år, de er vokset op, må jeg er vokset ned. Det er forfærdeligt at indse.

Koreanske børn får en masse postyr over dem, jeg gætte fordi livet var hårdt i det gamle land, og det var en big deal, hvis du overlevede. Der er en stor fest kastet når du er 100 dage gammel, efterfulgt af en anden, når du gør det til et helt år. Mine forældre tog en masse billeder af mig på disse partier, selv om jeg ikke kan huske en ting, som jeg var virkelig fuld på begge. Fra de billeder, jeg ser den kage, selvom - alle disse store flerfarvede ris kager, hver pastel stribe en dampet lag bankede og dampet ris mel, ikke søde ligesom fødselsdagskage, men en lækker godbid alligevel. Det ligner en sej napolitansk is, eller en gay pride flag lavet af kulhydrater. Det er den bedste, og jeg vil have det, men jeg tror, ​​der ønsker at kagen ikke er nok grund til at få et barn.

Min mor går amok over babyer. Nogle mennesker bare gør. De elsker 'em! Jeg har aldrig. Babyer skræmme mig mere end noget andet. De er lille og skrøbelig og påvirkelig - og en andens! Så meget som jeg hader at låne ting, der er, hvor meget jeg hader at holde andres babyer. Det er for meget ansvar. Selvfølgelig er de dejlige og varme og sød, og det er så sjovt, når de beslutter de kan lide dig, og hold dig til gengæld, men jeg er bange for at gøre noget forkert, som vil ændre dem for evigt. Giv dem en underlig udseende og de kan tale med deres terapeut om mig 50 år senere. Min mor har ingen af ​​denne frygt. Hun elsker børn i den grad, at hun vil tale med andre mødre om deres børn - hun altid gjort dette - endda hvide mødre! Det var så pinligt, da jeg voksede op. Jeg var ligesom, "Mor! Hold kæft! De er WHITE! "

Når det kommer til børn, min mor ikke tror på grænserne. Hun elsker alle børn, og det er et godt eksempel på mothering verden. Jeg har brug for at gøre det, men før jeg kan, jeg har brug for at komme over min frygt for børn i første omgang.

Det er måske ikke en frygt for børn selv, som i sandhed jeg normalt komme sammen med dem ganske godt. De kan lide mine tatoveringer og min ukompliceret barn / voksen ansigt. De identificerer sig med mine appelsin sko. Jeg ligner jeg ville lade dem slippe af sted med ting, og jeg gør. Min frygt for at få børn er, helt ærligt, jeg bare ikke lyst til at elske nogen så meget. Jeg har mine egne problemer med kærlighed, og jeg har behandlet og spillede det samme spil til et helt liv, men hvad hvis jeg skulle gøre det med en person, jeg faktisk gjort ?! (Eller gik hele vejen til Kina og vedtog Dette er ikke en joke -.? Jeg har længe tænkt jeg ville vedtage en af ​​disse baby piger fra Kina, fordi virkelig, hvem der kommer til at kende forskel)

Jeg ved ikke, om jeg kunne stå den slags engagement, eller, hvis jeg er virkelig ærlig, tror jeg ikke jeg kunne håndtere er, at sårbare over for en anden. Mit barn ville have mit hjerte helt - der aldrig rigtig givet, at over, i alle mine relationer i mit liv, startende med mig selv, jeg ville ikke engang, hvor begynder.

1 Kommentar.

Efterlad et svar