Babie Scare mig mere end noget

fra Salon.com

Uddrag fra "No Kidding: Women Writers om Omgåelse Parenthood" redigeret af Henriette Mantel. Tilgængelig fra Seal Press, et medlem af Perseus Books Group. Copyright 2013.

Jeg har ikke børn, og jeg er ikke sikker på, om jeg har ønsket dem eller aldrig ville have dem. Det er underligt ikke at være i stand til at beslutte. Børn er stor, og mange af mine venner har nu næsten-voksne børn, som i deres sene teenageår og tidlige 20'ere, og jeg ser disse høje væsener jeg engang holdt i mine arme, og jeg forskrækket, morede, og jeg vil at græde, bare for tiden og hvordan den vokser os som planter. Jeg tænker over, hvordan, i alle disse år, de er vokset op, må jeg er vokset ned. Det er forfærdeligt at realisere.

Koreanske børn får en masse postyr over dem, jeg gætte fordi livet var hårdt i det gamle land, og det var en big deal, hvis du overlevede. Der er en stor fest kastet når du er 100 dage gammel, efterfulgt af en anden, når du gør det til et helt år. Mine forældre tog en masse billeder af mig på disse partier, selv om jeg ikke kan huske en ting som jeg var virkelig fuld på begge. Fra de billeder, jeg ser kagen, men - alle disse store flerfarvede ris kager, hver pastel stribe en dampet lag af hamrede og dampet ris, mel, ikke søde ligesom fødselsdagskage, men en lækker godbid alle de samme. Det ligner en sej napolitansk is, eller en gay pride flag lavet af kulhydrater. Det er den bedste, og jeg ønsker det, men jeg tror, ​​der ønsker at kagen ikke er nok grund til at få et barn.

Min mor går amok over babyer. Nogle mennesker bare gør. De elsker 'em! Jeg har aldrig. Babyer skræmmer mig mere end noget andet. De er lille og skrøbelig og påvirkelig - og en andens! Så meget som jeg hader at låne ting, der er, hvor meget jeg hader at holde andre folks babyer. Det er for meget ansvar. Selvfølgelig er de dejlige og varme og yndig, og det er så sjovt, når de beslutter, at de kan lide dig, og hold dig til gengæld, men jeg er bange for at gøre noget forkert, der vil ændre dem for evigt. Giv dem en underlig udseende og de kan tale med deres terapeut om mig 50 år senere. Min mor har ingen af ​​denne frygt. Hun elsker børn i den grad, at hun vil tale med andre mødre om deres børn - hun er altid gjort det - selv hvide mødre! Det var så pinligt, da jeg voksede op. Jeg var ligesom, "Mor! Hold kæft! De er hvide! "

Når det kommer til børn, min mor ikke tror på grænserne. Hun elsker alle børn, og det er et godt eksempel på mothering verden. Jeg har brug for at gøre det, men før jeg kan, jeg har brug for at komme over min frygt for børn i første omgang.

Det er måske ikke være en frygt for børn selv, som i sandhed får jeg normalt sammen med dem temmelig godt. De kan lide min tatoveringer og min ukompliceret barn / voksen ansigt. De identificerer sig med min appelsin sko. Jeg ligner jeg ville lade dem slippe af sted med ting, og jeg gør. Min frygt for at få børn er, helt ærligt, jeg ønsker bare ikke at elske nogen så meget. Jeg har mine egne problemer med kærligheden, og jeg har behandlet og spillede de samme spil til et helt liv, men hvad nu hvis jeg havde at gøre med en person, jeg faktisk lavet?! (Eller gik hele vejen til Kina og vedtaget Dette er ikke en joke -. Jeg har længe troet, jeg ville vedtage en af ​​disse baby piger fra Kina, fordi rigtig, hvem der kommer til at kende forskel?)

Jeg ved ikke, om jeg kunne stå den slags engagement, eller, hvis jeg er virkelig ærlig, tror jeg ikke jeg kunne klare at være der sårbare over for en anden. Mit barn ville have mit hjerte helt - der aldrig rigtig givet, at over, i alle mine relationer i mit liv, startende med mig selv, jeg ville ikke engang vide hvor man skal begynde.

1 Kommentar.

Efterlad et svar